Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    09. Rujan 2018. 07:02

Nova sreca

Jutro vam!Ja sam evo i jutros odradila jos jedan test i naravno negativan.jos sutra po zvaničnu betu i to je to

Zao mi je draga 😔😔 sto sada dalje vjerujem da si vec pisala ali nemogu se sjetiti

4 sreća
    09. Rujan 2018. 07:02

Sad sam bila 2 puta u st.probala bi negdi drugo ako mi tko moze reci di bi bilo naj bolje

4 sreća
    09. Rujan 2018. 07:04

Babylove

Nova sreca

Jutro vam!Ja sam evo i jutros odradila jos jedan test i naravno negativan.jos sutra po zvaničnu betu i to je to

Zao mi je draga 😔😔 sto sada dalje vjerujem da si vec pisala ali nemogu se sjetiti

Jesam draga pisala sam.al je nada bila da ce ipak mozda i uspjeti ovaj put 

• Cvjetic
    09. Rujan 2018. 07:16

Nova sreca

Zao mi je😔

• Cvjetic
    09. Rujan 2018. 07:18

Grizli

Inace sam kod prof.Smiljan, al sad sam kod njega isto jer je ona na godisnjem jos.

Kad budes isla javi,mozda se sretnemo.ja cekam ovaj ciklus pa cu na fet☺

4 sreća
    09. Rujan 2018. 07:53

Cvjetic

Nova sreca

Zao mi je😔

A sta se može šta je tu je.jeste vi to u zg u postupku

Grizli
    09. Rujan 2018. 07:59

Nova sreca zao mi je! 😕 Bas steta da nije uspjelo. 
    Cvjetic ja sad trenutno hodocastim na folikulometrije. Drzim ti fige da uspije fet! 

• nemasekirancije
    09. Rujan 2018. 08:12

Nova sreca

Cvjetic

Nova sreca

Zao mi je😔

A sta se može šta je tu je.jeste vi to u zg u postupku

Zao mi je! Drzi se i samo naprijed dalje 😘

4 sreća
    09. Rujan 2018. 08:55

Nema predaje,boli ali triba gledati dalje i boriti se.vama svima želim da ugledate svoje plusiće sto prije 😘

Grizli
    09. Rujan 2018. 09:47

Obavila uzv i danas dr vidi samo jedan jedini folikul ona veliki koji je vec 22mm, a onih 5-6 sto je u petak drugi dr vidio i reko da su lijepi i da bi probao 2 punkcije jer ima dobrog materijala ne vidi nista ona. totalno sam zbunjena. Danas ide stoperica i u utorak punkcija tog 1 ako prezivi. Valjda oce da nije uzaludan pokusaj ovaj mjesec. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani