Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Wonderland19
    18. Srpanj 2018. 09:41

Deja hvala! Nadam se da ce sve bit u redu!
    Rayna pa rano ti je jos za ikakve simptome... a i teko je tako rano znat od cega je koji....

• perla
    18. Srpanj 2018. 09:54

noisette

Perla, ja sam ti u Beti.. Prezadovoljna sam za sada

Meni se oni cine dosta temeljiti.Koliko se ceka na konztacije?

• perla
    18. Srpanj 2018. 09:55

perla

noisette

Perla, ja sam ti u Beti.. Prezadovoljna sam za sada

Meni se oni cine dosta temeljiti.Koliko se ceka na konztacije?

Konzultacije, zeza telefon

• Kengurica
    18. Srpanj 2018. 10:06

A ja sam jucer na 8dnt trodnevnog embrija poslije podne napravila test i nema nista. Znam da je rano, al opet i nije i nemam nijedan simptom i tak... 

• Rayna
    18. Srpanj 2018. 10:15

Kengurica

A ja sam jucer na 8dnt trodnevnog embrija poslije podne napravila test i nema nista. Znam da je rano, al opet i nije i nemam nijedan simptom i tak…

Svaka tebi čast ali necu si to raditi! Da vidim negativan test tek bi onda poludila!!!
    imas na netu po danima i kada su embriji vraćani pa pogledaj kad je moguć test urin. Ali ja si to nesmijem napraviti, a i onako nista ne očekujem.

• Rayna
    18. Srpanj 2018. 10:17

Kengurice,sad sam pogledala za tebe i pise da tek 11 dan ima dovoljno HCg u urinu da detektira test. A za 8.dan pise da tek se pojavljuje HCg u krvi

noisette
    18. Srpanj 2018. 10:30

Perla koliko se ja sjećam, došla sam jako brzo na red. Uvijek im možeš poslati mail ili nazvati pa pitati kada je prvi termin. Ovisno kod kojeg doktora ideš, to ti je lista drugačija.. Ja sam kod Romane i kod nje ti je recimo skuplji pregled ali definitivno preporučam doktoricu.

• Kengurica
    18. Srpanj 2018. 10:45

Rayna, inace zadnji put nisam, al sad mi je bio neki los dan pa sam jednostavno odlucila napraviti test. Cure s trodnevnim cesto vec 8-9 dan vide plus. Nisam jos otpusala i posteno se zbedirala, ali znas kad nemas dobar osjecaj :(

• da.da
    18. Srpanj 2018. 11:33

Wonderland19

Da.da jesi isla danas ponavljat betu?

Nisam ne jer mi je moja soc gin rekla da imam jako veliku betu za 12dnt i da na kraju tjedna dodem na jedan uzv... Kod nas ti je problem sto betu moramo ici vaditi u pulu da bi rezultate dobili isti dan, a ako vadimo u nasem domu zdravlja rezultate dobijemo za 7 do 15dana

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

• Radost81
    18. Srpanj 2018. 13:22

Evo stigla i moja beta! Danas mi je 12dt a beta 790 ❤. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.