Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    07. Rujan 2018. 17:32

Mala Martina, nekad se dugo ceka nekad ne. Mislim da mozda jos nije guzva tolika. Vjerojatno ces imati ultrazvuk i razgovor na kojem doktorica vidi sto imas od nalaza, kaze sto jos da nabavis. Neka i muz ide ako moze jer zajedno cete se bolje sjetiti sta vam je sve rekla i vi cete se sjetiti pitati sto vas zanima. Da li ste vec ikakvu obradu radili? Muz ce morati spermiogram kod njih, ti mozda prohodnost jajovoda, hormone.

• pinklife
    07. Rujan 2018. 17:36

Bas ste raspisale zenske.
    Tota cestitke😘sad samo polako!
    Pridruzujem se cekanju bete😎 FET napravljen i sad kako nam je sudeno

• Mala_martina1990
    07. Rujan 2018. 17:42

Kengurica

Mala Martina, nekad se dugo ceka nekad ne. Mislim da mozda jos nije guzva tolika. Vjerojatno ces imati ultrazvuk i razgovor na kojem doktorica vidi sto imas od nalaza, kaze sto jos da nabavis. Neka i muz ide ako moze jer zajedno cete se bolje sjetiti sta vam je sve rekla i vi cete se sjetiti pitati sto vas zanima. Da li ste vec ikakvu obradu radili? Muz ce morati spermiogram kod njih, ti mozda prohodnost jajovoda, hormone.

Jesam,bila sam i na prohodnosti jajovoda ali ne kod njih, hormone sam vadila prije mjesec dana, isto tako markere na hepatitis, sifilis, sidu...

• Cvjetic
    07. Rujan 2018. 18:40

Jedno pitanje,iduci ciklus idem u fet i uvijek do sad sam koristila crinone gel,sad mi rekao od 2dc estrofem i onda uvodimo duphaston?zasto duphaston,to mi nije jasno??zna netko?inace pijem duphaston da bi mi ciklus bio normalan

• Kengurica
    07. Rujan 2018. 19:10

Progodnost neces morati kos njih dok hormone hoces.

Vaki
    07. Rujan 2018. 20:01

Ma ne pijem više vitamin E. Zato sam i napisala da sam dobila bolove u zglobovima 2 dana nakon što sam ga počela piti pa sam prestala i bolovi su nestali. Pila sam ga samo 2 dana. Duphaston nema veze s crinone gelom, njega ćeš isto dobiti. Možda tek nakon transfera. 😊

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    07. Rujan 2018. 20:08

Ima veze, krivo mi je otišao post. Te tablete su kao čuvari trudnoće. Progesteron u tabletama... 

🤞❤️🙏

• pinklife
    07. Rujan 2018. 20:17

Cvjetic

Jedno pitanje,iduci ciklus idem u fet i uvijek do sad sam koristila crinone gel,sad mi rekao od 2dc estrofem i onda uvodimo duphaston?zasto duphaston,to mi nije jasno??zna netko?inace pijem duphaston da bi mi ciklus bio normalan

Ja do bete estrofen i utrogestan,ali mi je ovo prvi pokusaj pa nisam ziher dal ima razlike.

Sunshine draga,samo nemojte odustati. Vjerujem da i vas ceka prvo jedan + a onda i beba. I dobri dr koji ce vam pomoc na vasem putu. Ovo za dr je nesto prestrasno i nema nikakvog opravdanja za takve rijeci. Samo ga sram moze biti i po meni se nema pravo zvat dr jer to nemre biti nacin komunikacije.

Vaki
    07. Rujan 2018. 20:35

nemasekirancije

Vaki

nemasekirancije

Vaki

nemasekirancije

Dali je tko pio decortin? Dobila sam 5mg pijem od 3dc. Al je nisam shvatila do kad :)

Ja sam ga pila dok mi doktorica nije uvela neke druge tablete i rekla da prestanem s njima. Pila sam ih 10-tak dana.

Jesi pila i vitamin d uz njega?

Ja ga pijem čitavo vrijeme, osim kad sam ful izložena suncu. Za vrijeme stimulacije prestajem samo s q10.

Koliko ga pijes? Ja sam pila dlux 3000 i onda mi se full visoko digao. Pa sam sad mislila smanjit dozu.

2000 IU. Meni je bio normalan jer sam baš malo na suncu. Moram sad opet provjeriti. 😊

🤞❤️🙏

sunshine25
    07. Rujan 2018. 20:52

Hvala vam svima na lijepim riječima i ohrabrenju. Zadnjih par dana samo čitam forumime, istražujem, mm kaže da će mi još više narasti dioptrija od tolikog gledanja 😂 ono što planiram je, prvo dobiti dijagnozu kod urologa, sebe podrobnije pregledati i onda pravac k Škvorcu! Vama u iščekivanju želim puuuuuno bete, a nama koje smo tek na početku puta-puuuuno sreće :)

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.