Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    10. Rujan 2018. 11:28

Klaus mi onda za sutra istu brigu brinemo. Sretno ti i da je jajna stanica dobra i da se lijepo oplodi! 🤞
    Babylove hvala. Nadam se i ja da će biti nesto od njega. Reko mm ako nam dijete bude tako zeznuto kao ti tvoji folikuli naj* smo! Inace malo prije skuzila da mi je na trbuhu od pikanja ostao iscrtan smajlic. Mm se ocito nasalio samnom kad je reko da ce me on pikat sad zadnja 3 dana. 

• nemasekirancije
    10. Rujan 2018. 11:46

Grizli i klaus! Drzim vam fige :)! Javite sta je bilo 😘

Kika22
    10. Rujan 2018. 11:51

Vadila sam betu danas i 0 je 😢 Koliko ste vi radile pauzu izmedju dva stimulirana? Pitala sam doktora kad možemo opet pokušat, kaže minimalno jedan ciklus pauze i onda možemo opet. Mislila sam da moramo duže čekat bar 3 mj ili tako nešto. 

4 sreća
    10. Rujan 2018. 12:23

Umene beta 1 eto i sluzbeno znam da je to to😥

4 sreća
    10. Rujan 2018. 12:56

Kika22

Vadila sam betu danas i 0 je 😢 Koliko ste vi radile pauzu izmedju dva stimulirana? Pitala sam doktora kad možemo opet pokušat, kaže minimalno jedan ciklus pauze i onda možemo opet. Mislila sam da moramo duže čekat bar 3 mj ili tako nešto.

Meni je receno najmanje 3 mj radi nas da se organizam malo ocisti

Grizli
    10. Rujan 2018. 13:20

Kika i Nova sreca bas mi je zao da su bete negativne. Sad malo odmora pa onda da u novom ciklusi bude vise uspjeha

Kika22
    10. Rujan 2018. 13:34

Hvala svim curama na savjetima i podršci. 
    Nova sreca drži se,znam kako ti je, malo ćemo odmoriti i za koji mjesec slavimo veliku betu!
    Svim novim curama i onima koji su u iščekivanju što većeg broja js ili u čekanju bete, želim punoo sreće i uspjeha!

• Kengurica
    10. Rujan 2018. 13:35

Eh cure moje bas mi je zao. Zelim vam da se sto prije dignete, da tuga ne traje dugo.

Vaki
    10. Rujan 2018. 14:13

Gerberova, meni ti je isto muka od njih. Boli me glava, bljuje mi se i prisutna mi je ona mučnina... 

Curke, žao mi je. Nadala sam se da će krenuti pozitivne bete. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

4 sreća
    10. Rujan 2018. 14:51

Tako je draga kika nasa se borba nastavlja dalje i nema predaje,doce i nas dan pozitivne bete.Hvala vam svima i nadam se da ce bez obzira na nas sto su nam bete negativne da ce vama biti pozitivne.drzim fige svima i sretno😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.