Kengurice ne gubi nadu! Uvijek ima šanse, kad se najmanje nadaš iznenadi te.
Meni se cjelo jutro malo rec vrti u glavi.tlak nije mjerila sam ga. uh osjecam se ka pijana kokos
Curke u stimuliranom - koji dan ste isle na prvi UZV tj folkulometriju?

Prosli bolovi, ali kaze dr da mi jesu i dalje uvecani jajnici. Tebe je sto boli? Mozda si i trudna, da bar.

3. Postupak. Ima 3 stanice. Imala sam danas transfer.
Dali su ti nesto probali promijeniti s ljekovima posto je tako svaki put?
Ne gubi nadu ...drzim 🤞🤞 nema pravila u tome koliko stanica ima.. ja sam 3 danimala transfer.. oba su bila odlicna pa nije uspjelo.. takk da nema veze.. samo hrabro i biti ve sve okej 😊
Ja sam isla 6 dan ciklusa.. znaci 5 dan pikanja.. ali nije u svakoj bolnici isto
Prosli bolovi, ali kaze dr da mi jesu i dalje uvecani jajnici. Tebe je sto boli? Mozda si i trudna, da bar.
Malo me probada samo nista strasno i to mantanje sto imam od jutros.a sise me sve manje bole.tako da sumnjam da ce biti ista i od ovoga puta.a draga iz tvojih usta u Božije uši
Ja sam isla 6 dan ciklusa.. znaci 5 dan pikanja.. ali nije u svakoj bolnici isto
Hm 🤔 jer meni su prvo rekli da dodjem u subotu šta bi bilo 4 pikanja, a danas su me zvali da dodjem u petak, pa ce to biti 3 pikanja. Ne kuzim zasto tako rano. Zato pitam. Koliko ti inace normalno traju ciklusi? Dal je kod stimuliranog punkcija ranije zbog tih hormona ili normalno bude ko i inace?

Hm 🤔 jer meni su prvo rekli da dodjem u subotu šta bi bilo 4 pikanja, a danas su me zvali da dodjem u petak, pa ce to biti 3 pikanja. Ne kuzim zasto tako rano. Zato pitam. Koliko ti inace normalno traju ciklusi? Dal je kod stimuliranog punkcija ranije zbog tih hormona ili normalno bude ko i inace?
Draga sve ovisi kako ces reagirati na ljekove
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji