Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tota
    04. Rujan 2018. 20:20

Kika i Nova sreca sretno!!! A Grizli nakon par ampulica neces vise ni osjetiti...ja sam isto mrsava i misicava pa me bilo strah da u misic ne piknem...ali je igla toliko mala da je stvarno lagana za rukovanje...sadrzaj sporo istiskuj manje ces osjetiti...

• RRR
    04. Rujan 2018. 20:43

Bog curke ako sam dobro pohvatala Tota čestitke ❤, Kika i Nova sreća čekaju ponedjeljak kao i ja? Jesam koga izostavila?
    Viktoria je pitala za dr. Šimunića - samo pohvale, tako ljubaznog, smirenog, pedantnog i stručnog doktora ne znam kad sam zadnji put vidjela, a i za ostalo osoblje kod njih sve pohvale 😊

4 sreća
    04. Rujan 2018. 22:26

Grizli

Kila i Nova sreca onda drzim fige da bude velika!

Hvala draga i mi se nadamo da ce biti velika

Kika22
    04. Rujan 2018. 22:37

Hvala vam žene! ❤

• Kengurica
    04. Rujan 2018. 23:21

Vrijeme je za dobre bete pa molim da sve redom budu dobre.

• victoria
    04. Rujan 2018. 23:57

Da li se koja od vas susrela sa letrozol tabletama, ako je koji su simptomi bili? Moja doza je 3x1 .. kada sam pila klomifene stalno me bolila glava, a o valovima vrucine da ne pricam... 

• nemasekirancije
    05. Rujan 2018. 07:29

Koje se bamirnice vitamini preporucuji za kvalitetu jajne stanice i za endometrij?

• Kengurica
    05. Rujan 2018. 08:18

Opet nam je los rezultat. Samo se jedna oplodila i nije drugi dan dosla do 4 stanice. Imam transfer, ali...

Grizli
    05. Rujan 2018. 08:31

Ajoj Kengurice bas mi ne zao da se samo 1 oplodila! Sad drzim fige i zelim da ti se dalje lijepo dijeli i razvija zametak. Nadam se da ce sve biti super na kraju. Sretno na transferu! I ja isto molim da sve bete budu dobre ukljucujuci i tvoju 🤞
    Nemasekirancije pretpostavljam da mislis na namjernice... Meni su preporucili za js bili maca prah, orasaste plodove i maticnu mlijec. Za endometrij ananas kazu da je dobar, al ne konzerviran nego svijezi. Za kvalitetu js je dobro uzimat inofolic ili gynositol al samo prvi dio ciklusa do 9dc, s time da ti moze skratiti ciklus za par dana pa ako imas duge cikluse i to se regulira. Ja sam uzimala al su mi sad rekli da ne uzimam vise posto meni na sve oblike hormona tijelo ludo reagira i sve mi se poremeti za 100%. Al dok sam uzimala js je uvijek bila kvalitetna i folikul bi lijepo narastao i svaki mjesec sam imala O.
    Zene koje nuspojave ste imale od Menopura? I koliko je trebalo da se pojave? 

• Babylove
    05. Rujan 2018. 08:42

Kengurica

Opet nam je los rezultat. Samo se jedna oplodila i nije drugi dan dosla do 4 stanice. Imam transfer, ali…

Ajoj.. koji ti je to ono postupak? Bas mi je zao.. ali drzim fige da taj 1 bude pravi 🤞🤞 kada ti je transfer?
    Joj toga je i mene strah da ce mi se situacija ponoviti... da nece biti nista za zamrznuti.... a jos veci strah sto ako se niti jecna ne oplodi 😔 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.