Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    12. Srpanj 2018. 09:31

Wonderland19

Sva sam sad u panici, imala jednu biokemijsku pa me straah
    Samo mi se vrti po glavi koja je sansa da se opet dogodi! Nikad mira kod nas, zeludac mi u grlu od jutra

Nemoj o tome razmišljati, ni guglati, pokušaj bit smirena ,ako si vjernica moli,to će ti dat mir i vjeruj da je ovaj put sve drugačije.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• BackInBlack
    12. Srpanj 2018. 09:38

Wonderland19

Evo i ja jutros 7dnt 1 blastociste ulovila jedva vidljivu drugu crticu!

Cestitam ❤

38+6

• BackInBlack
    12. Srpanj 2018. 09:41

Rayna

Kengurica

Rayna, bio transfer.

Hej nije, evo sad doputovala u Zagreb i sjela citati forum i javiti se.
    Trebao bi biti ujutro….ako bude sve u redu. Iskreno nisam previse razmišljala ovih dana o embrijima vec ono u glavi "mirna glava, mirna maternica …" To sam od nekog cula i držim se toga!
    Ja sw nadam samo da nijedna nije stala sa razvojem 😀 Sad vise neznam tko je napisao da se nakon transfera moze vježbati ?!? Sportaš sam pa zato… ako makar malo smijem 😀 ali pitat cu sutra još doktroricu J da mi tocno kaže sto mogu a sto ne.
    Kako se ti osjecas? Jel miruješ?

Vjezbala sam do transfera, a onda od transfera do bete nisam, pa kad je bila pozitivna nisam do prvog uzv da se dogovorim s dr, i rekao je da moze. S tim da napominjem on je u startu znao za moje vjezbanje i cijelo vrijeme smo se oko toga dogovarali. 

38+6

• Wonderland19
    12. Srpanj 2018. 10:13

Hvala curke ❤
    Joj Beba ja se tebi divim kako si ti smirena i tako racionalna svaka cast! 😘

summer4
    12. Srpanj 2018. 11:54

pinklife

Rayna sretno danas!!
    Wonderland19 držimo fige da je to to i da je na sljedećem testu baš-baš vidljiv.
    Gonal imamo isti broj smrzica😊 najbolje mi je bilo pitanje prije smrzavanja…kaj mislite o blizancima?…a mi pa nismo na ti ciljali ali ako bude ok😎

Imam pitanje,mozda glupo..al me zanima 🙈
    Koju oplodnju vi radite..jer sve to sta citam vase postove to nije ni slicno mojem postupku?🙈🙈🙈🙈

• perla
    12. Srpanj 2018. 12:25

U ponedjeljak bio transfer ,jutros se  budim sa laganim grcevima kap M. Da brinem ???

• perla
    12. Srpanj 2018. 12:28

Kao pred M!

• Kengurica
    12. Srpanj 2018. 13:38

Summer, vecina IVF ICSI, a poneko inseminaciju. Kakvu ti imas?

• pinklife
    12. Srpanj 2018. 13:47

I nijedno pitanje nije glupo...vjerujem da smo mi sve učile u hodu. Nije baš da se inače svi s tim pojmovima susrećemo i tu smo si za pomoć.

• da.da
    12. Srpanj 2018. 14:30

Cure, imam jedno pitanje i iskreno neznam di bih ga postavila... Sta je normalno da simptomi trudnoce nestaju. Npr sve ove dane sam bila napuhana ko balon a danas nista... Cak niti tako izrazenu glad nemam... Jedino su mi cike ko dva balona jako bolna... Jos mi je rano i za betu po meni jer sam tek 8dpt a test je bio pozitivan vec 5dpt dan i mislila sam je vadit na 12ti dan tj u ponedjeljak. 

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.