3. Postupak. Ima 3 stanice. Imala sam danas transfer.
Dali su ti nesto probali promijeniti s ljekovima posto je tako svaki put?
Ne gubi nadu ...drzim 🤞🤞 nema pravila u tome koliko stanica ima.. ja sam 3 danimala transfer.. oba su bila odlicna pa nije uspjelo.. takk da nema veze.. samo hrabro i biti ve sve okej 😊
Curke u stimuliranom - koji dan ste isle na prvi UZV tj folkulometriju?
Ja sam isla 6 dan ciklusa.. znaci 5 dan pikanja.. ali nije u svakoj bolnici isto
Prosli bolovi, ali kaze dr da mi jesu i dalje uvecani jajnici. Tebe je sto boli? Mozda si i trudna, da bar.
Malo me probada samo nista strasno i to mantanje sto imam od jutros.a sise me sve manje bole.tako da sumnjam da ce biti ista i od ovoga puta.a draga iz tvojih usta u Božije uši
Ja sam isla 6 dan ciklusa.. znaci 5 dan pikanja.. ali nije u svakoj bolnici isto
Hm 🤔 jer meni su prvo rekli da dodjem u subotu šta bi bilo 4 pikanja, a danas su me zvali da dodjem u petak, pa ce to biti 3 pikanja. Ne kuzim zasto tako rano. Zato pitam. Koliko ti inace normalno traju ciklusi? Dal je kod stimuliranog punkcija ranije zbog tih hormona ili normalno bude ko i inace?
Hm 🤔 jer meni su prvo rekli da dodjem u subotu šta bi bilo 4 pikanja, a danas su me zvali da dodjem u petak, pa ce to biti 3 pikanja. Ne kuzim zasto tako rano. Zato pitam. Koliko ti inace normalno traju ciklusi? Dal je kod stimuliranog punkcija ranije zbog tih hormona ili normalno bude ko i inace?
Draga sve ovisi kako ces reagirati na ljekove
Draga sve ovisi kako ces reagirati na ljekove
I meni je bia prvi ultrazvuk 6 dan to je 5 dan pikanja.I meni je prvi put aspiracija bila 10 dan a sada mi je bila 12 dan.a transver oba puta bia drugi dan.
Aha ok hvala na informacijama! Vidjet cu u petak. Mozda zato jer moji folikulic zna vec 8 dan biti za punkciju. Nadam se da ce biti nekog uspjeha, da se ne bockam bezveze jer vec sad vidim da ce mi se sav ciklus poremetiti.
Ja sam isla svaki drugi dan na VV,a nekad sam znala ici i dva dana za redom.Jedino u prirodnom sam isla 5-ti dan.
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
3. Postupak. Ima 3 stanice. Imala sam danas transfer.
Puno srece zelim...nek te iznenadi
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Sortiraj odgovore
Najstariji