Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Cvjetic
    08. Rujan 2018. 15:06

Grizli

Oh Cvjetic ti si stvarno imala sto za aspiraciju! Da obicno kod cura sa pcos bude velik broj. Ja ga nemam pa nekako mi se cini tih 6-7 folikula vc da je puno. Al sta tebi zbog Zakona koji je takav kakav je su samo 12 js od 19 oplodili?
    Jel koristila koja orgarlutan? Rekla mi jedna cura da igla od injekcije nije bas neka pa da se tesko bocnuti?!

Da,12 ih je islo u oplodnju,od njih dobila 3blastociste i 7 js su mi zamrznuli

• Cvjetic
    08. Rujan 2018. 15:08

Grizli ti ides u Rijeku?

Grizli
    08. Rujan 2018. 16:19

Da ja sam u Ri na kbc

• Cvjetic
    08. Rujan 2018. 17:03

Grizli

Da ja sam u Ri na kbc

Ja isto☺

Grizli
    08. Rujan 2018. 17:46

Onda smo se nekad mozda i srele u onoj sugavoj cekaonici. 🤔 Kod koga si ti

• nemasekirancije
    08. Rujan 2018. 22:06

Jeste imale kakve nuspojave od decortina ili klomifena? Ja sam napuhnuta i podriguje mi se.

• Cvjetic
    08. Rujan 2018. 23:30

Grizli

Onda smo se nekad mozda i srele u onoj sugavoj cekaonici. 🤔 Kod koga si ti

Kod dr Manestra..ti?A mozda i jesmo

Grizli
    09. Rujan 2018. 06:20

Inace sam kod prof.Smiljan, al sad sam kod njega isto jer je ona na godisnjem jos. 

4 sreća
    09. Rujan 2018. 07:00

Jutro vam!Ja sam evo i jutros odradila jos jedan test i naravno negativan.jos sutra po zvaničnu betu i to je to

4 sreća
    09. Rujan 2018. 07:01

Sta i kud dalje da se obratim.imali itko od vas savjet

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani