Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    4 sreća
    05. Rujan 2018. 08:52

Kengurica

Opet nam je los rezultat. Samo se jedna oplodila i nije drugi dan dosla do 4 stanice. Imam transfer, ali…

Uh nemoj gubit nadu draga..koliko ima stanica ovaj sto ce ti vratit

• nemasekirancije
    05. Rujan 2018. 08:56

Grizli

Ajoj Kengurice bas mi ne zao da se samo 1 oplodila! Sad drzim fige i zelim da ti se dalje lijepo dijeli i razvija zametak. Nadam se da ce sve biti super na kraju. Sretno na transferu! I ja isto molim da sve bete budu dobre ukljucujuci i tvoju 🤞
    Nemasekirancijepretpostavljam da mislis na namjernice… Meni su preporucili za js bili maca prah, orasaste plodove i maticnu mlijec. Za endometrij ananas kazu da je dobar, al ne konzerviran nego svijezi. Za kvalitetu js je dobro uzimat inofolic ili gynositol al samo prvi dio ciklusa do 9dc, s time da ti moze skratiti ciklus za par dana pa ako imas duge cikluse i to se regulira. Ja sam uzimala al su mi sad rekli da ne uzimam vise posto meni na sve oblike hormona tijelo ludo reagira i sve mi se poremeti za 100%. Al dok sam uzimala js je uvijek bila kvalitetna i folikul bi lijepo narastao i svaki mjesec sam imala O.
    Zene koje nuspojave ste imale od Menopura? I koliko je trebalo da se pojave?

Hvala ti. Ma ni meni se ne uzima vise od hormina nesto da mi se sve ne zezne. Pa cu prvo sa namirnicama. 

Beba
    05. Rujan 2018. 10:05

Kengurice jebem mu miša,ne znam šta bi rekla,jesu ti bar rekli koji je razlog takvom rezultatu? Nemoj svjedno izgubiti nadu,baš sam pričala jučer mužu da smo bili u stimulirani i da je bilo više stanica ova moja mrvica vjerovatno ne bi bila kandidat za transfer ,a jučer sam ju vidila kako sisa prst u mojoj buši.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• pinklife
    05. Rujan 2018. 10:28

Kengurica

Opet nam je los rezultat. Samo se jedna oplodila i nije drugi dan dosla do 4 stanice. Imam transfer, ali…

Knegurica nakon ovog ali dodajem mogla bi biti prava. Draga samo pozitivno💞

• Kengurica
    05. Rujan 2018. 10:55

3. Postupak. Ima 3 stanice. Imala sam danas transfer.

Kika22
    05. Rujan 2018. 11:02

Kengurice ne gubi nadu! Uvijek ima šanse, kad se najmanje nadaš iznenadi te. 

4 sreća
    05. Rujan 2018. 11:23

Jesul te prosli bolovi od aspiracije kengurice

4 sreća
    05. Rujan 2018. 11:27

Meni se cjelo jutro malo rec vrti u glavi.tlak nije mjerila sam ga. uh osjecam se ka pijana kokos

Grizli
    05. Rujan 2018. 11:27

Curke u stimuliranom - koji dan ste isle na prvi UZV tj folkulometriju?

• Kengurica
    05. Rujan 2018. 11:32

Prosli bolovi, ali kaze dr da mi jesu i dalje uvecani jajnici. Tebe je sto boli? Mozda si i trudna, da bar.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.