Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Cvjetic
    07. Rujan 2018. 21:00

Vaki

Ima veze, krivo mi je otišao post. Te tablete su kao čuvari trudnoće. Progesteron u tabletama…

Aha,znaci duphaston prije feta i vjerovatno poslije crinone.uvijek sam imala samo estrofem+crinone pa mi sad bilo malo nejasno.hvala

Grizli
    07. Rujan 2018. 22:55

Cure dal je normalno osjecat blage bolov i kao bockanje u jajnicima u stimuliranom, 4.menopur 2 ampule? Veceras mi se to pojavilo do sad nisam osjecala nista, osim na pregledu uzv danas blagi pritisak.

• Kengurica
    08. Rujan 2018. 00:18

Meni ato je blize punkcija bas natane tezina i bolni mi budu jajnici.

• Cvjetic
    08. Rujan 2018. 06:48

Grizli

Cure dal je normalno osjecat blage bolov i kao bockanje u jajnicima u stimuliranom, 4.menopur 2 ampule? Veceras mi se to pojavilo do sad nisam osjecala nista, osim na pregledu uzv danas blagi pritisak.

Da,mene je prosli stimulirani bolilo i imala pritisak od skoro samog pocetka,nakraju imala sam 30js.

Grizli
    08. Rujan 2018. 07:15

Hvala smirile ste me. Bas sam pa icarka, pise lijepo u uputama bol u abdomenu al ja ne bi bila ja da ne panicarim. 
    Cvjetic 30js???? Ooooh! A koliko su folikula vidili u pocetku? To mi nije jasno sto kao oni na pocetku vide jedno, al se njihov broj povevaba pod lijekovima do ovulacije? Pretpostavljam da kako rastu tako ih kogu vidit na uzv. Ti imas pcos mozdq?

• Babylove
    08. Rujan 2018. 07:46

Grizli

Draga i mene je bockalo i pulsirali jajnici... i oprostite na izrazu ali imala sa zatvor teski.. bila napuhana ko balon i bila otecena u licu .. ma sva sam bila otecena.. 3 kile dobila.. tek nakon mj i pol sam se vratila na kilazu... a o pristicima na licu da nepricam... jos uvijek ih se ne mogu rijesiti...

4 sreća
    08. Rujan 2018. 07:48

Meni je isto tako bilo u oba puta kod bockanja.to je normalno da osjecas tako ipak hormoni utjdcu na jajnike i to moras osjecati

Grizli
    08. Rujan 2018. 08:27

A Babylove za pristice necu ni govoriti. Inace nemam pristice sad bas nesto, tu i tamo koji po ljeti i to je to. Al svaki mjesec kad imam ovulaciju dobijem 1 ali vrijedan na bradi ili vratu i to ako imam O na lijevom jajniku onda je lijevo, ako na desnom onda desno. A sad evo dobila ih vec 6-7, al nekako ko da ce jos koji izac sva brada mi istockana i puna prstica, a na vratu ista prica. Al dobro svo zlo u tome prezivjet cu

4 sreća
    08. Rujan 2018. 08:47

Kika22

Kengurica

Cure, one kojima je proslo 14 dana od punkcije mozete vaditi betu ili neki osjetljivi test, da se ne mucite. Smedje zna biti i od utrica, oni malo iritiraju. Ja nisam imala, al sam citala da se dogadja kod dosa cura.

U pon vadim betu. Baš sam danas kupila test. Ako situacija do sutra bude stagnirala, testirat cu se.

Jutro kika22 jesi radila test?

• Babylove
    08. Rujan 2018. 08:51

Ma sve cemo prezivjet za nase mrve lijepe 😊😊 sto kazes sve zlo u pristicima.. ja sam i na ovaj svoj neuspjeh prestala gledati tako vec kao ostvarenje velikom cilju...mislim lagala bih kada bi rekla da me nije strah istog scenarija...ali sto je tu je.. i tako ne mozemo utjecati na ono sto nam sudbina nosi.. mozemo se samo naoruzati pozitivom uciniti sve sto mozemo i nadati se najboljem 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.