Da zapravo meni sad ovo ispada ko prirodni. Ne znam nadam se samo da ce uspjet punkcija, bit cu sretna i ako se razvije ta 1 i budem imala et. Ne kuzim i sama sam vidila vise folikula u petak a danas bas ni. Ko da ni jajnik desni ta doktorica nije nasla. Ocekivala sam da cu danas jace osjetiti pregled i da ce biti jos bolniji na kraju nista. Al sta je najbolje ja bas jako osjecam taj desni jajnik, ko pritisak i kako sam mrsava kad legnem vidi se izbocina s te strane. Ne bi mi primjetila da mi mm nije rekao i sad mj je vise panika da nisu ciste se razvile ili nesto od tog lijeka. Dok lijevi jajnik imam samo bockanje uobicajeno pred ovulaciju. Vidijet cu sto ce biti u utorak, ako je fulana terapija i drugi ciklus mi zele uvaliti istu ja necu pristat, pa mislim nisam ludjakinja da se bodem i trpam s necim ako ne djeluje. Ovaj put su mi da ovitrelle za stopericu. Nekako danas bas mi je ta dr unjela nepovjerenje u nju, ne znam vjerojatno grijesim jer me to iznenadilo, i mozda zaista mi ne pase terapija.
Nova sreca zao mi je! 😕 Bas steta da nije uspjelo.
Cvjetic ja sad trenutno hodocastim na folikulometrije. Drzim ti fige da uspije fet!
Hvala i tebi zelim svu srecu..ja sam bila na folikulometriji par puta kod dr.Susanj i meni je ona ful draga i detaljno pregleda,pogotovo kad uletis ko padobranac kod nje a drugi dr te vodi i bas vodi brigu sta i kako dalje,uvijek poprica sa sestrom.Tako je bar meni bilo.Neznam sta se desilo sa tvojim folikulama ali nadam se da je krivo vidjela i da ce ih u utorak bit vise.Drzim fige
Nemasekirancije, meni ti je ful loše od klomifena i napušem se kao balončić. No, nakon 7-8 dana je opet sve o.k.
Sestre su mi rekle da se, po novom, nose i u putnice A3 za mužiće. Što treba pisati na njoj?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Nemasekirancije, meni ti je ful loše od klomifena i napušem se kao balončić. No, nakon 7-8 dana je opet sve o.k.
Sestre su mi rekle da se, po novom, nose i u putnice A3 za mužiće. Što treba pisati na njoj?
Ajde vidjet cemo. Ja sam za sad ok. Sinoc sam osjecala malu napuhanost al nista strasno. Tako je, ja sam izvadila A3 i treba pisati spermiogram. Ti si isto na VV? Tko je uopce gore jos? Kako ste zadovoljni?
Cvjetic kazem vjerojatno od neugodnog iznenadjenja kad mi je to rekla nisam se osjecala ugodno i gotovo. Bila mi je vec jednom na folikulometriji pred punkciju i nisam imala takav osjecaj kao danas. Al racunam da je to sve od tog soka jer zaista ocekivala sam svasta samo ne da mi kaze da nema nicega nakon ca je prije 2 dana bilo sve kao super i puno ih.
Cvjetic kazem vjerojatno od neugodnog iznenadjenja kad mi je to rekla nisam se osjecala ugodno i gotovo. Bila mi je vec jednom na folikulometriji pred punkciju i nisam imala takav osjecaj kao danas. Al racunam da je to sve od tog soka jer zaista ocekivala sam svasta samo ne da mi kaze da nema nicega nakon ca je prije 2 dana bilo sve kao super i puno ih.
A znam.nadamo se da je pogrijesila i da ih nije vidjela.ne kuzim kako ih odjednom nema,pa nemogu tako nestat.
Pa to je i mene iznenadilo a u petak su ti na desnom bili oko 10-14mm, a na lijevom nekih par sitnih koje nije mjerio i taj veliki koji je bio vec 19mm. Tako da ni meni nije jasni di je ko isparili da su. Bo, a čudna situacija je uvijek kod mene pa me ne cudi vise nista
Pa to je i mene iznenadilo a u petak su ti na desnom bili oko 10-14mm, a na lijevom nekih par sitnih koje nije mjerio i taj veliki koji je bio vec 19mm. Tako da ni meni nije jasni di je ko isparili da su. Bo, a čudna situacija je uvijek kod mene pa me ne cudi vise nista
Ma bit ce sve ok,ocito je ona nesto pogrijesila.
Sta i kud dalje da se obratim.imali itko od vas savjet
Draga...nr panicari...meni je dr.rekao da ne radim test prije bete jer ne mora biti mjerodavan! Cekaj nalaz bete i zelim tiii velikuu betu! Ne gubi nadu
Sortiraj odgovore
Najstariji