Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    18. Listopad 2018. 20:23

Činilo mi se to previše kompliciranim pa sam sve pomakla za mjesec dana. 
    Cure, hvala vam. Tražit ću da me pošalje gdje god može pa ću vidjeti... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    18. Listopad 2018. 20:25

Opet ja... Ne znam kako rade u 12. mjesecu, to si provjeri... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Cvjetic
    18. Listopad 2018. 20:31

nemasekirancije

Dragw moje cini se da postoji mogucnost da je MM na sluzbenom putu izmedju 8dc-14dc :( bas imamo srece. To znaci da cemo morat preskociti taj ciklus jelda? Nemoze se nesto iskombinorati?

Mi smo imali zamrznuto sjeme ali MM ima dobar nalaz,neznam kako to ide ako mu je losiji,vjerovatno izaberu samo dobre i to zamrznu.Mozda da preskocis ovaj ciklus,nije komplicirano ali kvalitetnije i bolje je svjeze.zamrzavanje nam je doslo 1500kn i svako odmrzavanje 700kn.sretno..

• nemasekirancije
    18. Listopad 2018. 21:00

Cvijetic i vaki hvala. Mislim da je pametnije preskociti. Pa ako bas krene ici puno po terenu znamo da i takva opcija postoji (ukoliko moze s slabijim nalazom). 
    Cvijetic ti si to zamrzavala privatno ili?
    A dobit ce neka valjda info od nas svih kakva je situacija u 12 i 1 mj na vv-u sto se Go tice :)

• Lilli
    18. Listopad 2018. 22:06

Bok svima.
    Pitanja vezano za Petrovu. Za vadjenje bete se javlja na isti salter gdje i za uzv? Jel to u neko posebno vrijeme? Da li se osobno dolazi po nalaz i nakon koliko je gotov?

• Cvjetic
    19. Listopad 2018. 07:03

nemasekirancije

Cvijetic i vaki hvala. Mislim da je pametnije preskociti. Pa ako bas krene ici puno po terenu znamo da i takva opcija postoji (ukoliko moze s slabijim nalazom).
    A dobit ce neka valjda info od nas svih kakva je situacija u 12 i 1 mj na vv-u sto se Go tice :)

Ne,ne nisam privatno.u bolnici sam ali to se placa,da li u svima neznam,vjerovatno da.

• nemasekirancije
    19. Listopad 2018. 07:12

Cvjetic

nemasekirancije

Ne,ne nisam privatno.u bolnici sam ali to se placa,da li u svima neznam,vjerovatno da.

Moguce da se u svima. A di si ti? U kojoj

Hrabrica
    19. Listopad 2018. 07:48

Nikitta

Hrabrica prirodni protokol je kad ideš na IVF u prirodnom ciklusu, prati se uzv tvoja prirodna ovulacija i punktira se taj jedan vodeći folikul. To je bez ikakvih lijekova. Osim eventualno štoperice. To je inekcija koja se primi da zaštopa daljni rast ili pucanj folikula, prima se u 22h, a nakon 36h slijedi aspiracija.

Uobičajni protokol je stim. lijekovima od 2dc do cca 14dc, ovisi o tome koliko su ti dugi ciklusi i kako reagiraš na stimulaciju.
    Krarki protokol je od 3 dc do 10dc ili 11dc, recimo tako meni bude, i aspiracija 13dc.
    Dugi protokol je kad se krene prije sa stimulacijom, 25 dc s kontracepcijom ili s nekom supresijom. Nemam iskustva s tim.

Blaga stim. su klomifeni, letrozol i eventualno 10 do 15 ampula Gonala 125 ili 225, dakle manje doze lijeka. To odgovara meni jer sam low responder. Dam više stanica na manje lijekova nego na punoj stim.

Puna stim. je full stimuliranje visokim dozama Gonala, Menopura itd. + supresija Cetrotide.
    Na punu stim. od 36 ampula Gonala 300 dobila sam 4 folikula i nijednu stanicu.

Draga puno ti hvala <3 A moze li se uopce na uzv vidjeti jel uopce imam jajnih stanica jer sam citala da navodno kod endometrioze folikuli znaju bit prazni? Kak onda znaju da ne pikaju u prazno, da se tak izrazim :/ I koliko stari smiju bit nalazi? Ja sam ih vadila hrpu prije 6 mj, prije operacije.. papu, sve briseve, krvnu grupu i sl pa ne znam jel to vazece (pretpostavljam da cu morati i dodatne raditi)..

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

rokas
    19. Listopad 2018. 08:11

Hrabrica vide se folikuli, js je unutra i nju ne mogu vidjeti.. kad ides u prirodnom protokolu to je tako. Imala sam jedan prirodni i folikul bio prazan, onda smo iali na stimulirane postupke.
    Sto se nalaza tice i suprug i ja smo morali vadit HIV1, HIV2, hepatits B i C, krvnu grupu, briseve, papa

5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
    U borbi za bracu ili seku
    07/2020 stigla princeza
    Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja

Hrabrica
    19. Listopad 2018. 10:07

rokas

Hrabrica vide se folikuli, js je unutra i nju ne mogu vidjeti.. kad ides u prirodnom protokolu to je tako. Imala sam jedan prirodni i folikul bio prazan, onda smo iali na stimulirane postupke.
    Sto se nalaza tice i suprug i ja smo morali vadit HIV1, HIV2, hepatits B i C, krvnu grupu, briseve, papa

Hvala ti na info <3 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.