Drage evo sad sam saznala da od moje tri jajne stanice sto su ostale za razvijanje nisu se dalje razvijale..znaci smrzlica necu imati.tako da mislim da i ove dvije sto su umeni nece biti nista od toga vjerojatno.nadala sam se da ce bar jedna doci do blastocide od njizi tri😥😥😥😥😥.sad me je bas strah veliki uhvatia danas mi je 6 dan od transvera
Drage evo sad sam saznala da od moje tri jajne stanice sto su ostale za razvijanje nisu se dalje razvijale..znaci smrzlica necu imati.tako da mislim da i ove dvije sto su umeni nece biti nista od toga vjerojatno.nadala sam se da ce bar jedna doci do blastocide od njizi tri😥😥😥😥😥.sad me je bas strah veliki uhvatia danas mi je 6 dan od transvera
Brojimo isto! Ne mora to ništa značiti. Mozda sve upravo pobjednika/e izabrali za transfer 😉
Drage žene redovito vas pratim. Iako danas ulazim u 11.tjedan...jos nikako da se ubacim na neku novu temu, tu sam uz vas. Ustrajte i neodustajte. Svima koji ovih dana išcekujete bete, punkcije, transfere punooo sreće želim!!! I evo znam da nemora nista značiti, niti imati nikakve veze s uspjehom postupka, i znam da lječnici tvrde suprotno, ali ako ikako mozete mirujte 4 dana nakon transfera. Doslovno samo wc. Sretno svima!!!!
Curke svima šaljem samo pozitivne vibre! Da sve vidite betu i da sve ostalo prođe dobro.
Dr potvrdila da mogu na FET i ovaj tjedan će biti sudbonosni. Prvi put da znam da bi nešto i stvarno moglo biti☺️.
Nisam bas bila sigurna da će mi odobriti FET ali eto, jesu🎉
Ja uopće nemam pojma kaj da mislim i tom mirovanju...svakom drugačije ispadne.
Drage žene redovito vas pratim. Iako danas ulazim u 11.tjedan…jos nikako da se ubacim na neku novu temu, tu sam uz vas. Ustrajte i neodustajte. Svima koji ovih dana išcekujete bete, punkcije, transfere punooo sreće želim!!! I evo znam da nemora nista značiti, niti imati nikakve veze s uspjehom postupka, i znam da lječnici tvrde suprotno, ali ako ikako mozete mirujte 4 dana nakon transfera. Doslovno samo wc. Sretno svima!!!!
Ej Radost ,baš sam se pitala di su mpo trudnice,dođi na temu zimsko/proljetne,tamo je i Wonderland,samo ne znam di je da.da ,ona nosi blizance.Kako si? Jesi se uspjela opustiti? Ja kad sam ušla u 12.tj počela se skidati sa crinone kad ono neki smeđi iscjedak,išla na hitnu,rekli da je sve ok i nek nastavim s njim.Sutra imam pregled kod svoje gin.

url=https://lilypie.com]
DANTE
Šta se tiče mirovanja u prvom postupku ,uzela bolovanje,ali sam imala doma neodgoivog posla i ubila se prvih par dana ,a poslije laganini. U drugom- uspješnom sam uzela na dan transfera bo i više manje pregledala,sutradan išla radit- uredski posao i radila do 7.tj ,psihički mi je bilo lakše na poslu nego doma čekat betu .

url=https://lilypie.com]
DANTE
Brojimo isto! Ne mora to ništa značiti. Mozda sve upravo pobjednika/e izabrali za transfer 😉
Nadam se i ja draga da su pobjednici tu u meni.🤗😘i da ce me iznenaditi.kako se ti draga osjecaš?
Didi ja imam trombofiliju nasljedna mutacija PAI-1 heterozigot 4g/5g. To je jedan od najblazih oblika mutacija koju ima velik broj ljudi i rijesi se doslovno andolom od 100 koji moras uzivat u trudnoci, a moze recimo izazvat rane spontane ili krvarenja jaka na porodima. Vi ste imali onda obican IVF postupak. Mozda da probas razgovarat s njima da slijedeci put se proba icsi jer oni odaberu onda ipak najvitalnije spermije iako nije garancija ni 100% al opet je veca sansa uspjeha. Al ja ti prije svega zelim da sad ovaj put uspije FET i da se ovim temama i brigama ne opterecujes vise nikad.
Malo upadam na temu….Grizli,sad vidim da imas ove mutacije.Moj ti je savjet da se izboris za terapiju heparinom s obzirom na tvoje spontane …u vinogradskoj za tu mutaciju prepisuju obavezno heparin…kod mene je rijec samo o mthfr mutaciji koju niti ne smatraju trombofilijom cijelo vrijeme sam bila na aspirinu i svjedno nije uspjelo,sad za ubuduce mi je odobren heparin…
Mislim da je to i u planu. Ja ni u jednoj T nisam uzimala niti andol tako da jos nemam pojma dal to ima ili nema kakav utjecaj. Nazalost zadnju T sam otkrila tek u 8tt kad sam zavrsila na hitnoj zbog spontanog. Imala sam normalnu menstruaciju a bila trudna, bez ijednog simptoma, ni predosjecaja. I uvijek mi je osjecaj da sam bar onda uzimala andol, jer taman prije toga su dosli nalazi za tu trombofiliju. A mislila si uvijek kako je to moguce da zene ne znaju posebno nakon sto su vec probale to iskustvo, al eto dogodilo se i meni. Zato sad pijem andol stalno bez pauze.
Ahaa...ja sam na aspirinu bila od prije trudnoce i po prvi put uspjeli dogurat do 14.tt tako da vjerujem da definitivno ima nekog utjecaja...ali nekako cu biti sigurnija s heparinom...sad kad krenemo opet pokusavat vjerojatno cu opet krenut za pocetak s aspirinom...moja preporuka ti je uzimati i methylfolate umjesto klasicne folne..
Jesi bila kod hematologa s nalazima ?

Bulbi jesam bila sam on mi reko nek samo pijem andol 100 stalno i folnu u aktivnom obiku i da bi to trebalo biti u redu po njemu. I samo kao se kretat, ako bi morala na strogo mirovanje da onda bi morala na heparin vjerojatno da ja me bi dobila trombozu i to je to. Al kao ni po njemu ni po mpo nisam za heparin inace, al kao razmislit ce sad za dalje. Bas sutra idem na dogovor pa cu zat sto i kako. Hvala na savjetu. I zelim ti srecu

Nadam se i ja draga da su pobjednici tu u meni.🤗😘i da ce me iznenaditi.kako se ti draga osjecaš?
Hoće, hoće 😊😊 Dobro sam, tu i tamo kad dobijem koji grč se uplašim al pokušavam uvijek se s nečim zanimat da ne mislim na to.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji