Aaaaa cijela??? Ja jesam mrsava dakle ne postoji salo na trbuhu i ne znam sto cu uhvatiti zapravo kako mi je pokazala izmedju prsta uhvatim samo kozu. Cijela??? 😕Pa ta igla je duzine kao debljina mog prsta. Aauuu dobro da ste mi rekle. Sad bude doma kemijanja.
Ja sam mislila da ja to nikad necu moci. Na kraju mi je to najnajlaksi dio postupka. Meni su sestre rekle da ako su zene jaako mrsave da se mogu u ruku pikati. Jesu ti oni dali prvu injekciju?
Ne dali su mi sve za doma i moram se upiknut sad izmedju 5-7 pretopstavljam da se svaki dan u isto vrijeme moram piknut. 2 ampule moram staviti i dala mi injekcije igle sve. Sta je najbolje tamo kao kad mi je pokazivala sam si svu ruku izrezala sa onom staklenom posudicom sta ju slomis. Ja sam seprtlja po prirodi. A valjda cu moci. Ako ne ici cu kod susjede veterinarke da me ona pikne. Hahaha
Ne dali su mi sve za doma i moram se upiknut sad izmedju 5-7 pretopstavljam da se svaki dan u isto vrijeme moram piknut. 2 ampule moram staviti i dala mi injekcije igle sve. Sta je najbolje tamo kao kad mi je pokazivala sam si svu ruku izrezala sa onom staklenom posudicom sta ju slomis. Ja sam seprtlja po prirodi. A valjda cu moci. Ako ne ici cu kod susjede veterinarke da me ona pikne. Hahaha
A mozes i otici na hitnu da ti pokazu i daju prvu..
E vidis na Vuku je meni dala tamo pred njima da si prvu dam i razbila mi strah. To su tooooliko tanke iglice da ti nece biti problem no ako ti je jako panika odi na hitnu. Jel muz moze piknuti, prvo neka pogleda na youtube kako to ide.
Evo uspjela sam. Bio ipak mm za podrsku i pomoc al uspjela sam ja sama se ubost nego tesko mi bilo istisnut sadrzaj injekcije. Al uspjela sam nekako i dobro ubod niije strasan stvarno, al me peklo dok sam tekucinu stiskala. Imate pravo nije igla tako velika samo je meni izgledala od straha valjda veca da je. Jel ide vama krv kad izvadite iglicu?
Rayna bas mi je zao! Nadam se da ce biti vise srece drugi ciklus. 🤞
Jel ima koja da ceka betu ovih dana?
Meni dali danas menopur injekcije da si dajem od danas pa u subotu kontrola. Tako da krecem u 3.postupak, prvi stimulirani pa cemo vidjet sto ce biti od toga. Uh bas me frka tih injekcija. Jel mi moze koja pomoc i otkrit tajnu koliko se duboko igla mora zabiti jer ja smotana zaboravila pitat.
Ja čekam betu. Brojim dane do ponedjeljka.
Nekad ide krv nekad ne. Kad me sestre pikaju uvijek izadje krvi. Zna ti i kap lijeka iz rupe izaci. Sto se tice stiskanja naci ces mod kako primiti da ri je lakse stisnuti.
Rayna bas mi je zao! Nadam se da ce biti vise srece drugi ciklus. 🤞
Jel ima koja da ceka betu ovih dana?
Meni dali danas menopur injekcije da si dajem od danas pa u subotu kontrola. Tako da krecem u 3.postupak, prvi stimulirani pa cemo vidjet sto ce biti od toga. Uh bas me frka tih injekcija. Jel mi moze koja pomoc i otkrit tajnu koliko se duboko igla mora zabiti jer ja smotana zaboravila pitat.
Ja čekam betu. Brojim dane do ponedjeljka.
I ja cekam ponediljak za betu
Sortiraj odgovore
Najstariji