Kika, koji dan su ti vraćeni embriji? Ako su blastociste u pitanju onda je kasno, a ako nisu onda još ima nade. Držim palčeve..
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Kika, koji dan su ti vraćeni embriji? Ako su blastociste u pitanju onda je kasno, a ako nisu onda još ima nade. Držim palčeve..
Vraćena je jedna blastocista 🙁
Kika, u MPO vodama često 1+1 nisu 2 tako da je sve moguće. Drži se mila i da nas pozitivno iznenadiš.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Kika, u MPO vodama često 1+1 nisu 2 tako da je sve moguće. Drži se mila i da nas pozitivno iznenadiš.
Hvala ti. Nadat ću se čudu!
Hvala ti. Nadat ću se čudu!
Draga nadam ce mo se cudu svima i neka i nami nekada dodje sretni dan da osjetimo kako je biti majka
😭😭😭 jel moguce da sam prokrvarila i prije bete iako uzimam progesteron vaginalete 3×2×3? Danas mi je 8 dan nakon transfera. Grčeve (ko pred menstruaciju) imam još od trećeg dana nakon transfera. Danas mi je 25 dan ciklusa, prošli mjesec sam dobila na 25 dan. Dok nismo radili na bebi, uvijek sam točno dobijala na 28 dan. A kako smo se bacili na dobijanje bebe menga šeta od 25 do 28, ironije li.
Za implatacijsko krvarenje mi se čini malo kasno 8-mi dan nakon transfera blastice.
Hej, neznam kome sam bila pisala ali ja sam počela krvariti 8-9 dan nakon transfera. Prvo je bilo smeđe pa 10 dan bas krv unatoč utrogastanima. Isto sam imala blastocistu... Meni je dr rekla da utrogestan ako dođe do trudnoće da čuva trudnoću a ako nema trudnoće da od njih mozea prije prokrvariti.
Ja se nadam da ti nije menga i da bude velika beta unatoč krvarenju ❤😀 sretno ti !!
Kengurice,znam kako ti je..tako sam i ja imala puno folikula pa na kraju samo jedna oplođena i bio transfer u 7.mj. To mi je najgore kad samo jedna ili nijedna, ali vjerujem da je ova kod tebe biti TA 😀❤❤❤ Ja sam napravila smokve u maslinovom ulju, naoruzala se vitaminima i vjerujem da ce nam biti beta velika kad tada!!!
E lutko evo mi 8 dan transvera i popodne me jace prisica u stomaku i smedje pocelo ici sa sluzi.uh a tek me 10 spada dobiti sta bi to moglo biti
Sortiraj odgovore
Najstariji