Obavila uzv i danas dr vidi samo jedan jedini folikul ona veliki koji je vec 22mm, a onih 5-6 sto je u petak drugi dr vidio i reko da su lijepi i da bi probao 2 punkcije jer ima dobrog materijala ne vidi nista ona. totalno sam zbunjena. Danas ide stoperica i u utorak punkcija tog 1 ako prezivi. Valjda oce da nije uzaludan pokusaj ovaj mjesec.
I ja sam imala kao i ti terapiju istu u 7mj,takoder sam imala vise folikula,i dr rekao da je super,medutim kad sam dosla drugi put doktorici bio je samo jedan vodeci i samo sam imala 1js...takoder sam bila jako razocarana,ipak kad ides u stimulirani nadas se bar 3-4js da imam.I onda mi je rekla da na moje policisticne jajnike ljek nike odgovarajuc,pa zasto onda daje dvaput istu terapiju?Neznam...al mislim da neprate dobro karton i situaciju pacijenta.
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Obavila uzv i danas dr vidi samo jedan jedini folikul ona veliki koji je vec 22mm, a onih 5-6 sto je u petak drugi dr vidio i reko da su lijepi i da bi probao 2 punkcije jer ima dobrog materijala ne vidi nista ona. totalno sam zbunjena. Danas ide stoperica i u utorak punkcija tog 1 ako prezivi. Valjda oce da nije uzaludan pokusaj ovaj mjesec.
I ja sam imala kao i ti terapiju istu u 7mj,takoder sam imala vise folikula,i dr rekao da je super,medutim kad sam dosla drugi put doktorici bio je samo jedan vodeci i samo sam imala 1js…takoder sam bila jako razocarana,ipak kad ides u stimulirani nadas se bar 3-4js da imam.I onda mi je rekla da na moje policisticne jajnike ljek nike odgovarajuc,pa zasto onda daje dvaput istu terapiju?Neznam…al mislim da neprate dobro karton i situaciju pacijenta.
I tako sam potrosila tri stimulirana postupka preko hzzo na koja sam imala pravo,bez ikakvog rezultata s istim ljekom i istim odg od dr...ljek neodgovara tebi za tvoje stanje,al svaki put mi ga da isti dr s istim odg kasnije.I sto se tice VV iskreno razocarana sam...osobno...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Nova sreca samo na konzultacijama. Trajale su sat vremena i bile opsezne. Nismo ostali jer nemaju urologa.

Ja znam i cure koje nisu zadovoljne sa Skvorcom i koje jako jesu. Tam je sigurno bolji pristup jer nije pravi bolnicki. Ako ti se da ici u Petrovu u kojoj se puno ceka kad imas dan za konzultacije ja bih ti cak preporucila da odes dr. Vrčiću. Prvo bih na tvom mjestu otisla u njegovu privatnu ambulantu na konzultacije jer u bolnici nema on puno vremema za konzultacije i onda ako ti sjedne ides preko HZZO kod njega u Petrovu. On ni ne radi privatno postupke. Strucan je i iskusan. Nema meni simpatican karakter pa se pripremi na to. Skvorc je jako simpa, vrcic meni nije, ali cak bih se usudila reci da je iskusniji.

Da zapravo meni sad ovo ispada ko prirodni. Ne znam nadam se samo da ce uspjet punkcija, bit cu sretna i ako se razvije ta 1 i budem imala et. Ne kuzim i sama sam vidila vise folikula u petak a danas bas ni. Ko da ni jajnik desni ta doktorica nije nasla. Ocekivala sam da cu danas jace osjetiti pregled i da ce biti jos bolniji na kraju nista. Al sta je najbolje ja bas jako osjecam taj desni jajnik, ko pritisak i kako sam mrsava kad legnem vidi se izbocina s te strane. Ne bi mi primjetila da mi mm nije rekao i sad mj je vise panika da nisu ciste se razvile ili nesto od tog lijeka. Dok lijevi jajnik imam samo bockanje uobicajeno pred ovulaciju. Vidijet cu sto ce biti u utorak, ako je fulana terapija i drugi ciklus mi zele uvaliti istu ja necu pristat, pa mislim nisam ludjakinja da se bodem i trpam s necim ako ne djeluje. Ovaj put su mi da ovitrelle za stopericu. Nekako danas bas mi je ta dr unjela nepovjerenje u nju, ne znam vjerojatno grijesim jer me to iznenadilo, i mozda zaista mi ne pase terapija.

Nova sreca zao mi je! 😕 Bas steta da nije uspjelo.
Cvjetic ja sad trenutno hodocastim na folikulometrije. Drzim ti fige da uspije fet!
Hvala i tebi zelim svu srecu..ja sam bila na folikulometriji par puta kod dr.Susanj i meni je ona ful draga i detaljno pregleda,pogotovo kad uletis ko padobranac kod nje a drugi dr te vodi i bas vodi brigu sta i kako dalje,uvijek poprica sa sestrom.Tako je bar meni bilo.Neznam sta se desilo sa tvojim folikulama ali nadam se da je krivo vidjela i da ce ih u utorak bit vise.Drzim fige
Nemasekirancije, meni ti je ful loše od klomifena i napušem se kao balončić. No, nakon 7-8 dana je opet sve o.k.
Sestre su mi rekle da se, po novom, nose i u putnice A3 za mužiće. Što treba pisati na njoj?

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Nemasekirancije, meni ti je ful loše od klomifena i napušem se kao balončić. No, nakon 7-8 dana je opet sve o.k.
Sestre su mi rekle da se, po novom, nose i u putnice A3 za mužiće. Što treba pisati na njoj?
Ajde vidjet cemo. Ja sam za sad ok. Sinoc sam osjecala malu napuhanost al nista strasno. Tako je, ja sam izvadila A3 i treba pisati spermiogram. Ti si isto na VV? Tko je uopce gore jos? Kako ste zadovoljni?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji