Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sunshine25
    07. Rujan 2018. 16:50

Ma nisam to ni mislila, nego smo iz Slavonije gdje lepeza doktora baš i nije sjajna. Ja sam prezadovoljna svojom ginekologicom, ali npr. papa se kod nas čeka 3mj, a i voljela bih i drugo mišljenje.

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Kengurica
    07. Rujan 2018. 17:01

Vaki, nisam ga pila, ali nemoj ga onda suplementirati ako ti smeta.
    Sunshine ma pametna si, vrijeme proleti kad ides sve preko hzzo.

4 sreća
    07. Rujan 2018. 17:15

Kika22

Nova sreca

Kika22

Nova sreca

Kika22

Kengurica

Cure, one kojima je proslo 14 dana od punkcije mozete vaditi betu ili neki osjetljivi test, da se ne mucite. Smedje zna biti i od utrica, oni malo iritiraju. Ja nisam imala, al sam citala da se dogadja kod dosa cura.

U pon vadim betu. Baš sam danas kupila test. Ako situacija do sutra bude stagnirala, testirat cu se.

A kad planiras test radit

Ako u međuvremenu ne krene svjeza krv, onda sutra ujutro cu se testirat. Baš smo u istom sosu. Ne mogu sve cure pohvatat, puno nas je, koji ti je po redu ovo postupak?

Drugi mi je.a prvi zavrsia biohemijskom trudnocom.a tebi koji je po redu

Meni je prvi icsi. Prije tog sam imala dvije inseminacije.

I meni je prvi bia obicni ivf a drugi ki utebe ICSI

• Mala_martina1990
    07. Rujan 2018. 17:18

Pozdrav cure! Danas sam zvala VV i naručena sam u iduci četvrtak na prvi pregled za MPO između 10 i 11 sati...Vi koje ste vec gore možete mi reci sta me ceka na prvom pregledu? Što trebam znati? I zar cu stvarno jaaako dugo cekati na red?🙁🙁🙁🙁

Grizli
    07. Rujan 2018. 17:23

Sunshine pozdrav prvo zao mi je sto ste iskusili debilizam zdravstva. Nazalost ima takvih lijecnika i privatno i po kbcima. Pametno si odlucila za privatnika da sve odradite pretrage. Moj mm ima isto los spermio, i iako nisu sigurni smatraju da je to krivo za moje spontane zato je dobro otic kod MPO i nije ot tako strasno ako je to korak do nase srece. Muz bi trebao odraditi pretrage hormona, stitnjace, uzv, briseve,ponoviti spermio za 3 mj., jer ovaj rezultat moze biti privremeni. Zelim ti scu srecu i da sto prije zatrudnis, pa fino posaljes u *** urologa debila. 
    Vaki opasno je ako ae pretrjera sa vitaminom D. Moze uzrokovat nakupljanje kalcija i ozbiljnje probleme. Al nije mi jasno zasto uzimas vit. E ako si skuzila da ti skodi?!

• Kengurica
    07. Rujan 2018. 17:32

Mala Martina, nekad se dugo ceka nekad ne. Mislim da mozda jos nije guzva tolika. Vjerojatno ces imati ultrazvuk i razgovor na kojem doktorica vidi sto imas od nalaza, kaze sto jos da nabavis. Neka i muz ide ako moze jer zajedno cete se bolje sjetiti sta vam je sve rekla i vi cete se sjetiti pitati sto vas zanima. Da li ste vec ikakvu obradu radili? Muz ce morati spermiogram kod njih, ti mozda prohodnost jajovoda, hormone.

• pinklife
    07. Rujan 2018. 17:36

Bas ste raspisale zenske.
    Tota cestitke😘sad samo polako!
    Pridruzujem se cekanju bete😎 FET napravljen i sad kako nam je sudeno

• Mala_martina1990
    07. Rujan 2018. 17:42

Kengurica

Mala Martina, nekad se dugo ceka nekad ne. Mislim da mozda jos nije guzva tolika. Vjerojatno ces imati ultrazvuk i razgovor na kojem doktorica vidi sto imas od nalaza, kaze sto jos da nabavis. Neka i muz ide ako moze jer zajedno cete se bolje sjetiti sta vam je sve rekla i vi cete se sjetiti pitati sto vas zanima. Da li ste vec ikakvu obradu radili? Muz ce morati spermiogram kod njih, ti mozda prohodnost jajovoda, hormone.

Jesam,bila sam i na prohodnosti jajovoda ali ne kod njih, hormone sam vadila prije mjesec dana, isto tako markere na hepatitis, sifilis, sidu...

• Cvjetic
    07. Rujan 2018. 18:40

Jedno pitanje,iduci ciklus idem u fet i uvijek do sad sam koristila crinone gel,sad mi rekao od 2dc estrofem i onda uvodimo duphaston?zasto duphaston,to mi nije jasno??zna netko?inace pijem duphaston da bi mi ciklus bio normalan

• Kengurica
    07. Rujan 2018. 19:10

Progodnost neces morati kos njih dok hormone hoces.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani