Cvjetic kazem vjerojatno od neugodnog iznenadjenja kad mi je to rekla nisam se osjecala ugodno i gotovo. Bila mi je vec jednom na folikulometriji pred punkciju i nisam imala takav osjecaj kao danas. Al racunam da je to sve od tog soka jer zaista ocekivala sam svasta samo ne da mi kaze da nema nicega nakon ca je prije 2 dana bilo sve kao super i puno ih.

Cvjetic kazem vjerojatno od neugodnog iznenadjenja kad mi je to rekla nisam se osjecala ugodno i gotovo. Bila mi je vec jednom na folikulometriji pred punkciju i nisam imala takav osjecaj kao danas. Al racunam da je to sve od tog soka jer zaista ocekivala sam svasta samo ne da mi kaze da nema nicega nakon ca je prije 2 dana bilo sve kao super i puno ih.
A znam.nadamo se da je pogrijesila i da ih nije vidjela.ne kuzim kako ih odjednom nema,pa nemogu tako nestat.
Pa to je i mene iznenadilo a u petak su ti na desnom bili oko 10-14mm, a na lijevom nekih par sitnih koje nije mjerio i taj veliki koji je bio vec 19mm. Tako da ni meni nije jasni di je ko isparili da su. Bo, a čudna situacija je uvijek kod mene pa me ne cudi vise nista

Pa to je i mene iznenadilo a u petak su ti na desnom bili oko 10-14mm, a na lijevom nekih par sitnih koje nije mjerio i taj veliki koji je bio vec 19mm. Tako da ni meni nije jasni di je ko isparili da su. Bo, a čudna situacija je uvijek kod mene pa me ne cudi vise nista
Ma bit ce sve ok,ocito je ona nesto pogrijesila.
Sta i kud dalje da se obratim.imali itko od vas savjet
Draga...nr panicari...meni je dr.rekao da ne radim test prije bete jer ne mora biti mjerodavan! Cekaj nalaz bete i zelim tiii velikuu betu! Ne gubi nadu
Hvala Cvjetic na poslanoj pozitivi! Sad mi ostaje samo cekat utorak uzv i drzat fige da bude punkcija uspjesna. Kako si ti?

Bok drage cure!
Iako vas duže vrijeme čitam tek sad sam se prijavila jer se bojim i htjela bi pomoći drugima sa svojim iskustvom a i meni treba pomoć. Naime, mi pokušavamo 5 godina i nikako nije uspjelo. Išla sam na sve moguće pretrage, imam policističnih jajnike ali imam vise manje redovite mjesečnice i ovulacije. Zadnje sto sam trebala napraviti je prohodnost jajovoda ali mi liječnik nije to htio napraviti dok ne donesem Spermiogram. Jedva sam nagovorila dragog da to napravi i šok!! Teška Oligoastenozoosprermia. Nakon procesa prihvaćanja svega toga opet smo ponovili taj nalaz i još je bio gori. Da ne dužim puno, sada smo prvi put na potpomognutoj iako ni sama ne znam kako se točno zove. Ja si moram davati infekcije gonila i 6 dan ciklusa idem na prvi ultrazvuk. Sve mi je to tako nevjerovatno, danas sam si dala prvu injekciju i ne znam da li bi trebala nešto osjećati ili ne, imam sto pitanja a ne znam opće odakle krenuti. Uglavnom, zahvalna sam na ovom forumu sto se vise ne osjećam toliko usamljeno kada vidim koliko nas tu ima (na žalost). Svima želim svu sreću ovoga svijeta za uspjeh u ovim postupcima koji su očito puno teži psihički nego fizički. Kako prvo, zanima me kako se uopće radi to izvlačenje jajnih stanica, da li to bodu po kozi u predjelu jajnika s iglicama ili se uvlači nešto dolje? Ispričavam se ako je glupo pitanje. Pozdrav svima
Nemasekirancije, ma nisam baš zadovoljna i htjela sam se prebaciti (ne zbog stručnosti, nego odnosa), no sestre su me nekako odgovorile. Vidjet ćemo!

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Hvala Cvjetic na poslanoj pozitivi! Sad mi ostaje samo cekat utorak uzv i drzat fige da bude punkcija uspjesna. Kako si ti?
Evo cekam da dobijem menstruaciju drugi tjedan i onda krecem.Nadam se da ce otapanje bit uspjesno.Uf,uvijek nesto cekamo,nadamo se.Ali samo pozitivno razmisljat i bit ce sve ok
Juliška, instrumentima ulaze dolje i aspiriraju jajne stanice. Kao da si kod ginekologa! U nekim klinikama spavaš kad to rade, a u nekim se to radi u živo. Malo je bolno, ali se izdrži. Od pikanja ne trebaš još ništa osjećati, s vremenom ćeš se malo napuhati i osjetit jajnik.

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji