Evo uspjela sam. Bio ipak mm za podrsku i pomoc al uspjela sam ja sama se ubost nego tesko mi bilo istisnut sadrzaj injekcije. Al uspjela sam nekako i dobro ubod niije strasan stvarno, al me peklo dok sam tekucinu stiskala. Imate pravo nije igla tako velika samo je meni izgledala od straha valjda veca da je. Jel ide vama krv kad izvadite iglicu?

Rayna bas mi je zao! Nadam se da ce biti vise srece drugi ciklus. 🤞
Jel ima koja da ceka betu ovih dana?
Meni dali danas menopur injekcije da si dajem od danas pa u subotu kontrola. Tako da krecem u 3.postupak, prvi stimulirani pa cemo vidjet sto ce biti od toga. Uh bas me frka tih injekcija. Jel mi moze koja pomoc i otkrit tajnu koliko se duboko igla mora zabiti jer ja smotana zaboravila pitat.
Ja čekam betu. Brojim dane do ponedjeljka.
Nekad ide krv nekad ne. Kad me sestre pikaju uvijek izadje krvi. Zna ti i kap lijeka iz rupe izaci. Sto se tice stiskanja naci ces mod kako primiti da ri je lakse stisnuti.

Rayna bas mi je zao! Nadam se da ce biti vise srece drugi ciklus. 🤞
Jel ima koja da ceka betu ovih dana?
Meni dali danas menopur injekcije da si dajem od danas pa u subotu kontrola. Tako da krecem u 3.postupak, prvi stimulirani pa cemo vidjet sto ce biti od toga. Uh bas me frka tih injekcija. Jel mi moze koja pomoc i otkrit tajnu koliko se duboko igla mora zabiti jer ja smotana zaboravila pitat.
Ja čekam betu. Brojim dane do ponedjeljka.
I ja cekam ponediljak za betu
Kika i Nova sreca sretno!!! A Grizli nakon par ampulica neces vise ni osjetiti...ja sam isto mrsava i misicava pa me bilo strah da u misic ne piknem...ali je igla toliko mala da je stvarno lagana za rukovanje...sadrzaj sporo istiskuj manje ces osjetiti...
Bog curke ako sam dobro pohvatala Tota čestitke ❤, Kika i Nova sreća čekaju ponedjeljak kao i ja? Jesam koga izostavila?
Viktoria je pitala za dr. Šimunića - samo pohvale, tako ljubaznog, smirenog, pedantnog i stručnog doktora ne znam kad sam zadnji put vidjela, a i za ostalo osoblje kod njih sve pohvale 😊
Kila i Nova sreca onda drzim fige da bude velika!
Hvala draga i mi se nadamo da ce biti velika
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji