Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Radost81
    17. Srpanj 2018. 21:29

Dobro nam došla flowernoor!!! Imam ti prijateljicu koja je bila u poliklinici Šparac i kako sam je mogla upratiti da je po njoj to savrsena poliklinika. Znam da smo komentirale, jer mi je bilo čudno kada je iz Splita da neide u Cito, no ona je ranije isla kod Šparca dok je radio u Citu i nastavila ici kod njega kada je otvorio novu polikliniku. Ako ti nesto treba mogu se raspitati

• perla
    17. Srpanj 2018. 22:32

Vaki

Zato te i pitam. Ja bih isto kod Radinčića, čitala sam dosta lijepih stvari o njemu…

Meni nekako vuče Beta plus klinika, jel' bio tko kod njih? 

• perla
    17. Srpanj 2018. 22:33

Vaki

Zato te i pitam. Ja bih isto kod Radinčića, čitala sam dosta lijepih stvari o njemu…

A gdje si do sada bila?

• pinklife
    17. Srpanj 2018. 22:39

Ajme žene, pa nije me bilo koji dan i same + čitam💞💞💞💞 
    Ovo je predivno!! Sad nisam ni uspjela zapamtiti tko je sve stavio + pa da neku nezaboravnim. Neka vam je trudnoća toliko mirna i divna kao i bebice koje cekate🤰🏻😘

Vaki
    18. Srpanj 2018. 00:31

Perla - ja sam ti na VV od 2013. Imam još pravo na 2 postupka pa ako mi to ne bude dovoljno za bebicu onda bih išla kod Radončića ili Lučingera. Nisam još odlučila. Zapravo još razmišljam da se prvo prebacim iz VV u Petrovu. Ne znam ni sama... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Rayna
    18. Srpanj 2018. 08:13

Ja i dalje nikakvih simptoma ... 😌😯 vec je 5.dan od transfera a bila blastocista! 

• perla
    18. Srpanj 2018. 08:57

Vaki

Perla - ja sam ti na VV od 2013. Imam još pravo na 2 postupka pa ako mi to ne bude dovoljno za bebicu onda bih išla kod Radončića ili Lučingera. Nisam još odlučila. Zapravo još razmišljam da se prvo prebacim iz VV u Petrovu. Ne znam ni sama…

Meni je Ri bliže , ali mislim da su dosta nedorečeni , neznam možda je samo stvar sreće.Imala ssm 5 js.Samo jedna oplodjena, embrij savršen.Sad neznam di je zapelo
    Dijagnozu nemamo, osim mojih godina.

noisette
    18. Srpanj 2018. 09:00

Perla, ja sam ti u Beti.. Prezadovoljna sam za sada 

• da.da
    18. Srpanj 2018. 09:33

perla

Vaki

Perla - ja sam ti na VV od 2013. Imam još pravo na 2 postupka pa ako mi to ne bude dovoljno za bebicu onda bih išla kod Radončića ili Lučingera. Nisam još odlučila. Zapravo još razmišljam da se prvo prebacim iz VV u Petrovu. Ne znam ni sama…

Meni je Ri bliže , ali mislim da su dosta nedorečeni , neznam možda je samo stvar sreće.Imala ssm 5 js.Samo jedna oplodjena, embrij savršen.Sad neznam di je zapelo
    Dijagnozu nemamo, osim mojih godina.

Ja sam isto u Ri, isto nemamo dijagnozu a nije niti stvar u godinama jer ja imam 25... Tako da ja stvarno neznam sta bi vam preporucila.

Cestitam cure na plusicima 😘

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

• Wonderland19
    18. Srpanj 2018. 09:39

Da.da jesi isla danas ponavljat betu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.