Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    17. Srpanj 2018. 18:32

Perla s obzirom na godine ti vec placas zar ne? Apsolutno odi privatno. Ja mislim da bih ja kod dr. Radončića, ali čini mi se da imaš dobroh opcija. Šimunić, Radončić, Lučinger, Betaplus, Podobnik, svi oni imaju bolje uvjete nego bolnice.

Vaki
    17. Srpanj 2018. 19:21

Zato te i pitam. Ja bih isto kod Radinčića, čitala sam dosta lijepih stvari o njemu...

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    17. Srpanj 2018. 20:27

Radončića, a ne Radinčića. 

🤞❤️🙏

• Radost81
    17. Srpanj 2018. 21:29

Dobro nam došla flowernoor!!! Imam ti prijateljicu koja je bila u poliklinici Šparac i kako sam je mogla upratiti da je po njoj to savrsena poliklinika. Znam da smo komentirale, jer mi je bilo čudno kada je iz Splita da neide u Cito, no ona je ranije isla kod Šparca dok je radio u Citu i nastavila ici kod njega kada je otvorio novu polikliniku. Ako ti nesto treba mogu se raspitati

• perla
    17. Srpanj 2018. 22:32

Vaki

Zato te i pitam. Ja bih isto kod Radinčića, čitala sam dosta lijepih stvari o njemu…

Meni nekako vuče Beta plus klinika, jel' bio tko kod njih? 

• perla
    17. Srpanj 2018. 22:33

Vaki

Zato te i pitam. Ja bih isto kod Radinčića, čitala sam dosta lijepih stvari o njemu…

A gdje si do sada bila?

• pinklife
    17. Srpanj 2018. 22:39

Ajme žene, pa nije me bilo koji dan i same + čitam💞💞💞💞 
    Ovo je predivno!! Sad nisam ni uspjela zapamtiti tko je sve stavio + pa da neku nezaboravnim. Neka vam je trudnoća toliko mirna i divna kao i bebice koje cekate🤰🏻😘

Vaki
    18. Srpanj 2018. 00:31

Perla - ja sam ti na VV od 2013. Imam još pravo na 2 postupka pa ako mi to ne bude dovoljno za bebicu onda bih išla kod Radončića ili Lučingera. Nisam još odlučila. Zapravo još razmišljam da se prvo prebacim iz VV u Petrovu. Ne znam ni sama... 

🤞❤️🙏

• Rayna
    18. Srpanj 2018. 08:13

Ja i dalje nikakvih simptoma ... 😌😯 vec je 5.dan od transfera a bila blastocista! 

• perla
    18. Srpanj 2018. 08:57

Vaki

Perla - ja sam ti na VV od 2013. Imam još pravo na 2 postupka pa ako mi to ne bude dovoljno za bebicu onda bih išla kod Radončića ili Lučingera. Nisam još odlučila. Zapravo još razmišljam da se prvo prebacim iz VV u Petrovu. Ne znam ni sama…

Meni je Ri bliže , ali mislim da su dosta nedorečeni , neznam možda je samo stvar sreće.Imala ssm 5 js.Samo jedna oplodjena, embrij savršen.Sad neznam di je zapelo
    Dijagnozu nemamo, osim mojih godina.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI