Ma sad ce ti se trk napuhivati od tog silnog progesterona. E to pitaj doktoricu, ja prvi put nisam imala jer me dosta sve dole boljuckalo. Sad nisam bila u stimulaciji pa je sve manje bolno. Probaj se sjetiti na dan transfera pitati. I ako ti nije tesko ako se sjetis, pliz pitaj da li oni koriste embryoglue. To neke klinike naplacuju dodatno, a netko je rekao da Vuk to ima po defaultu.
Pitat cu. A sto je to? Embryoglue
Nasla sam sto je embryoglue i kaže da se prije transfera stavlja 20-tak min i onda u msternicu- ukratko. I da to koriste kod svih transfera na Vuku.
E pa mene ti zanima jel to istina jer meni nitko prije transfera nista nije stavljao. Jesi to nasla na nekom forumu? Ti legnes, isperu rodnicu i uvode kateter. Tako izgleda transfer.
E pa mene ti zanima jel to istina jer meni nitko prije transfera nista nije stavljao. Jesi to nasla na nekom forumu? Ti legnes, isperu rodnicu i uvode kateter. Tako izgleda transfer.
transfer je isto kao i inseminacija. Samo ne ispitu rodnicu.
a sto se tice ovoga embryoglue, pročitala sam da se embrij natopi u to 10-tak min i onda ide u proces transfera. oni to obave sa tim "ljepkom" neposredno prije nego nas prozovu i salu. A kazem ti da sam na Rodinom forumu pročitala da je to praksa na svakom transferu u Vuku Vrhovac. Nadam se da je istina 😀
3.dan pikanja,ja vec osjetim jajnike i strah me jer dizem svasta tesko u ducanu.u srijedu idem na folikulometriju pa bi ga najrade pitala ako bi mi napisao bo jer sam jako pod stresom zbog toga,neznam ako ce mi dat.
Mene su boljele u prvom pokusaju odmah cak i prije punkcije i nabubrile ko lude. Tako da je moguce. Sad drugi put su jos male. Ali nakon te stimulacije prve mi opcenito kao da ne rastu u tom drugom dijelu ciklusa, a prije jesu.
I mene su počele boliti prije punkcije i to je od hormona. Ali mislila sam ds ce mi nakon punkcije prestati a ono jos gore. Ne znam sto je sa spolnim odnosima? Smijem li ih imati ili ne?
Nakon transfera nema odnosa... 🙄🙄 Do bete... A onda dalje ne znam😂😂
3.dan pikanja,ja vec osjetim jajnike i strah me jer dizem svasta tesko u ducanu.u srijedu idem na folikulometriju pa bi ga najrade pitala ako bi mi napisao bo jer sam jako pod stresom zbog toga,neznam ako ce mi dat.
Traži i ne moj dizati teško da ne bi folikuli popucali
Mene su boljele u prvom pokusaju odmah cak i prije punkcije i nabubrile ko lude. Tako da je moguce. Sad drugi put su jos male. Ali nakon te stimulacije prve mi opcenito kao da ne rastu u tom drugom dijelu ciklusa, a prije jesu.
I mene su počele boliti prije punkcije i to je od hormona. Ali mislila sam ds ce mi nakon punkcije prestati a ono jos gore. Ne znam sto je sa spolnim odnosima? Smijem li ih imati ili ne?
Nakon transfera nema odnosa… 🙄🙄 Do bete… A onda dalje ne znam😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji