Dali se obicno nakon prve inseminacije i ako ne uspije, odmah slijedeci ciklus ide na drugu? Te ako uzimamo/ne uzimamo hormone dali inseminacija padne otprilike na dan kad smo inace imali O ili ranije?
Dali se obicno nakon prve inseminacije i ako ne uspije, odmah slijedeci ciklus ide na drugu? Te ako uzimamo/ne uzimamo hormone dali inseminacija padne otprilike na dan kad smo inace imali O ili ranije?
Može se sljedeći ciklus odmah ići na drugu. Barem u mom slucaju, inseminaciju sam imala 11 dan ciklusa, a tad mi je i uobičajeno ovulacija. Od ljekova sam koristila jedino klomifen i dan prije inseminacije sam dobila štopericu.
Tota cestitke 😊😊😊 sretnu i urednu trudnocu dalje 😍💖
Rayna bas mi je zao... drzi se sr sretno dalje 💖
Sretno svima i novim i starim curama... molim se da nam se svima brzo sreca osmjehne 🤞🤞🤞
Ja nestrpljivo iscekujem 11.mj i svoj novi postupak 🤗🤗 i nadam se da se ovaj put biti uspjesniji.. ako nista drugo da cemo imati bar nesto za zamrznuti 😊
Rayna, od svih uzbudjenja jucer nisam zapamtila kad moram doci sutra cuti jel se sto oplodilo. U 8?
Rayna, od svih uzbudjenja jucer nisam zapamtila kad moram doci sutra cuti jel se sto oplodilo. U 8?
Da,u 8. Ali zna prozivati i ranije.
Hvala svim curama na lijepim riječima i podrsci 😀
Nema druge, idemo hrabro dalje i jace ❤❤❤
Rayna bas mi je zao! Nadam se da ce biti vise srece drugi ciklus. 🤞
Jel ima koja da ceka betu ovih dana?
Meni dali danas menopur injekcije da si dajem od danas pa u subotu kontrola. Tako da krecem u 3.postupak, prvi stimulirani pa cemo vidjet sto ce biti od toga. Uh bas me frka tih injekcija. Jel mi moze koja pomoc i otkrit tajnu koliko se duboko igla mora zabiti jer ja smotana zaboravila pitat.
Može se sljedeći ciklus odmah ići na drugu. Barem u mom slucaju, inseminaciju sam imala 11 dan ciklusa, a tad mi je i uobičajeno ovulacija. Od ljekova sam koristila jedino klomifen i dan prije inseminacije sam dobila štopericu.
Hvala ti :)
Rayna bas mi je zao! Nadam se da ce biti vise srece drugi ciklus. 🤞
Jel ima koja da ceka betu ovih dana?
Meni dali danas menopur injekcije da si dajem od danas pa u subotu kontrola. Tako da krecem u 3.postupak, prvi stimulirani pa cemo vidjet sto ce biti od toga. Uh bas me frka tih injekcija. Jel mi moze koja pomoc i otkrit tajnu koliko se duboko igla mora zabiti jer ja smotana zaboravila pitat.
Cijela ide pod kozu... to su male iglice tako da neced ni osjetiti 😊
Igla ide okomito do kraja. Igla je malecka, ako nisi mrsavko potone u salo samo tako. Dakle rukom malo stisnes kozu i salo, pogledaj na youtubu i ne osjetis ni da se pikas. Ja vise osjetim kad me sestre pikaju nego kad se sama jer kad se sama pikas ti mozak misli na to da izvedes to dobro i nema nikakve ni boli ni neugode.
Sortiraj odgovore
Najstariji