Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nemasekirancije
    08. Rujan 2018. 08:53

Vaki

nemasekirancije

Vaki

nemasekirancije

Vaki

nemasekirancije

Dali je tko pio decortin? Dobila sam 5mg pijem od 3dc. Al je nisam shvatila do kad :)

Ja sam ga pila dok mi doktorica nije uvela neke druge tablete i rekla da prestanem s njima. Pila sam ih 10-tak dana.

Jesi pila i vitamin d uz njega?

Ja ga pijem čitavo vrijeme, osim kad sam ful izložena suncu. Za vrijeme stimulacije prestajem samo s q10.

Koliko ga pijes? Ja sam pila dlux 3000 i onda mi se full visoko digao. Pa sam sad mislila smanjit dozu.

2000 IU. Meni je bio normalan jer sam baš malo na suncu. Moram sad opet provjeriti. 😊

I sad budi pametan haha :)! A neznam ni sama koliko da trosim. 

Kika22
    08. Rujan 2018. 09:18

Nova sreca

Kika22

Kengurica

Cure, one kojima je proslo 14 dana od punkcije mozete vaditi betu ili neki osjetljivi test, da se ne mucite. Smedje zna biti i od utrica, oni malo iritiraju. Ja nisam imala, al sam citala da se dogadja kod dosa cura.

U pon vadim betu. Baš sam danas kupila test. Ako situacija do sutra bude stagnirala, testirat cu se.

Jutro kika22 jesi radila test?

Ma jesam, imam jednu glupu crtu.

• pinklife
    08. Rujan 2018. 09:36

Kika koji je to dan? Mozda je samo jos dan-dva prerano.
    Ja sam nakon FETa sad bas jako naduta. Jel naka jos imala taj problem? 

Kika22
    08. Rujan 2018. 09:41

Pinklife, da bar je tako! Danas mi je 11dnt blastociste.

4 sreća
    08. Rujan 2018. 09:42

Kika22

Nova sreca

Kika22

Kengurica

Cure, one kojima je proslo 14 dana od punkcije mozete vaditi betu ili neki osjetljivi test, da se ne mucite. Smedje zna biti i od utrica, oni malo iritiraju. Ja nisam imala, al sam citala da se dogadja kod dosa cura.

U pon vadim betu. Baš sam danas kupila test. Ako situacija do sutra bude stagnirala, testirat cu se.

Tako ti je i umene isto draga jedan debeli minus.a beta nam jos preostaje u ponediljak sta znas mozda se ipak iznenadimo.jel imas ikako dalje brljavenja

Kika22
    08. Rujan 2018. 09:58

Nova sreca

Kika22

Nova sreca

Kika22

Kengurica

Tako ti je i umene isto draga jedan debeli minus.a beta nam jos preostaje u ponediljak sta znas mozda se ipak iznenadimo.jel imas ikako dalje brljavenja

Nova sreca

Kika22

Nova sreca

Kika22

Kengurica

Da nas bar hoće iznenadit! Imam još uvijek, smeđari ko i ovih dana. Kakva je situacija kod tebe?

• patiponp2
    08. Rujan 2018. 10:04

nice post thank you <!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->http://www.ufa007.com

• patiponp2
    08. Rujan 2018. 10:06

nice post thank you  http://www.ufa007.com

• Cvjetic
    08. Rujan 2018. 10:59

Grizli

Hvala smirile ste me. Bas sam pa icarka, pise lijepo u uputama bol u abdomenu al ja ne bi bila ja da ne panicarim.
    Cvjetic 30js???? Ooooh! A koliko su folikula vidili u pocetku? To mi nije jasno sto kao oni na pocetku vide jedno, al se njihov broj povevaba pod lijekovima do ovulacije? Pretpostavljam da kako rastu tako ih kogu vidit na uzv. Ti imas pcos mozdq?

Imam da,policisticne jajnike..od pocetka su mi govorili ima ih jako puno,nikad tocno broj jer je to nemoguce izbrojat.ali nakon punkcije rekao je dr da ih je bilo i vise,ali 30 su izvadili,ove druge su bile male.

• pinklife
    08. Rujan 2018. 11:03

Cvjetic

Grizli

Hvala smirile ste me. Bas sam pa icarka, pise lijepo u uputama bol u abdomenu al ja ne bi bila ja da ne panicarim.
    Cvjetic 30js???? Ooooh! A koliko su folikula vidili u pocetku? To mi nije jasno sto kao oni na pocetku vide jedno, al se njihov broj povevaba pod lijekovima do ovulacije? Pretpostavljam da kako rastu tako ih kogu vidit na uzv. Ti imas pcos mozdq?

Imam da,policisticne jajnike..od pocetka su mi govorili ima ih jako puno,nikad tocno broj jer je to nemoguce izbrojat.ali nakon punkcije rekao je dr da ih je bilo i vise,ali 30 su izvadili,ove druge su bile male.

30folikula ili jajnih stanica? ako su svi folikuli bili puni onda je to stvarno velik broj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.