Sva sam sad u panici, imala jednu biokemijsku pa me straah
Samo mi se vrti po glavi koja je sansa da se opet dogodi! Nikad mira kod nas, zeludac mi u grlu od jutra
Nemoj o tome razmišljati, ni guglati, pokušaj bit smirena ,ako si vjernica moli,to će ti dat mir i vjeruj da je ovaj put sve drugačije.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Evo i ja jutros 7dnt 1 blastociste ulovila jedva vidljivu drugu crticu!
Cestitam ❤
38+6
Rayna, bio transfer.
Hej nije, evo sad doputovala u Zagreb i sjela citati forum i javiti se.
Trebao bi biti ujutro….ako bude sve u redu. Iskreno nisam previse razmišljala ovih dana o embrijima vec ono u glavi "mirna glava, mirna maternica …" To sam od nekog cula i držim se toga!
Ja sw nadam samo da nijedna nije stala sa razvojem 😀 Sad vise neznam tko je napisao da se nakon transfera moze vježbati ?!? Sportaš sam pa zato… ako makar malo smijem 😀 ali pitat cu sutra još doktroricu J da mi tocno kaže sto mogu a sto ne.
Kako se ti osjecas? Jel miruješ?
Vjezbala sam do transfera, a onda od transfera do bete nisam, pa kad je bila pozitivna nisam do prvog uzv da se dogovorim s dr, i rekao je da moze. S tim da napominjem on je u startu znao za moje vjezbanje i cijelo vrijeme smo se oko toga dogovarali.
38+6
Hvala curke ❤
Joj Beba ja se tebi divim kako si ti smirena i tako racionalna svaka cast! 😘
Rayna sretno danas!!
Wonderland19 držimo fige da je to to i da je na sljedećem testu baš-baš vidljiv.
Gonal imamo isti broj smrzica😊 najbolje mi je bilo pitanje prije smrzavanja…kaj mislite o blizancima?…a mi pa nismo na ti ciljali ali ako bude ok😎
Imam pitanje,mozda glupo..al me zanima 🙈
Koju oplodnju vi radite..jer sve to sta citam vase postove to nije ni slicno mojem postupku?🙈🙈🙈🙈
U ponedjeljak bio transfer ,jutros se budim sa laganim grcevima kap M. Da brinem ???
I nijedno pitanje nije glupo...vjerujem da smo mi sve učile u hodu. Nije baš da se inače svi s tim pojmovima susrećemo i tu smo si za pomoć.
Cure, imam jedno pitanje i iskreno neznam di bih ga postavila... Sta je normalno da simptomi trudnoce nestaju. Npr sve ove dane sam bila napuhana ko balon a danas nista... Cak niti tako izrazenu glad nemam... Jedino su mi cike ko dva balona jako bolna... Jos mi je rano i za betu po meni jer sam tek 8dpt a test je bio pozitivan vec 5dpt dan i mislila sam je vadit na 12ti dan tj u ponedjeljak.
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Sortiraj odgovore
Najstariji