Bulbi jesam bila sam on mi reko nek samo pijem andol 100 stalno i folnu u aktivnom obiku i da bi to trebalo biti u redu po njemu. I samo kao se kretat, ako bi morala na strogo mirovanje da onda bi morala na heparin vjerojatno da ja me bi dobila trombozu i to je to. Al kao ni po njemu ni po mpo nisam za heparin inace, al kao razmislit ce sad za dalje. Bas sutra idem na dogovor pa cu zat sto i kako. Hvala na savjetu. I zelim ti srecu
Ja sam bila na strogom mirovanju i aspirinu...i meni su i ginic i hematolog rekli da ce bit dovoljan aspirin,ali eto sto se desilo po 4.put9...mislim da kod nas s tolikim neuspjesnim trudnoca ne treba nista prepustiti slucaju,bolje se osigurati heparinom...
Mene je moja endo nakon zadnjeg spontanog poslala hematologu (iako ona nema veze s time)i rekla mi da inzistiram na heparinu,tako je i bilo...napismeno mi je odobren od strane hematologa i ginic se slaze s time ....iskreno i samu me strah tog pikanja,ali ako ce pomici nije mi tesko ...meni su na sve strane svi savjetovali da se izborim na heparin,pa eto ja prenosim dalje...kod tebe bi jos vise vjerojatno trebalo s obzirom na ove mutacije....
Hvala ti😊...i tebi sretno s borom za heparin i bebicu😊...
Uh Beba koji stres. Bas ludjaci sto ti nece dati heparin. Jesi probala ici kod nekog drugog hematologa mozda?
Imala sam još jednu opciju,dr na humanoj mi je dala br od njihove specijalizantice u Puli,ali sam ipak odustala,svaki lijek nosi svoj rizik,ako u TA smatraju da mi nije potrebno onda sam to tako prihvatila.Ako kaugologram ne bude dobar poslat će me moja gin dalje,a i hematolog u Ri mi je dao svoj br moba pa ga mogu zvat ako treba,jednostavno ne želim se više oko toga nervirati.
Ajoj,bas te zezaju...u Zg u Vinogradskoj su ipak malo popustljiviji...
Iako me hematologica nakon prve dvije izgubljene trudnoce ,poslala doma samo s preporukom za aspirin...uz komentar da sam ja mlada jos...kao da sam starija od 35.g dala bi ona meni heparin odmah preventivno....
Na kraju kad se opet 2.puta ponovilo bilo joj je kao zao i odmah je odobrila heparin...
Atremida bome si imala jaja, prava koka i to hrabra jedna.
Hahahahhahahahahhaha.....vidis da nije strasno!!!!!
Hvala svima! Ja jos ne vjerujem...mora mi se sve slegnuti. Meni je bio 1.postupak simulirani, muz mi je imao smanjen br.brzih progresivnih spermija...meni su svi nalazi uredni. Tako da smo isli u privatnu polilliniku IVF na ICSI postupak...6 folikula aspirirano, 6 oplodjenih, 3 blastociste...2 vracene, 1 zamrznuta...i evo beta pozitivna
Cestitam Tota!!! Drago mi je zbog tebe jako, jako, a nama svima dizu moral ovakve vijesti.
Jel ti se da ponoviti koji ti je to postupak i jel prirodni ili stimulirani?
Hvala svima! Ja jos ne vjerujem...mora mi se sve slegnuti. Meni je bio 1.postupak simulirani, muz mi je imao smanjen br.brzih progresivnih spermija...meni su svi nalazi uredni. Tako da smo isli u privatnu polilliniku IVF na ICSI postupak...6 folikula aspirirano, 6 oplodjenih, 3 blastociste...2 vracene, 1 zamrznuta...i evo beta pozitivna
Bravo, Tota!!!!! Cestitam 😘😘! Tvoj uspjeh i uspjesi svih na forumu trebaju nam bit motivacija da ne odustajemo!! ❤
Bravo, Tota!!!!! Cestitam 😘😘! Tvoj uspjeh i uspjesi svih na forumu trebaju nam bit motivacija da ne odustajemo!! ❤
Primjećujem da si jako pozitivna osoba Artemida,to je veliki plus ,kako u životu tako i u ovoj situaciji. Osobno smatram da nije uvijek najkorisnije saznati sve činjenice,nekad treba isključiti mozak i samo vjerovati.Samo ostani takva,bit će sve dobro.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Draga tota sta nam je stebom?Jesi vadila betu danas?
Ekipaaa…vadila sam betu i velika 595, 40….sretne vijestiii! 😍
Jeee cestitam,od kojeg puta ti je uspjelo.?super sretno dalje i da se beta dupla
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
6 jajnih stanica. Nije mi rekla koliko folikula, da li je mozda neki pukao prije ili su prazni. Nije mi uopce bila grozna punkcija. Skroz ok. A sad najgori dio.
Drago mi je da si se malo sabrala Rayna, bas mi je žao jako.
Sretno i strpljivo dalje.,da ih bude vise pa da imas i smrzlica
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Tota sad tek vidim da je uspjelo iz prvog puta bravooo!!
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji