Mala Martina, nekad se dugo ceka nekad ne. Mislim da mozda jos nije guzva tolika. Vjerojatno ces imati ultrazvuk i razgovor na kojem doktorica vidi sto imas od nalaza, kaze sto jos da nabavis. Neka i muz ide ako moze jer zajedno cete se bolje sjetiti sta vam je sve rekla i vi cete se sjetiti pitati sto vas zanima. Da li ste vec ikakvu obradu radili? Muz ce morati spermiogram kod njih, ti mozda prohodnost jajovoda, hormone.
Bas ste raspisale zenske.
Tota cestitke😘sad samo polako!
Pridruzujem se cekanju bete😎 FET napravljen i sad kako nam je sudeno
Mala Martina, nekad se dugo ceka nekad ne. Mislim da mozda jos nije guzva tolika. Vjerojatno ces imati ultrazvuk i razgovor na kojem doktorica vidi sto imas od nalaza, kaze sto jos da nabavis. Neka i muz ide ako moze jer zajedno cete se bolje sjetiti sta vam je sve rekla i vi cete se sjetiti pitati sto vas zanima. Da li ste vec ikakvu obradu radili? Muz ce morati spermiogram kod njih, ti mozda prohodnost jajovoda, hormone.
Jesam,bila sam i na prohodnosti jajovoda ali ne kod njih, hormone sam vadila prije mjesec dana, isto tako markere na hepatitis, sifilis, sidu...
Jedno pitanje,iduci ciklus idem u fet i uvijek do sad sam koristila crinone gel,sad mi rekao od 2dc estrofem i onda uvodimo duphaston?zasto duphaston,to mi nije jasno??zna netko?inace pijem duphaston da bi mi ciklus bio normalan
Ma ne pijem više vitamin E. Zato sam i napisala da sam dobila bolove u zglobovima 2 dana nakon što sam ga počela piti pa sam prestala i bolovi su nestali. Pila sam ga samo 2 dana. Duphaston nema veze s crinone gelom, njega ćeš isto dobiti. Možda tek nakon transfera. 😊
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ima veze, krivo mi je otišao post. Te tablete su kao čuvari trudnoće. Progesteron u tabletama...
🤞❤️🙏
Jedno pitanje,iduci ciklus idem u fet i uvijek do sad sam koristila crinone gel,sad mi rekao od 2dc estrofem i onda uvodimo duphaston?zasto duphaston,to mi nije jasno??zna netko?inace pijem duphaston da bi mi ciklus bio normalan
Ja do bete estrofen i utrogestan,ali mi je ovo prvi pokusaj pa nisam ziher dal ima razlike.
Sunshine draga,samo nemojte odustati. Vjerujem da i vas ceka prvo jedan + a onda i beba. I dobri dr koji ce vam pomoc na vasem putu. Ovo za dr je nesto prestrasno i nema nikakvog opravdanja za takve rijeci. Samo ga sram moze biti i po meni se nema pravo zvat dr jer to nemre biti nacin komunikacije.
Dali je tko pio decortin? Dobila sam 5mg pijem od 3dc. Al je nisam shvatila do kad :)
Ja sam ga pila dok mi doktorica nije uvela neke druge tablete i rekla da prestanem s njima. Pila sam ih 10-tak dana.
Jesi pila i vitamin d uz njega?
Ja ga pijem čitavo vrijeme, osim kad sam ful izložena suncu. Za vrijeme stimulacije prestajem samo s q10.
Koliko ga pijes? Ja sam pila dlux 3000 i onda mi se full visoko digao. Pa sam sad mislila smanjit dozu.
2000 IU. Meni je bio normalan jer sam baš malo na suncu. Moram sad opet provjeriti. 😊
🤞❤️🙏
Hvala vam svima na lijepim riječima i ohrabrenju. Zadnjih par dana samo čitam forumime, istražujem, mm kaže da će mi još više narasti dioptrija od tolikog gledanja 😂 ono što planiram je, prvo dobiti dijagnozu kod urologa, sebe podrobnije pregledati i onda pravac k Škvorcu! Vama u iščekivanju želim puuuuuno bete, a nama koje smo tek na početku puta-puuuuno sreće :)
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sortiraj odgovore
Najstariji