Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    18. Listopad 2018. 12:26

Humana samo pise preporuku, al uputnice daje gin njen. Te sve nalaze joj moze dati i bez humane. Ne znam zapravo zasto joj vec nije dao njen gin da to obavi. Mislim 4 godien je puno. A kazu da nakon 35. se krece vec nakon 6 mj neuspjeha u trazenje razloga. Ako joj njen gin nece dat ja bi mjenjala gin iskreno. 

Hrabrica
    18. Listopad 2018. 12:44

Cure mi sutra imamo prve konzultacije pa ćemo vidjeti što će nam predložiti (bar se nadam da će nešto predložit). Imate li neki savjet na što da obratim pažnju? I tu čitam neke termine koje ne razumijem, pa ako netko može pojasnit..Što je prirodni protokol, dugi, kratki, puna stimulacija, slabija..Možda sam nešto i pobrkala pa nemojte zamjeriti. Sutra će me doktorica vjerojatno išamarati terminima i pokušat ću ju pitati sve što me zanima ali evo da baš ne dođem ko bokček koji niš ne zna .. 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

Boa35
    18. Listopad 2018. 13:28

Pozdrav curke, evo da se i ja javim.. bili smo ovaj tjedan na prvim konzultacijama kod dr.Škvorca.
    Imamo još par sitnica od nalaza za prikupiti i krećemo sljedeći mjesec u postupak inseminacije.
    Oboje jeedva čekamo i baš se veselimo jer nakon dvije godine pokušavanja i svakog mjeseca novog razočaranja, napokon neko svijetlo na kraju tunela.. Naime, naš je problem bio samo povišen prolaktin, no zadnjih 6 mj je dostinex tabletama doveden u normalnu, ali i dalje nemamo plusić
    Ja pijem zadnjih godinu dana folnu, cink i magnezij, te vitamin d dva put tjedno..zanima me preporučate li još što od vitamina da probam uzeti? Čitala sam da je matična mliječ dobra za poboljšanje j.stanice, pa dolazim u napast da i nju kupim

• Wonderland19
    18. Listopad 2018. 13:28

Grizli, mislila sam da se to sa uputnicama promjenilo kad i ono sa d1 uputnicama da vise ne vrijede god dana... ja sam povezala da sad oni moraju izdavat sve! 
    Ma nije se uopce do sada tome posvecivala nit se kontrolirala... i eto sad bi!
    Uglavnom, puno hvala! prenjet cu joj pa nek radi sama sto hoce!

Vaki
    18. Listopad 2018. 16:12

Sutra idem do doktorice opće prakse pa ću je zamoliti da me pošalje kod interniste zbog štitnjače. Da odmah žicam i za trombofiliju ako će imati sluha za moje probleme? Uopće ne znam što bih tražila od pretraga kad moja MPO doktorica trubi da ne treba... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

rokas
    18. Listopad 2018. 17:51

Vaki traži sve što ti može dat.. suprug i ja smo isli i na neke kromosomske testove iako nije preporucio MPO doktor....
    Od ostalih pretraga napravili briseve ( i muz), papa, hormone, htjela sam i onu kompatibilnost, al mi je biologica rekla kao buduci da se js oplodi da smo kompatibilni pa to nismo isli.... 

5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
    U borbi za bracu ili seku
    07/2020 stigla princeza
    Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja

• nemasekirancije
    18. Listopad 2018. 18:47

Dragw moje cini se da postoji mogucnost da je MM na sluzbenom putu izmedju 8dc-14dc :( bas imamo srece. To znaci da cemo morat preskociti taj ciklus jelda? Nemoze se nesto iskombinorati?

Vaki
    18. Listopad 2018. 19:34

Postoji neka procedura sa zamrzavanjem sjemena pa ti onda on ni ne treba. Navodno to rade na VV. 

🤞❤️🙏

• nemasekirancije
    18. Listopad 2018. 19:58

Vaki

Postoji neka procedura sa zamrzavanjem sjemena pa ti onda on ni ne treba. Navodno to rade na VV.

Da tu info sam bas dobila na forumu maloprije. Neznam koliko je to moguce u slucaju da ima losiji spermio. Mora se ovjeriti kod javnog biljeznika i sl. Neznam kolilo se to "isplati" ako samo jednom se to desi? Imace zna biti na terenu ali u Hrv. A sad je to izvan Hrv. I dali se ti spermici ok za postupke. 
    Kaj mislite da svejedno odem 3dc vidjeti s dr-icom ili da jednost odem u 12 mj u tom slucaju?

Vaki
    18. Listopad 2018. 20:19

Ja sam bila u sličnoj situaciji, pričekala sam... 

🤞❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.