<! - td {border: 1px solid #ccc;} br {mso-data-placement: same-cell;} -> ดีมาก http://www.ufa007.com: T
https://klokanica.24sata.hr/forum/tema/ljetne-bebe-2018-9833?page=2351#position_413451
Babylove da mozda stvarno bolje da idem ranije na uzv kad sam vec zbog progesterona burno reagirala uopce ne zelim znat kako ovo utjece ludo na moj organizam. Al dobro sve cemo pretrpit za male smotuljke.
Bonne nadam se da ce pronaci nacin za vas da se to izlijeci ili barem malo popravi.
To su samo rekli, on nije mogao ići po nalaze pa je otišao njegov brat, njemu nisu dali nalaze pa su mu to rekli. Ja sutra moram zvat radi daljnje procedure, rekli su da se može liječiti ili donacija.
Imas po netu svakakvih foruma.. moze se ljeciti.. nemoj odustajati 🤞🤞
Babylove da mozda stvarno bolje da idem ranije na uzv kad sam vec zbog progesterona burno reagirala uopce ne zelim znat kako ovo utjece ludo na moj organizam. Al dobro sve cemo pretrpit za male smotuljke.
Bonne nadam se da ce pronaci nacin za vas da se to izlijeci ili barem malo popravi.
Tako je samo hrabro i jako dalje.. neka si i ti napokon docekala ovo.. i od sveg srca ti zelim da bude uspjesno 💖💖🤞🤞
Babylove, punktat se ne zaledjuje, kad i mene i njega punktiraju. On ih proizvodi, svaki put ih ima samo budu losi. Svaki put ga punktiraju i uvijek ih bude, ali losi. Apsolutno planiramo jos privatno na konzultacije ako ovaj embić ne odluči postati beba. Pio je on i profertil i jos neke vitamine i ja omegu, prenatal neki jako dobar s folatima i onim methyl b vitaminim te vitamin D. Jednu kuru sam i q10.
Bonne sad sam opet citala tvoj post. Dakle njemu biopsijom nisu izolirani spermiji u uzorku. Sto znaci da on nema spermija u uzorku kojeg su uzeli, ako sam ja dobro shvatila tvoj post. Al nemoj trcat pred rudo najbolje da odete po nalaz i onda se savjetujete sto dalje.
Kengurice joj bas bi voljela da ti ovaj put beta bude velika i da napokon dozivote srecu. Inace prijateljica je isla u Prag privatno i bili su jako zadovoljni. Doduse isli su tamo jer im kariogram nije bio uredan, al rekla je da koriste metode i uvijete godinama ispred nas da su i da se isplati. Od prve je zatrudnila.
Babylove hvala ti na zeljama. Koliko se radujem ovome toliko me i plasi. Samo da sve bude dobro, presretna bi bila i da samo 1 uspjesan ET imamo. A kamo li jos i da smrzlice nam ostanu.
😭😭😭 jel moguce da sam prokrvarila i prije bete iako uzimam progesteron vaginalete 3×2×3? Danas mi je 8 dan nakon transfera. Grčeve (ko pred menstruaciju) imam još od trećeg dana nakon transfera. Danas mi je 25 dan ciklusa, prošli mjesec sam dobila na 25 dan. Dok nismo radili na bebi, uvijek sam točno dobijala na 28 dan. A kako smo se bacili na dobijanje bebe menga šeta od 25 do 28, ironije li.
Za implatacijsko krvarenje mi se čini malo kasno 8-mi dan nakon transfera blastice.
😭😭😭 jel moguce da sam prokrvarila i prije bete iako uzimam progesteron vaginalete 3×2×3? Danas mi je 8 dan nakon transfera. Grčeve (ko pred menstruaciju) imam još od trećeg dana nakon transfera. Danas mi je 25 dan ciklusa, prošli mjesec sam dobila na 25 dan. Dok nismo radili na bebi, uvijek sam točno dobijala na 28 dan. A kako smo se bacili na dobijanje bebe menga šeta od 25 do 28, ironije li.
Za implatacijsko krvarenje mi se čini malo kasno 8-mi dan nakon transfera blastice.
Draga ne gubi nadu tako je i prija mi isto imala stalno te grceve i eno je vec u 5 mj.imas ista vise osim grceva
Kike jel bas krvarenje, svjeza krv ili samo iscjedak? Moze se dobiti M i ako si na progesteronu, a ako je M u pitanju je bi smejla vise uzimat ga. Nadam se da ce ti biti ok i da je ipak samo implatacijsko. Grcevi su normalni.
Grčeve imam već 6 dana svaki dan. A danas sam imala krvi jako svijetlu i ne puno. I već sam pomislila evo je, vještica dolazi. Sad je stalo. Vidjet cu sutra na šta će to sve ispast. Bilo bi jako, jako lijepo da je implatacijsko, a ne znam da li je 8dnt kasno za implatacijsko.
Sortiraj odgovore
Najstariji