Ja sam u Rijeci,vise manje sam zadovoljna al eto previse je ljudi pa se moras za neke stvari sam izborit,bit svoj doktor
Nikitta koliko sam shvatila ti si sve postupke radila preko hzzo,jeste razmisljali privatno ako ste blizu zg i ako ste u mogucnosti,ipak mislim da je drugaciji pristup
Rokas evo ja na fetu nisam nista primala,samo crinone poslije transfera,prirodan ciklus bio,mozda bi trebalo nesto,ne znam
Imam osjecaj da se radi kao po traci... svima isto.. a nismo sve iste jel
5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
U borbi za bracu ili seku
07/2020 stigla princeza
Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja
GIZMO pretpostavljam da ce te mpo poslat na kariogram zbog spontanih i nas su iz ostog razloga da se izuzmem genetika. Jesi radila imunoloske pretrage, ako nisi trazi i to + trombofiliju. Ako trebas kariogram idi u klaicevu se naruciti najma je se ceka red i nalaz.
Sto se nastezije tiče ja mislim da u Ri ju daju cim imas vise folikula osim ako si lose srece kao ja pa u stimuliranom zakljuce kad 2 dana prije punkcije ces imat samo 1, a na kraju na uzv pred punkciju stvate da su ipak i drugi dovoljno narasli i da ih imas vise, al nema vise vremena za cekat anesteziologa zbog stoperice pa te na "zivo"... Inace osobno za 1 folikul nikad ne bi trazila anesteziju ako bas ne moram jer mogu izdrzat, a onda vrlo brzo mogu i otici onako moram satima tamo lezat a lijepse mi doma lezat nego tamo.
Za novi Zakon sam i ja cula da ce nam dat vise postupaka i navodno ce zene imati 12 mj punu placu na pprodjajnom a ne 6.
12 mj puni placu? Da, ako im placa ne prelazi 4.200kn, toliko se najvise moze dobiti..
Moja prelazi, odmah u startu “gubim” 3.000kn....
07/2020 stigla princeza
Nikitta sorry ne stignem sve popratiti,od svakoga situaciju,uglavnom zelim ti puno srece i da ti sto prije uspije...
Curama sa pozitivnim ishodom zelim sve najbolje i dalje,nama ostalima zelim sve najbolje u daljnoj borbi i nadam se da cemo i mi sve ostale docekati srecu....I da nadam se da ce se zakon uistinu promjeniti da imamo pravo na vise postupaka preko hzzo....ako Bog da ja se sad spremam za 8.postupak i duboko se nadam da ce mi se sreca napokon osmjehnuti sa pozitivnim ishodom....i da ce sve bit ok....
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Nikitta koristila sam Suprefact sprej, 750kn kosta.
Sad citam da Decapeptyl na dan transfera, prije vracanja - pospjesuje uspjesnost postupka za 50%!!!!!!!
07/2020 stigla princeza
Kopiram sa drugog foruma:
Nešto što u Njemačkoj rade drugačije: Žena si je na dan transfera ujutro još doma ubrizgala Decapeptyl a koji (ukoliko se tako jednokratno koristi) pospješuje implantaciju!!!!!!! Kasnije sam istraživala po internetu. Starija istraživanja govorila su da Decapeptyl koji se uzima na dan transfera može pospješiti implantaciju za 50%. Kasnija istraživanja su relativirala ta ranije učinjena. Međutim, ako u Heidelbergu dan danas to daju ženama, onda vjerujem da ima učinka!!!!!!! Zašto to kod nas nisu uveli?
07/2020 stigla princeza
GIZMO pretpostavljam da ce te mpo poslat na kariogram zbog spontanih i nas su iz ostog razloga da se izuzmem genetika. Jesi radila imunoloske pretrage, ako nisi trazi i to + trombofiliju. Ako trebas kariogram idi u klaicevu se naruciti najma je se ceka red i nalaz.
Sto se nastezije tiče ja mislim da u Ri ju daju cim imas vise folikula osim ako si lose srece kao ja pa u stimuliranom zakljuce kad 2 dana prije punkcije ces imat samo 1, a na kraju na uzv pred punkciju stvate da su ipak i drugi dovoljno narasli i da ih imas vise, al nema vise vremena za cekat anesteziologa zbog stoperice pa te na "zivo"… Inace osobno za 1 folikul nikad ne bi trazila anesteziju ako bas ne moram jer mogu izdrzat, a onda vrlo brzo mogu i otici onako moram satima tamo lezat a lijepse mi doma lezat nego tamo.
Za novi Zakon sam i ja cula da ce nam dat vise postupaka i navodno ce zene imati 12 mj punu placu na pprodjajnom a ne 6.
😰 i mislila sam da je to sve tako totalno komplicirano i zapetljano 😶
Pozdrav drage curke....evo da vam se pridruzim...moj prvi IVF...sva zbunjena i nestrpljiva..danas mi je 6dnt... u laganom sam hiperu i doktor se bori svim sredstvima da ne bude gore... sama ne znam sto da mislim....vracene su mi 2 , jedna 5stanična i jedna 7stanična....drugi dan nakon aspiracije...biologica kaze da su napredne obzirom da je drugi dan bio transfer.....uglavnom na dan aspiracije sam dobila HCG1000 i iza toga 3. i 7. dan istu dozu HCG ...jucer sam pocela koristiti i dostinex a od sutra bi trebala i Utrogestan....300 čuda za 1 malo čudo, al nista nije teško kad znamo za što je. .
Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
i zauvijek znaj to!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji