Iskreno ne znam,ali pretpostavljam brzo ako oni dan eventualng transfera računaju kao dan o.
BackinBlack danas uzv,sretno!
url=https://lilypie.com]
DANTE
Evo mene sa folikulometije,kaze ima ih ali su jos mali pa mi je povecao dozu,petak kontrola opet.
Mojeg transfera danas nije bilo. Čekamo sljedeći ciklus pa ćemo vidjeti kad će biti transfer. Ekipa😀 je super pa me to jako veseli
Jel zna koja kako si odrediti kad bi dobila mengu nakon punkcije bez transfera? Imam bolove kao pred mengu, al to bi onda dobila 7 dana prije uobicajenog. Doduse os punkcije je proslo 15 dana.
Meni je danas rekla kroz cca 10 dana da ju očekujem. Znaci sve skupa 15 dana od punkciju.
Evo da se i ja javim, bas dosla sa uzv: 5+6, GO 10 mm, ŽV 2.5 mm, EO 2mm, nema otkucaja, ali dr kaze da je jos rano, pa za tjedan dana idem ponovno kod njih na uzv...ako slucajno nekoga zanima dr mi je dozvolio i vjezbanje (vjezbala sam prije i tokom postupka, a nakon transfera do danas nisam) i dozvolio je odnose :-) Rekao je da nema nikakve zapreke za bilo cime samo da ne pretjerujem :-D
Beba, kako se ti osjecas?
Grizli, i meni su rekli 14-15 dana od punkcije ali da je to individualno...
Svima ostalima drzim fige za postupke ;-)
38+6
Backinblack, jel ti rekao da lagano vjezbanje ili full? Ja sam prestala kad sam klomifene pocela piti jer su mi rekli da se ipak jajnici uvecaju pa da ne bi bilo..
Evo da se i ja javim, bas dosla sa uzv: 5+6, GO 10 mm, ŽV 2.5 mm, EO 2mm, nema otkucaja, ali dr kaze da je jos rano, pa za tjedan dana idem ponovno kod njih na uzv…ako slucajno nekoga zanima dr mi je dozvolio i vjezbanje (vjezbala sam prije i tokom postupka, a nakon transfera do danas nisam) i dozvolio je odnose :-) Rekao je da nema nikakve zapreke za bilo cime samo da ne pretjerujem :-D
Beba, kako se ti osjecas?
Grizli, i meni su rekli 14-15 dana od punkcije ali da je to individualno…
Svima ostalima drzim fige za postupke ;-)
Aaaa kako lijepo,sretno dalje❤
Ne, endometrij mi je podosta loš. Pa nije željela riskirati i potrošiti zametke uzalud. To smo nekako i očekivali ali postojala je mala mogućnost.
Sortiraj odgovore
Najstariji