Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    11. Srpanj 2018. 08:00

Iskreno ne znam,ali pretpostavljam brzo ako oni dan eventualng transfera računaju kao dan o.
    BackinBlack danas uzv,sretno!

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Cvjetic
    11. Srpanj 2018. 09:29

Evo mene sa folikulometije,kaze ima ih ali su jos mali pa mi je povecao dozu,petak kontrola opet.

• pinklife
    11. Srpanj 2018. 09:47

Mojeg transfera danas nije bilo. Čekamo sljedeći ciklus pa ćemo vidjeti kad će biti transfer. Ekipa😀 je super pa me to jako veseli

• pinklife
    11. Srpanj 2018. 09:50

Grizli

Jel zna koja kako si odrediti kad bi dobila mengu nakon punkcije bez transfera? Imam bolove kao pred mengu, al to bi onda dobila 7 dana prije uobicajenog. Doduse os punkcije je proslo 15 dana.

Meni je danas rekla kroz cca 10 dana da ju očekujem. Znaci sve skupa 15 dana od punkciju.

• Kengurica
    11. Srpanj 2018. 10:42

Pink zbog hipera?

• BackInBlack
    11. Srpanj 2018. 12:07

Evo da se i ja javim, bas dosla sa uzv:  5+6, GO 10 mm, ŽV 2.5 mm, EO 2mm, nema otkucaja, ali dr kaze da je jos rano, pa za tjedan dana idem ponovno kod njih na uzv...ako slucajno nekoga zanima dr mi je dozvolio i vjezbanje (vjezbala sam prije i tokom postupka, a nakon transfera do danas nisam) i dozvolio je odnose :-) Rekao je da nema nikakve zapreke za bilo cime samo da ne pretjerujem :-D
    Beba, kako se ti osjecas?
    Grizli, i meni su rekli 14-15 dana od punkcije ali da je to individualno...
    Svima ostalima drzim fige za postupke ;-)

38+6

• Kengurica
    11. Srpanj 2018. 12:16

Backinblack, jel ti rekao da lagano vjezbanje ili full? Ja sam prestala kad sam klomifene pocela piti jer su mi rekli da se ipak jajnici uvecaju pa da ne bi bilo..

• Cvjetic
    11. Srpanj 2018. 12:24

BackInBlack

Evo da se i ja javim, bas dosla sa uzv: 5+6, GO 10 mm, ŽV 2.5 mm, EO 2mm, nema otkucaja, ali dr kaze da je jos rano, pa za tjedan dana idem ponovno kod njih na uzv…ako slucajno nekoga zanima dr mi je dozvolio i vjezbanje (vjezbala sam prije i tokom postupka, a nakon transfera do danas nisam) i dozvolio je odnose :-) Rekao je da nema nikakve zapreke za bilo cime samo da ne pretjerujem :-D
    Beba, kako se ti osjecas?
    Grizli, i meni su rekli 14-15 dana od punkcije ali da je to individualno…
    Svima ostalima drzim fige za postupke ;-)

Aaaa kako lijepo,sretno dalje❤

• pinklife
    11. Srpanj 2018. 12:28

Ne, endometrij mi je podosta loš. Pa nije željela riskirati i potrošiti zametke uzalud. To smo nekako i očekivali ali postojala je mala mogućnost.

• pinklife
    11. Srpanj 2018. 12:36

Backinblack💞 i sad još 9 mjeseci i to je to😊🤰🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.