Jutro vam!Ja sam evo i jutros odradila jos jedan test i naravno negativan.jos sutra po zvaničnu betu i to je to
Zao mi je😔
A sta se može šta je tu je.jeste vi to u zg u postupku
Nova sreca zao mi je! 😕 Bas steta da nije uspjelo.
Cvjetic ja sad trenutno hodocastim na folikulometrije. Drzim ti fige da uspije fet!
Jutro vam!Ja sam evo i jutros odradila jos jedan test i naravno negativan.jos sutra po zvaničnu betu i to je to
Zao mi je😔
A sta se može šta je tu je.jeste vi to u zg u postupku
Zao mi je! Drzi se i samo naprijed dalje 😘
Nema predaje,boli ali triba gledati dalje i boriti se.vama svima želim da ugledate svoje plusiće sto prije 😘
Obavila uzv i danas dr vidi samo jedan jedini folikul ona veliki koji je vec 22mm, a onih 5-6 sto je u petak drugi dr vidio i reko da su lijepi i da bi probao 2 punkcije jer ima dobrog materijala ne vidi nista ona. totalno sam zbunjena. Danas ide stoperica i u utorak punkcija tog 1 ako prezivi. Valjda oce da nije uzaludan pokusaj ovaj mjesec.
Nova sreća, žao mi je,nadam se da će sl bit uspješan
Grizli,čudno je to ,makar je i meni znalo bit različitih tumačenja od različitih dr,jel ima dr neko objašnjenje di su nestali?
Meni su jednom objasnili da na početku krene puno folikul.a onda postane jedan dominantan ,a ostali idu u propadanje,ali to je kod prirodnog, u stimuliranom se to ne bi trebalo događati.
url=https://lilypie.com]
DANTE
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Beba bas nikakvo obrazlozenje. Ona je samo rekla da sa ostalima nije zadovoljna da ne vidi niti jedan vise da bi bilo spreman uopce u ovom ciklusu. To i mene cudi kako su krenuli lijepo kao dr bio zadovoljan i bas kao super odgovor, cak su neki bilo kao 14mm, a danas ona da ne vidi nis samo neke sitne manje od 10mm koji nisu ni krenuli. A mislim da nije moguce da se oni "ispusu". Razlika mi je i u petak mi je uzv bas bio neugodan, blaga bol, danas nisam ni osjetila. Danas mi je bila dr.Šusanj
Nova sreca bas mi je jako zao. Skroz te razumijem. U Splitu imas jos dvije klinike privatne, a u Zg imas preko HZZO bolnice i dr. Škvorca.
Grizli, ovo je bas uzas. I sigurno ti nigdje nista ne zapisuju kao ni kod nas. Kod skvorca na svakoj folikulometriji imas zapisan broj folikula i koliki je svaki. Ma svaki detalj.
Grizli, vidjet ćeš u utorak,ako bude nešto još oni će to izvaditi,pokušaj kad bude opet M.pitat njega neko objašnjenje .za ovaj folikul ne brini,neće nigdje pobjeći,bit će dobro
url=https://lilypie.com]
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji