Rayna i ja isplakala kao i ti, lazem i vise :)
Istina,sok je ,veselis se imas dosta folikula,dosta stanica i onda jedna jedina se oplodi...kod men je bio slucaj da sam imala 6 stanica i jedna ostala,drugi put 11 stanica i opet jedna.Bete u oba postupka pozitivne al lose zavrsilo.Puno srece i nadam se da ce kod tebe bit sve ok.Jedna al vrijedna...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Istina,sok je ,veselis se imas dosta folikula,dosta stanica i onda jedna jedina se oplodi…kod men je bio slucaj da sam imala 6 stanica i jedna ostala,drugi put 11 stanica i opet jedna.Bete u oba postupka pozitivne al lose zavrsilo.Puno srece i nadam se da ce kod tebe bit sve ok.Jedna al vrijedna…
Meni je najgore kad dodem kod biologice i vele da nema et...Dva put sam prosla tako,jednom samo 1 stanica a drugi put 8 stanica,i nije bilo et.Rekli mi da su sve stanice nezrele,a folikuli bili 18,19,20mm....tako da je sve to sreca...i svima koje cekaju betu puno srece...a i nama koje tek startamo u nove postupke
2.postupak-1js-bez et
Dali je tko pio decortin? Dobila sam 5mg pijem od 3dc. Al je nisam shvatila do kad :)
E lutko evo mi 8 dan transvera i popodne me jace prisica u stomaku i smedje pocelo ici sa sluzi.uh a tek me 10 spada dobiti sta bi to moglo biti
I meni sad ide smeđe, onako u tragovima. Ti imaš dosta jos do menge, može bit i implatacijsko.Držim nam fige da nije ništa strašno i da sve bude uredu. 😘
E lutko evo mi 8 dan transvera i popodne me jace prisica u stomaku i smedje pocelo ici sa sluzi.uh a tek me 10 spada dobiti sta bi to moglo biti
I meni sad ide smeđe, onako u tragovima. Ti imaš dosta jos do menge, može bit i implatacijsko.Držim nam fige da nije ništa strašno i da sve bude uredu. 😘
Jel vam prosao period od 14 dana ovulacije
2.postupak-1js-bez et
Dali je tko pio decortin? Dobila sam 5mg pijem od 3dc. Al je nisam shvatila do kad :)
Ja sam ga pila dok mi doktorica nije uvela neke druge tablete i rekla da prestanem s njima. Pila sam ih 10-tak dana.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Jel vam prosao period od 14 dana ovulacije
Da, meni je juce bio 14-ti dan
Znam, onaj tko se uspije suzdržat od suza ja mu skidam kapu. Ja sam plakala jos do stana, bilo me briga ko me vidi a tko ne.
A sad, ovaj tren više ni ne razmišljam puno o tome a kamoli hoće li doći do trudnoće, spremna sam na svasta 😐
Ali, ti si imala transfer i taj mali ce se nastaviti razvijati i bit ce bebac za 9.mj ❤😀❤😀 I believe ❤
Znam, onaj tko se uspije suzdržat od suza ja mu skidam kapu. Ja sam plakala jos do stana, bilo me briga ko me vidi a tko ne.
A sad, ovaj tren više ni ne razmišljam puno o tome a kamoli hoće li doći do trudnoće, spremna sam na svasta 😐
Ali, ti si imala transfer i taj mali ce se nastaviti razvijati i bit ce bebac za 9.mj ❤😀❤😀 I believe ❤
Istina,treba vjerovat i bit sve u svemu jak.Ja nisam nikad zaplakala kad su mi rekli lose vijesti,uvijek sam rekla ok,drugi put ce bit.al eto spremam se sad na 8 postupak ako Bog da da sve bude ok...Jedino kad sam imala izvanmatercnu e tad sam u bolnici 4 dana plakala bez prestanka...tako mi je bilo tad tesko...
2.postupak-1js-bez et
Ja sam ga pila dok mi doktorica nije uvela neke druge tablete i rekla da prestanem s njima. Pila sam ih 10-tak dana.
Jesi pila i vitamin d uz njega?
Sortiraj odgovore
Najstariji