Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    07. Rujan 2018. 20:01

Ma ne pijem više vitamin E. Zato sam i napisala da sam dobila bolove u zglobovima 2 dana nakon što sam ga počela piti pa sam prestala i bolovi su nestali. Pila sam ga samo 2 dana. Duphaston nema veze s crinone gelom, njega ćeš isto dobiti. Možda tek nakon transfera. 😊

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    07. Rujan 2018. 20:08

Ima veze, krivo mi je otišao post. Te tablete su kao čuvari trudnoće. Progesteron u tabletama... 

🤞❤️🙏

• pinklife
    07. Rujan 2018. 20:17

Cvjetic

Jedno pitanje,iduci ciklus idem u fet i uvijek do sad sam koristila crinone gel,sad mi rekao od 2dc estrofem i onda uvodimo duphaston?zasto duphaston,to mi nije jasno??zna netko?inace pijem duphaston da bi mi ciklus bio normalan

Ja do bete estrofen i utrogestan,ali mi je ovo prvi pokusaj pa nisam ziher dal ima razlike.

Sunshine draga,samo nemojte odustati. Vjerujem da i vas ceka prvo jedan + a onda i beba. I dobri dr koji ce vam pomoc na vasem putu. Ovo za dr je nesto prestrasno i nema nikakvog opravdanja za takve rijeci. Samo ga sram moze biti i po meni se nema pravo zvat dr jer to nemre biti nacin komunikacije.

Vaki
    07. Rujan 2018. 20:35

nemasekirancije

Vaki

nemasekirancije

Vaki

nemasekirancije

Dali je tko pio decortin? Dobila sam 5mg pijem od 3dc. Al je nisam shvatila do kad :)

Ja sam ga pila dok mi doktorica nije uvela neke druge tablete i rekla da prestanem s njima. Pila sam ih 10-tak dana.

Jesi pila i vitamin d uz njega?

Ja ga pijem čitavo vrijeme, osim kad sam ful izložena suncu. Za vrijeme stimulacije prestajem samo s q10.

Koliko ga pijes? Ja sam pila dlux 3000 i onda mi se full visoko digao. Pa sam sad mislila smanjit dozu.

2000 IU. Meni je bio normalan jer sam baš malo na suncu. Moram sad opet provjeriti. 😊

🤞❤️🙏

sunshine25
    07. Rujan 2018. 20:52

Hvala vam svima na lijepim riječima i ohrabrenju. Zadnjih par dana samo čitam forumime, istražujem, mm kaže da će mi još više narasti dioptrija od tolikog gledanja 😂 ono što planiram je, prvo dobiti dijagnozu kod urologa, sebe podrobnije pregledati i onda pravac k Škvorcu! Vama u iščekivanju želim puuuuuno bete, a nama koje smo tek na početku puta-puuuuno sreće :)

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Cvjetic
    07. Rujan 2018. 21:00

Vaki

Ima veze, krivo mi je otišao post. Te tablete su kao čuvari trudnoće. Progesteron u tabletama…

Aha,znaci duphaston prije feta i vjerovatno poslije crinone.uvijek sam imala samo estrofem+crinone pa mi sad bilo malo nejasno.hvala

Grizli
    07. Rujan 2018. 22:55

Cure dal je normalno osjecat blage bolov i kao bockanje u jajnicima u stimuliranom, 4.menopur 2 ampule? Veceras mi se to pojavilo do sad nisam osjecala nista, osim na pregledu uzv danas blagi pritisak.

• Kengurica
    08. Rujan 2018. 00:18

Meni ato je blize punkcija bas natane tezina i bolni mi budu jajnici.

• Cvjetic
    08. Rujan 2018. 06:48

Grizli

Cure dal je normalno osjecat blage bolov i kao bockanje u jajnicima u stimuliranom, 4.menopur 2 ampule? Veceras mi se to pojavilo do sad nisam osjecala nista, osim na pregledu uzv danas blagi pritisak.

Da,mene je prosli stimulirani bolilo i imala pritisak od skoro samog pocetka,nakraju imala sam 30js.

Grizli
    08. Rujan 2018. 07:15

Hvala smirile ste me. Bas sam pa icarka, pise lijepo u uputama bol u abdomenu al ja ne bi bila ja da ne panicarim. 
    Cvjetic 30js???? Ooooh! A koliko su folikula vidili u pocetku? To mi nije jasno sto kao oni na pocetku vide jedno, al se njihov broj povevaba pod lijekovima do ovulacije? Pretpostavljam da kako rastu tako ih kogu vidit na uzv. Ti imas pcos mozdq?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani