Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Rayna
    09. Srpanj 2018. 17:57

Kengurica

Ma sad ce ti se trk napuhivati od tog silnog progesterona. E to pitaj doktoricu, ja prvi put nisam imala jer me dosta sve dole boljuckalo. Sad nisam bila u stimulaciji pa je sve manje bolno. Probaj se sjetiti na dan transfera pitati. I ako ti nije tesko ako se sjetis, pliz pitaj da li oni koriste embryoglue. To neke klinike naplacuju dodatno, a netko je rekao da Vuk to ima po defaultu.

Pitat cu. A sto je to? Embryoglue

• Rayna
    09. Srpanj 2018. 18:10

Nasla sam sto je embryoglue i kaže da se prije transfera stavlja 20-tak min i onda u msternicu- ukratko. I da to koriste kod svih transfera na Vuku.

• Kengurica
    09. Srpanj 2018. 18:58

E pa mene ti zanima jel to istina jer meni nitko prije transfera nista nije stavljao. Jesi to nasla na nekom forumu? Ti legnes, isperu rodnicu i uvode kateter. Tako izgleda transfer.

• Rayna
    09. Srpanj 2018. 19:24

Kengurica

E pa mene ti zanima jel to istina jer meni nitko prije transfera nista nije stavljao. Jesi to nasla na nekom forumu? Ti legnes, isperu rodnicu i uvode kateter. Tako izgleda transfer.

transfer je isto kao i inseminacija. Samo ne ispitu rodnicu. 
    a sto se tice ovoga embryoglue, pročitala sam da se embrij natopi u to 10-tak min i onda ide u proces transfera. oni to obave sa tim "ljepkom" neposredno prije nego nas prozovu i salu. A kazem ti da sam na Rodinom forumu pročitala da je to praksa na svakom transferu u Vuku Vrhovac. Nadam se da je istina 😀 

• Cvjetic
    09. Srpanj 2018. 21:46

3.dan pikanja,ja vec osjetim jajnike i strah me jer dizem svasta tesko u ducanu.u srijedu idem na folikulometriju pa bi ga najrade pitala ako bi mi napisao bo jer sam jako pod stresom zbog toga,neznam ako ce mi dat.

s0102
    09. Srpanj 2018. 21:54

Rayna

Kengurica

Mene su boljele u prvom pokusaju odmah cak i prije punkcije i nabubrile ko lude. Tako da je moguce. Sad drugi put su jos male. Ali nakon te stimulacije prve mi opcenito kao da ne rastu u tom drugom dijelu ciklusa, a prije jesu.

I mene su počele boliti prije punkcije i to je od hormona. Ali mislila sam ds ce mi nakon punkcije prestati a ono jos gore. Ne znam sto je sa spolnim odnosima? Smijem li ih imati ili ne?

Nakon transfera nema odnosa... 🙄🙄 Do bete... A onda dalje ne znam😂😂

• Kengurica
    09. Srpanj 2018. 22:32

Joj Cvjetic pa trazi, ipak radis tezak fizicki posao. 
    s0102 😂😂

• Rayna
    10. Srpanj 2018. 07:09

Cvjetic

3.dan pikanja,ja vec osjetim jajnike i strah me jer dizem svasta tesko u ducanu.u srijedu idem na folikulometriju pa bi ga najrade pitala ako bi mi napisao bo jer sam jako pod stresom zbog toga,neznam ako ce mi dat.

Traži i ne moj dizati teško da ne bi folikuli popucali 

• Rayna
    10. Srpanj 2018. 07:11

s0102

Rayna

Kengurica

Mene su boljele u prvom pokusaju odmah cak i prije punkcije i nabubrile ko lude. Tako da je moguce. Sad drugi put su jos male. Ali nakon te stimulacije prve mi opcenito kao da ne rastu u tom drugom dijelu ciklusa, a prije jesu.

I mene su počele boliti prije punkcije i to je od hormona. Ali mislila sam ds ce mi nakon punkcije prestati a ono jos gore. Ne znam sto je sa spolnim odnosima? Smijem li ih imati ili ne?

Nakon transfera nema odnosa… 🙄🙄 Do bete… A onda dalje ne znam😂😂

• Kengurica
    10. Srpanj 2018. 08:41

Ja cekam betu najstrpljivije osobe foruma Bebe :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.