Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    04. Rujan 2018. 18:12

Evo uspjela sam. Bio ipak mm za podrsku i pomoc al uspjela sam ja sama se ubost nego tesko mi bilo istisnut sadrzaj injekcije. Al uspjela sam nekako i dobro ubod niije strasan stvarno, al me peklo dok sam tekucinu stiskala. Imate pravo nije igla tako velika samo je meni izgledala od straha valjda veca da je. Jel ide vama krv kad izvadite iglicu? 

Kika22
    04. Rujan 2018. 18:15

Grizli

Rayna bas mi je zao! Nadam se da ce biti vise srece drugi ciklus. 🤞
    Jel ima koja da ceka betu ovih dana?
    Meni dali danas menopur injekcije da si dajem od danas pa u subotu kontrola. Tako da krecem u 3.postupak, prvi stimulirani pa cemo vidjet sto ce biti od toga. Uh bas me frka tih injekcija. Jel mi moze koja pomoc i otkrit tajnu koliko se duboko igla mora zabiti jer ja smotana zaboravila pitat.

Ja čekam betu. Brojim dane do ponedjeljka.

• Kengurica
    04. Rujan 2018. 18:20

Nekad ide krv nekad ne. Kad me sestre pikaju uvijek izadje krvi. Zna ti i kap lijeka iz rupe izaci. Sto se tice stiskanja naci ces mod kako primiti da ri je lakse stisnuti.

4 sreća
    04. Rujan 2018. 19:25

Kika22

Grizli

Rayna bas mi je zao! Nadam se da ce biti vise srece drugi ciklus. 🤞
    Jel ima koja da ceka betu ovih dana?
    Meni dali danas menopur injekcije da si dajem od danas pa u subotu kontrola. Tako da krecem u 3.postupak, prvi stimulirani pa cemo vidjet sto ce biti od toga. Uh bas me frka tih injekcija. Jel mi moze koja pomoc i otkrit tajnu koliko se duboko igla mora zabiti jer ja smotana zaboravila pitat.

Ja čekam betu. Brojim dane do ponedjeljka.

I ja cekam ponediljak za betu

Grizli
    04. Rujan 2018. 19:57

Kila i Nova sreca onda drzim fige da bude velika!

• tota
    04. Rujan 2018. 20:20

Kika i Nova sreca sretno!!! A Grizli nakon par ampulica neces vise ni osjetiti...ja sam isto mrsava i misicava pa me bilo strah da u misic ne piknem...ali je igla toliko mala da je stvarno lagana za rukovanje...sadrzaj sporo istiskuj manje ces osjetiti...

• RRR
    04. Rujan 2018. 20:43

Bog curke ako sam dobro pohvatala Tota čestitke ❤, Kika i Nova sreća čekaju ponedjeljak kao i ja? Jesam koga izostavila?
    Viktoria je pitala za dr. Šimunića - samo pohvale, tako ljubaznog, smirenog, pedantnog i stručnog doktora ne znam kad sam zadnji put vidjela, a i za ostalo osoblje kod njih sve pohvale 😊

4 sreća
    04. Rujan 2018. 22:26

Grizli

Kila i Nova sreca onda drzim fige da bude velika!

Hvala draga i mi se nadamo da ce biti velika

Kika22
    04. Rujan 2018. 22:37

Hvala vam žene! ❤

• Kengurica
    04. Rujan 2018. 23:21

Vrijeme je za dobre bete pa molim da sve redom budu dobre.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani