Nova sreća, žao mi je,nadam se da će sl bit uspješan
Grizli,čudno je to ,makar je i meni znalo bit različitih tumačenja od različitih dr,jel ima dr neko objašnjenje di su nestali?
Meni su jednom objasnili da na početku krene puno folikul.a onda postane jedan dominantan ,a ostali idu u propadanje,ali to je kod prirodnog, u stimuliranom se to ne bi trebalo događati.

url=https://lilypie.com]
DANTE
Jutro vam!Ja sam evo i jutros odradila jos jedan test i naravno negativan.jos sutra po zvaničnu betu i to je to
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Beba bas nikakvo obrazlozenje. Ona je samo rekla da sa ostalima nije zadovoljna da ne vidi niti jedan vise da bi bilo spreman uopce u ovom ciklusu. To i mene cudi kako su krenuli lijepo kao dr bio zadovoljan i bas kao super odgovor, cak su neki bilo kao 14mm, a danas ona da ne vidi nis samo neke sitne manje od 10mm koji nisu ni krenuli. A mislim da nije moguce da se oni "ispusu". Razlika mi je i u petak mi je uzv bas bio neugodan, blaga bol, danas nisam ni osjetila. Danas mi je bila dr.Šusanj

Nova sreca bas mi je jako zao. Skroz te razumijem. U Splitu imas jos dvije klinike privatne, a u Zg imas preko HZZO bolnice i dr. Škvorca.
Grizli, ovo je bas uzas. I sigurno ti nigdje nista ne zapisuju kao ni kod nas. Kod skvorca na svakoj folikulometriji imas zapisan broj folikula i koliki je svaki. Ma svaki detalj.

Grizli, vidjet ćeš u utorak,ako bude nešto još oni će to izvaditi,pokušaj kad bude opet M.pitat njega neko objašnjenje .za ovaj folikul ne brini,neće nigdje pobjeći,bit će dobro

DANTE
Šta se tiče zapisivanja,mislim da zapisuju u karton,ali to si mogla samo danas vidjet ,jer ti ga daju dok čekaš sestru za štopericu.

DANTE
Nova sreca bas mi je jako zao. Skroz te razumijem. U Splitu imas jos dvije klinike privatne, a u Zg imas preko HZZO bolnice i dr. Škvorca.
Grizli, ovo je bas uzas. I sigurno ti nigdje nista ne zapisuju kao ni kod nas. Kod skvorca na svakoj folikulometriji imas zapisan broj folikula i koliki je svaki. Ma svaki detalj.
Hvala draga zovnit cu ih kad se malo priberem pa cu vidjeti di sta i kako dalje
Draga jesili ti bila kod skovrca?
Da zapisu u karton sve, s time da ova danas je zapisala samo taj jedan, a on je u petak mjerio vise njih i upisao sve. I sliku zakacio, a ona nista. Tako da bas zbunjujuce. A ma vidit cemo, jedino drobro je da ne moram opet si dat orgarlutan koji je uzasan mi bio jucer. Danas si moram jos menopur i stopericu dat i molit boga da izdrzi folikulic do utorka. Taman cu imat punkciju kao i prvi put 10dc, pa sam pozitivnije sve to prihvatila samo mi je zao ako nema jos koji vec kad sam to sve se ispikala da nista nije upalilo.

Evo curke mene nije bilo jedno vrijeme al vas sve povremeno pratim,ja sam u iscekivanju novog ciklusa za fet,zanima me dali uputnicu za trombofiliju mi moze dat moj ginekolog ili mora bit na preporuku dr humane i dali dugotrajno uzimanje kontracepcije moze utjecat na taj nalaz i koliko se ceka?Grizli malo glupo sto ti je to tako ispalo kao prirodni,al ne gubi nadu mozda bas taj jedan bude dobitan,cudno mi je da s menopurom nije bilo vise,on se inace daje za starije zene sa manjom rezervom stanica,a mozda je bas lijek koji ti ne odgovara,mozda ti je trebao pojacati dozu da ovi drugi porastu,cesto to tako bude u stimuliranom da jedni rastu brze od ostalih,uglavnom zelim ti puno srece i tebi i ostalim curkama...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji