Kika i Nova sreca sretno!!! A Grizli nakon par ampulica neces vise ni osjetiti...ja sam isto mrsava i misicava pa me bilo strah da u misic ne piknem...ali je igla toliko mala da je stvarno lagana za rukovanje...sadrzaj sporo istiskuj manje ces osjetiti...
Bog curke ako sam dobro pohvatala Tota čestitke ❤, Kika i Nova sreća čekaju ponedjeljak kao i ja? Jesam koga izostavila?
Viktoria je pitala za dr. Šimunića - samo pohvale, tako ljubaznog, smirenog, pedantnog i stručnog doktora ne znam kad sam zadnji put vidjela, a i za ostalo osoblje kod njih sve pohvale 😊
Kila i Nova sreca onda drzim fige da bude velika!
Hvala draga i mi se nadamo da ce biti velika
Da li se koja od vas susrela sa letrozol tabletama, ako je koji su simptomi bili? Moja doza je 3x1 .. kada sam pila klomifene stalno me bolila glava, a o valovima vrucine da ne pricam...
Koje se bamirnice vitamini preporucuji za kvalitetu jajne stanice i za endometrij?
Opet nam je los rezultat. Samo se jedna oplodila i nije drugi dan dosla do 4 stanice. Imam transfer, ali...
Ajoj Kengurice bas mi ne zao da se samo 1 oplodila! Sad drzim fige i zelim da ti se dalje lijepo dijeli i razvija zametak. Nadam se da ce sve biti super na kraju. Sretno na transferu! I ja isto molim da sve bete budu dobre ukljucujuci i tvoju 🤞
Nemasekirancije pretpostavljam da mislis na namjernice... Meni su preporucili za js bili maca prah, orasaste plodove i maticnu mlijec. Za endometrij ananas kazu da je dobar, al ne konzerviran nego svijezi. Za kvalitetu js je dobro uzimat inofolic ili gynositol al samo prvi dio ciklusa do 9dc, s time da ti moze skratiti ciklus za par dana pa ako imas duge cikluse i to se regulira. Ja sam uzimala al su mi sad rekli da ne uzimam vise posto meni na sve oblike hormona tijelo ludo reagira i sve mi se poremeti za 100%. Al dok sam uzimala js je uvijek bila kvalitetna i folikul bi lijepo narastao i svaki mjesec sam imala O.
Zene koje nuspojave ste imale od Menopura? I koliko je trebalo da se pojave?
Opet nam je los rezultat. Samo se jedna oplodila i nije drugi dan dosla do 4 stanice. Imam transfer, ali…
Ajoj.. koji ti je to ono postupak? Bas mi je zao.. ali drzim fige da taj 1 bude pravi 🤞🤞 kada ti je transfer?
Joj toga je i mene strah da ce mi se situacija ponoviti... da nece biti nista za zamrznuti.... a jos veci strah sto ako se niti jecna ne oplodi 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji