Bonne, ne znam što to znači... Znam da bi trebali biti izolirani zbog nečeg, ali stvarno ne znam koliko je to presudno.

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Babylove, ne mogu citirati, zafrkava forum. Nisam, ne znam ni sta bih. Dobila sam 4 zrele jajne stanice, zadnji put na klomifenu dvije. Spermici au iz punktata i losi i nitko mene ne upucuje na neke pretrage. Oni jajne stanice vide pod svjetlosnim mikroskopom i kazu da pod njm izgledaju dobro, e sad sta se skriva u njima se ne vidi. Ne znam da li do oplodnje ne dolazi zbog spermica, zbog jajne ili oboje. Zadnji put nam je biologica rekla zbog spermica, ali ja mislim da ni oni to ne znaju.

Babylove, ne mogu citirati, zafrkava forum. Nisam, ne znam ni sta bih. Dobila sam 4 zrele jajne stanice, zadnji put na klomifenu dvije. Spermici au iz punktata i losi i nitko mene ne upucuje na neke pretrage. Oni jajne stanice vide pod svjetlosnim mikroskopom i kazu da pod njm izgledaju dobro, e sad sta se skriva u njima se ne vidi. Ne znam da li do oplodnje ne dolazi zbog spermica, zbog jajne ili oboje. Zadnji put nam je biologica rekla zbog spermica, ali ja mislim da ni oni to ne znaju.
O misa mu.. to sam propustila za spermice.. koliko vam je njih jos ostalo? I dali se u slucaju da ih nema vise mogu ponovo vaditi? Sigurna sam da postoji nacin da se dode do bolje oplodnje.. dali ste pili oboje nesto za bolje kvalitete? I dali ste probali otici privatno barem na razgovor?
Pozdrav, dali mi netko moze rec sto to znaci ako spermici nisu izolirani? Sad je MM bio na biopsiji testisa, pa su to rekli, da ih ima ali nisu izolirani🤔🤔 sad sam totalno u panici 😞
Imas li nalaz ili su vam samo tako rekli?
Pozdrav, dali mi netko moze rec sto to znaci ako spermici nisu izolirani? Sad je MM bio na biopsiji testisa, pa su to rekli, da ih ima ali nisu izolirani🤔🤔 sad sam totalno u panici 😞
Spermiji se nalaze izolirani i na taj način se izbjegava senzibilizacija imunološkog sustava na vlastite sastojke. To se nekad poremeti pa dolazi do stvaranja autoantitijela. Spermalna antitijela prisutna su kod nekih muškaraca sa unilateralnom ili bilateralnom opstrukcijom genitalnog trakta, varicocele, kod učestale infekcije prostate i epididimisa ili kod povrede i operativnog zahvata na testisu (12). Pretpostavlja se da u takvim slučajevima dijelovi spermija ulaze u cirkulaciju, te dolazi do senzibilizacije imunološkog sustava na stvaranje autoantitijela protiv njih.Prisutnost protutijela na spermije ne znači definitivno i neplodnost muškarca. Smatra se da ona utječe na plodnost ukoliko ometa jednu od zadaća koju spermiji izvršavaju tijekom oplodnje. ... ina jos toga na netu... to je samo dio onoga sto pise....
<! - td {border: 1px solid #ccc;} br {mso-data-placement: same-cell;} -> ดีมาก http://www.ufa007.com: T
https://klokanica.24sata.hr/forum/tema/ljetne-bebe-2018-9833?page=2351#position_413451
Babylove da mozda stvarno bolje da idem ranije na uzv kad sam vec zbog progesterona burno reagirala uopce ne zelim znat kako ovo utjece ludo na moj organizam. Al dobro sve cemo pretrpit za male smotuljke.
Bonne nadam se da ce pronaci nacin za vas da se to izlijeci ili barem malo popravi.

To su samo rekli, on nije mogao ići po nalaze pa je otišao njegov brat, njemu nisu dali nalaze pa su mu to rekli. Ja sutra moram zvat radi daljnje procedure, rekli su da se može liječiti ili donacija.
Imas po netu svakakvih foruma.. moze se ljeciti.. nemoj odustajati 🤞🤞
Babylove da mozda stvarno bolje da idem ranije na uzv kad sam vec zbog progesterona burno reagirala uopce ne zelim znat kako ovo utjece ludo na moj organizam. Al dobro sve cemo pretrpit za male smotuljke.
Bonne nadam se da ce pronaci nacin za vas da se to izlijeci ili barem malo popravi.
Tako je samo hrabro i jako dalje.. neka si i ti napokon docekala ovo.. i od sveg srca ti zelim da bude uspjesno 💖💖🤞🤞
Babylove, punktat se ne zaledjuje, kad i mene i njega punktiraju. On ih proizvodi, svaki put ih ima samo budu losi. Svaki put ga punktiraju i uvijek ih bude, ali losi. Apsolutno planiramo jos privatno na konzultacije ako ovaj embić ne odluči postati beba. Pio je on i profertil i jos neke vitamine i ja omegu, prenatal neki jako dobar s folatima i onim methyl b vitaminim te vitamin D. Jednu kuru sam i q10.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji