Klaus mi onda za sutra istu brigu brinemo. Sretno ti i da je jajna stanica dobra i da se lijepo oplodi! 🤞
Babylove hvala. Nadam se i ja da će biti nesto od njega. Reko mm ako nam dijete bude tako zeznuto kao ti tvoji folikuli naj* smo! Inace malo prije skuzila da mi je na trbuhu od pikanja ostao iscrtan smajlic. Mm se ocito nasalio samnom kad je reko da ce me on pikat sad zadnja 3 dana.
Vadila sam betu danas i 0 je 😢 Koliko ste vi radile pauzu izmedju dva stimulirana? Pitala sam doktora kad možemo opet pokušat, kaže minimalno jedan ciklus pauze i onda možemo opet. Mislila sam da moramo duže čekat bar 3 mj ili tako nešto.
Vadila sam betu danas i 0 je 😢 Koliko ste vi radile pauzu izmedju dva stimulirana? Pitala sam doktora kad možemo opet pokušat, kaže minimalno jedan ciklus pauze i onda možemo opet. Mislila sam da moramo duže čekat bar 3 mj ili tako nešto.
Meni je receno najmanje 3 mj radi nas da se organizam malo ocisti
Kika i Nova sreca bas mi je zao da su bete negativne. Sad malo odmora pa onda da u novom ciklusi bude vise uspjeha
Hvala svim curama na savjetima i podršci.
Nova sreca drži se,znam kako ti je, malo ćemo odmoriti i za koji mjesec slavimo veliku betu!
Svim novim curama i onima koji su u iščekivanju što većeg broja js ili u čekanju bete, želim punoo sreće i uspjeha!
Eh cure moje bas mi je zao. Zelim vam da se sto prije dignete, da tuga ne traje dugo.
Gerberova, meni ti je isto muka od njih. Boli me glava, bljuje mi se i prisutna mi je ona mučnina...
Curke, žao mi je. Nadala sam se da će krenuti pozitivne bete.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Tako je draga kika nasa se borba nastavlja dalje i nema predaje,doce i nas dan pozitivne bete.Hvala vam svima i nadam se da ce bez obzira na nas sto su nam bete negativne da ce vama biti pozitivne.drzim fige svima i sretno😘
Sortiraj odgovore
Najstariji