Ne znam ni ja Nova sreća,ali ne želim se više živcirati jer može samo naštetiti,a tebi sretno sa 2 vlastite imaš dobre šanse.
Kengurice odlično je to,Rayna nisam polovičan šta se desilo sa tvojom stanicom.
Raspukla kad su je izvadili, nije ni doslo do oplodnje 😪😪😪 tako da danas kad sam došla kod biologa samo sam se rasplakala..jednostavno nisam mogla izdržat,suze su same krenule ...ali bila je Kengurica koja me tješila i nalazila prave riječi da me ohrabri.
Zanima me jel tko pio na svoju ruku neke tablete DHEA? One su za hormon AMH, koji je meni nizak - 8
Draga tota sta nam je stebom?Jesi vadila betu danas?
Ekipaaa…vadila sam betu i velika 595, 40….sretne vijestiii! 😍
Cestitam
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Ne znam ni ja Nova sreća,ali ne želim se više živcirati jer može samo naštetiti,a tebi sretno sa 2 vlastite imaš dobre šanse.
Raspukla kad su je izvadili, nije ni doslo do oplodnje 😪😪😪 tako da danas kad sam došla kod biologa samo sam se rasplakala..jednostavno nisam mogla izdržat,suze su same krenule …ali bila je Kengurica koja me tješila i nalazila prave riječi da me ohrabri.
Zanima me jel tko pio na svoju ruku neke tablete DHEA? One su za hormon AMH, koji je meni nizak - 8
Rayna,znam kako ti je,samo hrabro naprijed......bit ce ...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Pozdrav svima :) cestitam svima koje su uspjele i ostvarile trudnocu, a puno uspjeha i srece svima nama koji jos nismo :)
2 godine pokusavanja ali bezuspjesno, imam samo jedan jajnik, bila sam kod dr. poljaka (Cito split) na razgovoru i u 10tom mjesecu 1. Inseminacija :))) molim neka iskustva ako tko ima sa cito klinikom ili ako je neka mozda slucajno bila kod Velimira Simunica u Ivf klinici u Zagrebu ?? :))))
Rayna 😢, žao mi je, znam da nije lako,ali mi to možemo,a Kengurica je zakon😘!
url=https://lilypie.com]
DANTE
Samo pozitivno treba uci u cijeli proces...znam samo da kad me je doktor vidio a je rekao da toliko pozitivne energije nije odavno uslo u ordinaciju i odmah je rekao da vjeruje da ce sve biti super...i ja sam to sebi odmah u glavu utuvila i vjerovala do samog kraja...sada isto vjerujem da ce sve biti dobro...i biti ce! Moj savjet je samo pozitiva!!! Hvala svima na cestitkama...
Pozdrav svima :) cestitam svima koje su uspjele i ostvarile trudnocu, a puno uspjeha i srece svima nama koji jos nismo :)
2 godine pokusavanja ali bezuspjesno, imam samo jedan jajnik, bila sam kod dr. poljaka (Cito split) na razgovoru i u 10tom mjesecu 1. Inseminacija :))) molim neka iskustva ako tko ima sa cito klinikom ili ako je neka mozda slucajno bila kod Velimira Simunica u Ivf klinici u Zagrebu ?? :))))
Ja sam bila kod dr.Simunica i mogu samo sve pohvale dati njemu i cijelom osoblju...covjek je pristupacan, pozitivan i spreman pomoci... svi zrace pozitivom i odmh bude sve lakse...moje tople preporuke!
Raspukla kad su je izvadili, nije ni doslo do oplodnje 😪😪😪 tako da danas kad sam došla kod biologa samo sam se rasplakala..jednostavno nisam mogla izdržat,suze su same krenule …ali bila je Kengurica koja me tješila i nalazila prave riječi da me ohrabri.
Bas mi je zao. Pratim vas sve povremeno i uvijek se nadam za sve vas. Ali glavu gore, sve ce to biti dobro na kraju 😊
Dhea sam prucavala i htjela piti i ja. Meni jos nizi AMH 4. Ali mi na starim nalazima Dhea bio cak i previsok pa se nekako nisam na kraju usudila jer svasta pisalo, vise se ni ne sjecam sto. Doktor je bio na go kad o tome razmisljala pa ga nisam mogla zvati. Ja bi mozda radije pitala doktora . Vitamini i minerali ok bez doktora, ali ovo se nekako ja nisam usudila na svoju ruku.
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Draga tota sta nam je stebom?Jesi vadila betu danas?
Ekipaaa…vadila sam betu i velika 595, 40….sretne vijestiii! 😍
Tota cestitam!!! Zelim ti sretnu i mirnu trudnocu 😊
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Sortiraj odgovore
Najstariji