Artemida cestitke i od sveg 💕 neka se dalje odvija sve u redu 🤞🤞🤞
Vaki zao mi je sto prolazis kroz to.. neznam sto je gore vidjeti pozitivnu betu pa ovako nesto proci ili da je beta odmah negativna…
Pinklifee i tebi zelim skolsku trudnocu 🤞🤞
Sto se tice anestezije u vinogradskoj ju svi dobiju kada su u stimuliranom.. meni je na papiru pisala anestezija sa tri usklicnika, bez da sam ista pitala…
Nisam ju dobila u prirodnom samo kada je bio 1 folikul ali za taj 1 je zavrsilo u pol min pa je bol brzo nestala…
Ali cura koja je gore samnom bila je trazila i u prirodnom i dobila ju je… tako da na stvarno ne mogu vjerovati zasto u danasnje vrijeme zene moraju prolaziti torture nepotrebno… a sto se tice kiretaza i kod nas se to doslovno mesarski izvodi i nadam se da ce se to promijeniti…
Sto se tice kiretaze,kad sam ja isla isto sam se pripala da cu na "zivo" to proci,al hvala Bogu u Merkuru te uspavaju i to je to...a sto se tice punkcije pa da bilo bi dobro isto tako anestezija al osobno jos mogu tu bol podnesti
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Evo curke moja beta da ne moze bit negativnija 1.2 a bila sam sigurna da je bar biokemijska jer isti scenarij s tim curkanjem i sad me iskreno malo i brine cijela situacija 3 neuspjeli transfer al idemo dalje...
Drago mi je da ima ovdje dosta dobrih vijesti dajete nama curama motivaciju i snagu za dalje a ostalim curama zelim puno srece u daljnoj borbi...
Nikitta nedavno sam bas procitala tvoj post sta si sve prosla,najezila sam se i stvarno se nadam da ces uskoro ostvarit trudnocu
Kod mog dragog losiji spermio,smanjena kolicina i pokretljivost,kod mene inace pcos koji sam uspjela prirodno izregulirati prije odlaska na humanu,na prvu nisu tako strasne dijagnoze,dobivamo dobre stanice i embrije a opet nas nece...
Evo curke moja beta da ne moze bit negativnija 1.2 a bila sam sigurna da je bar biokemijska jer isti scenarij s tim curkanjem i sad me iskreno malo i brine cijela situacija 3 neuspjeli transfer al idemo dalje…
Drago mi je da ima ovdje dosta dobrih vijesti dajete nama curama motivaciju i snagu za dalje a ostalim curama zelim puno srece u daljnoj borbi…
Bas mi je zao,mislila sam da ti je stvarno uspjelo.imala si takve simptome ali ocito oni nisu nikakvo mjerilo.i mene je strah te bete,jedva cekam pon.jucer sam opet ponovila test i crtica je bas jaka.Glavu gore,nemoj klonut,iduci put ce bit tvoj..sretno
Mi smo za sad imali 1 stimulirani i dobili 3 blastice,prva je bila savrsena tzv.ekspandirana(skoro da nije izisla iz svojeg ovoja)sto mi je rekla biologica da rijetko vida i biokemijska,2.evo sad propala i sad na trecu,1 transfer je bio u prirodnom 3-dnevni embrij al recimo kod nas je raden icsi jer nam se sama stanica nije dala oplodit iako on nema neki tezi oblik oligoastenozospermije.
Cula sam dosta dobro za tu maticnu mlijec i ja sam je pila al kupovnu iz dm-a,a ova prava vjerujem da je bomba pa vrijedi probat
Cvjetic zelim ti jednu veliku betu,znam da si i ti imala vise transfera i konacno docekala!
Nourules zao mi je :(
Ne znam kako vama, al meni su uvijek, ali uvijek govorili da su embriji perfektni, da jednostavno ne mogu bit bolji, isla sam po milinovicevim zakonom, vracali mi po tri, pa se bojali trojki jer sam mala, sitna.... al ono 100% trudnoca po njihovom i nikad nista :(
Kad mi je dr L vratio mog mišića rekao je da je dobra blastica, al da se ne nadam jer po njegovom nece doci do trudnoce... kao vraca mi ju samo zato jer smo dobili 7 blastocista, ove perfektne ce smrznit, a ovu jednu mi vraca tek tako.... i eno ga spava sad :)
5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
U borbi za bracu ili seku
07/2020 stigla princeza
Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja
Nikitta - zašto to misliš? Pa cure s endometriozom ostaju i prirodno trudne, a ti si na potpomognutoj pa si jedan korak bliže... Znam da si puno toga prošla i da nije bajna situacija, ali zato si tu da ti se pomogne.
Ja ću u petak kod dr. opće prakse jer od ginekologa neću dobiti ništa... Zamolit ću je da me pošalje kod internista pa da provjerimo štitnjaču i tako...
Jučer sam čula na RTL-u da se mijenja zakon i da ćemo od 2019. imati pravo na više od 6 postupaka.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Jos nesto, mozda pomogne nekome
Uglavnom dva sam puta bila stimulirana u osijeku, dva puta u petrovoj
Svaki put maltene isti lijekovi za stimulaciju, svaki put puno jajnih stanica, nikad trudnoca
Kad sam presla kod sr L rekao je da bi on isao za drukcijom stimulacijom bez obzira sto je ova kombinacija davala dobre rezultate...
sad smo skuzili da mi ne odgovara decapeptyl, da od njega prokrvarim.... znaci treba se nesto mijenjat ako se neuspjeh ponavlja i ponavlja....
07/2020 stigla princeza
Gizmo ovisi gdje ti suprug ide na spermio. Mi smo radili privatno (aparat u Petrovoj nije u funkciji), bude gotov isti il sutradan. Za bolnice ne znam.
Ide u Merkur.. Prvi puta nismo istrazivali jer je bila neplanirana trudnoća i nisam ni znala da sam trudna dok nije doslo do spontanog, bivsi ginekolog mi je rekao da tako zavrsava veliki postotak trudnoća i da to nije nista neuobičajeno.. Dogodilo nam se ponovo prije svatova isto malo neplanirano ali sam ako nista tad sam znala da sam trudna.. Jednostavno je bebi prestalo srce kucati, iako od pocetka to nesto nije bilo kako treba.. Dugo nije bilo otkucaja, pa su se na kraju pojavili.. I narucila me taj tjedan prije svadbe da bas ne pretjerujem ako bi se mozda trebala pripaziti i na kraju ustanovili da srce vise ne kuca.. Rekli su mi da je u pitanju vjerovatno kromosomska greska i da se zato to dogodilo..
U Osijeku oba puta - Decapeptyl, Gonal, Menopuri
Petrova oba puta - Decapeptyl i Gonal
A kod Lucija - onaj sprej i Gonali, izbacen Decapeptyl i doslo do trudnoce
Na zadnjem FET-u u kojem nismo dosli do kraja primala sam Decapeptyl i prokrvarila 13 dan, te je zakljucak da tako reagiram na taj lijek i da mozda zato nikad nije dolazilo do trudnoce
07/2020 stigla princeza
Sortiraj odgovore
Najstariji