Cure šta se tiče heparin a,ja ga nisam mogla dobit,dakle imam iz nepoznatog razloga povišene trombocite- najviše izmjereni 620 i sad hematolog mi je prepisao Andol 100,kad sam zatrudnila mpo dr je rekla da po njoj bi ga trebala uzimati ali mi ga ona ne može prepisati,poslala me hematologiju,po njemu sa hematološke strane nije potrebno,moja gin isto smatra da mi treba i šalje me u TA za rizične trudnoće di mi oni kažu da ne treba .Mogu vam samo da sam bila pod tolikim stresom ,da mi je došlo da više ne idem ni jednom dr do poroda.Sad svaki mjesec radim koagulogram veliki i to je to.

url=https://lilypie.com]
DANTE
Nova sreca, znam da si razocarana, ali nemoj tako misliti o ovim embrijima u tebi jer za prvi transfer odaberu dva najbolja. Na dan transfera su bili tocno kako treba i sanse ti nisu uopce male. Mislim sanse su uvijek 50/50

Uh Beba koji stres. Bas ludjaci sto ti nece dati heparin. Jesi probala ici kod nekog drugog hematologa mozda?

Nova sreca, znam da si razocarana, ali nemoj tako misliti o ovim embrijima u tebi jer za prvi transfer odaberu dva najbolja. Na dan transfera su bili tocno kako treba i sanse ti nisu uopce male. Mislim sanse su uvijek 50/50
Jesi preživila?😀 jesu bile sve jajne stanice? Ja sam sad malo dosla k sebi..😐
Uh Beba koji stres. Bas ludjaci sto ti nece dati heparin. Jesi probala ici kod nekog drugog hematologa mozda?
Imala sam još jednu opciju,dr na humanoj mi je dala br od njihove specijalizantice u Puli,ali sam ipak odustala,svaki lijek nosi svoj rizik,ako u TA smatraju da mi nije potrebno onda sam to tako prihvatila.Ako kaugologram ne bude dobar poslat će me moja gin dalje,a i hematolog u Ri mi je dao svoj br moba pa ga mogu zvat ako treba,jednostavno ne želim se više oko toga nervirati.

DANTE
Kao dr u TA kaže da dr mpo nisu specijalisti za trudnoće nego za sterilitet pa si ti misli.

DANTE
A znam draga tako mi je i rekla embriologica nego eto nekako sam se nadala da ce bit barem jedan uspjesan.Da nemoram ako mi neuspje i sada po treci put sve prolazit ponovo.Kako je tebi proslo danas na aspiraciji?
Kao dr u TA kaže da dr mpo nisu specijalisti za trudnoće nego za sterilitet pa si ti misli.
Draga ja uopce nisam morala ici u hematologa po fevarin nego mi ga je doktorica pripisala i ja po uputnicu otisla i na odjelu dobila ih odma.meni nije jasno zasto ti to tako rade i pate te
6 jajnih stanica. Nije mi rekla koliko folikula, da li je mozda neki pukao prije ili su prazni. Nije mi uopce bila grozna punkcija. Skroz ok. A sad najgori dio.
Drago mi je da si se malo sabrala Rayna, bas mi je žao jako.

6 jajnih stanica. Nije mi rekla koliko folikula, da li je mozda neki pukao prije ili su prazni. Nije mi uopce bila grozna punkcija. Skroz ok. A sad najgori dio.
Drago mi je da si se malo sabrala Rayna, bas mi je žao jako.
Sretno draga
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji