Jutro vam!Ja sam evo i jutros odradila jos jedan test i naravno negativan.jos sutra po zvaničnu betu i to je to
Zao mi je draga 😔😔 sto sada dalje vjerujem da si vec pisala ali nemogu se sjetiti
Sad sam bila 2 puta u st.probala bi negdi drugo ako mi tko moze reci di bi bilo naj bolje
Jutro vam!Ja sam evo i jutros odradila jos jedan test i naravno negativan.jos sutra po zvaničnu betu i to je to
Zao mi je draga 😔😔 sto sada dalje vjerujem da si vec pisala ali nemogu se sjetiti
Jesam draga pisala sam.al je nada bila da ce ipak mozda i uspjeti ovaj put
Zao mi je😔
Inace sam kod prof.Smiljan, al sad sam kod njega isto jer je ona na godisnjem jos.
Kad budes isla javi,mozda se sretnemo.ja cekam ovaj ciklus pa cu na fet☺
Zao mi je😔
A sta se može šta je tu je.jeste vi to u zg u postupku
Nova sreca zao mi je! 😕 Bas steta da nije uspjelo.
Cvjetic ja sad trenutno hodocastim na folikulometrije. Drzim ti fige da uspije fet!

Zao mi je😔
A sta se može šta je tu je.jeste vi to u zg u postupku
Zao mi je! Drzi se i samo naprijed dalje 😘
Nema predaje,boli ali triba gledati dalje i boriti se.vama svima želim da ugledate svoje plusiće sto prije 😘
Obavila uzv i danas dr vidi samo jedan jedini folikul ona veliki koji je vec 22mm, a onih 5-6 sto je u petak drugi dr vidio i reko da su lijepi i da bi probao 2 punkcije jer ima dobrog materijala ne vidi nista ona. totalno sam zbunjena. Danas ide stoperica i u utorak punkcija tog 1 ako prezivi. Valjda oce da nije uzaludan pokusaj ovaj mjesec.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji