Kao dr u TA kaže da dr mpo nisu specijalisti za trudnoće nego za sterilitet pa si ti misli.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Nova sreca, znam da si razocarana, ali nemoj tako misliti o ovim embrijima u tebi jer za prvi transfer odaberu dva najbolja. Na dan transfera su bili tocno kako treba i sanse ti nisu uopce male. Mislim sanse su uvijek 50/50
A znam draga tako mi je i rekla embriologica nego eto nekako sam se nadala da ce bit barem jedan uspjesan.Da nemoram ako mi neuspje i sada po treci put sve prolazit ponovo.Kako je tebi proslo danas na aspiraciji?
Kao dr u TA kaže da dr mpo nisu specijalisti za trudnoće nego za sterilitet pa si ti misli.
Draga ja uopce nisam morala ici u hematologa po fevarin nego mi ga je doktorica pripisala i ja po uputnicu otisla i na odjelu dobila ih odma.meni nije jasno zasto ti to tako rade i pate te
6 jajnih stanica. Nije mi rekla koliko folikula, da li je mozda neki pukao prije ili su prazni. Nije mi uopce bila grozna punkcija. Skroz ok. A sad najgori dio.
Drago mi je da si se malo sabrala Rayna, bas mi je žao jako.
6 jajnih stanica. Nije mi rekla koliko folikula, da li je mozda neki pukao prije ili su prazni. Nije mi uopce bila grozna punkcija. Skroz ok. A sad najgori dio.
Drago mi je da si se malo sabrala Rayna, bas mi je žao jako.
Sretno draga
Ne znam ni ja Nova sreća,ali ne želim se više živcirati jer može samo naštetiti,a tebi sretno sa 2 vlastite imaš dobre šanse.
Kengurice odlično je to,Rayna nisam polovičan šta se desilo sa tvojom stanicom.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Ne znam ni ja Nova sreća,ali ne želim se više živcirati jer može samo naštetiti,a tebi sretno sa 2 vlastite imaš dobre šanse.
Kengurice odlično je to,Rayna nisam polovičan šta se desilo sa tvojom stanicom.
Hvala draga nadam se
Sad me bas dosta boli. Kad sam izvadila gazu nije bas krvava bila, ali kad sam sjela na wc je ispao ko ugrusak i krv. Pratit cu to.
Nova sreca jesu tebi bolovi vec drugi dan prestali?
Sad me bas dosta boli. Kad sam izvadila gazu nije bas krvava bila, ali kad sam sjela na wc je ispao ko ugrusak i krv. Pratit cu to.
Nova sreca jesu tebi bolovi vec drugi dan prestali?
Bili su mi blazi bolovi popodne tek sutra dan.al su mi rekli u slucaju jacega krvarenja da dodjem.
Sortiraj odgovore
Najstariji