Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Rayna
    10. Srpanj 2018. 12:23

Beba čestitam ♥  Neopisivo mi je drago 😀😀😀😀😀 

darliv
    10. Srpanj 2018. 12:59

Beba čestitam 💓 kako je lijepo vidjeti tako velike brojke 😍
    Meni je u petak prosla prva inseminacija, za desetak dana moram vaditi betu..s obzirom da mi je O uranila imali smo i odnos vecer prije po navodu lijecnice i od tog dana stalno imam lagane bolove u jajnicima i danas sam ujutro bas imala onu jaku bol kakva me hvata u trenutku kad treba krenuti M... Iako sam svjesna da je uspjesnost vrlo mala, opet u meni cuci ono zrno nade koje mi svakodnevno neda mira 😂😂 i koristim tri puta dnevno po dva utrogestana vaginalno, i po uputstvima ne bi trebala imati nuspojave, ali mene toliko omame da bi ja samo spavala 🙈

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Grizli
    10. Srpanj 2018. 13:13

Beba bravo!!! Super ogromna beta!! 😀😀😀😀😀😀 dan mi je domah lijepsi za 200%! 
    Darliv sretno onda da nam i ti javis ovako super betu uskoro 

Beba
    10. Srpanj 2018. 13:14

Joj cure,žene moje,danas sam rekla ,bit ću sretna,neću ništa brinuti barem danas. Ri kaže da je to odličan rezultat i da dođem 24.7. na uzv.Hvala vam svima na čestitkama ,svima vam želim isto ovo iako još ne mogu reć "trudna sam" još je nerealno. Molila sam Boga da bude bar 1000 .Ako je meni uspjelo onda može svima,nemojte odustati dok god postoji neka opcija. Uz vas je sve ovo puno lakše ! 

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Cvjetic
    10. Srpanj 2018. 13:18

Beba

Evo cure beta je 3289,mislim da je to ok,poslala sam sad mail u Ri ,čekam odgovor,sretna sam😋

Beba cestitam,super.tako je lijepo vidjet ovako veliku betu.

darliv
    10. Srpanj 2018. 13:28

Hvala Grizli 😊 i tebi zelim svu srecu da M uskoro dođe i da godisnji stvori najljepše uspomene 🤗

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• FreakyStyley
    10. Srpanj 2018. 14:23

Beba

Joj cure,žene moje,danas sam rekla ,bit ću sretna,neću ništa brinuti barem danas. Ri kaže da je to odličan rezultat i da dođem 24.7. na uzv.Hvala vam svima na čestitkama ,svima vam želim isto ovo iako još ne mogu reć "trudna sam" još je nerealno. Molila sam Boga da bude bar 1000 .Ako je meni uspjelo onda može svima,nemojte odustati dok god postoji neka opcija. Uz vas je sve ovo puno lakše !

Cestitam!! Super ti je beta, a sva cast na strpljenju!! Ovo da ti je jos nerealno skroz razumijem, ja sam u 11. tjednu i jos mi je nekako nestvarno 😊 Cestitam jos jednom i sad samo lagano i uzivaj!

noisette
    10. Srpanj 2018. 15:18

Beba, čestitam!!!! 

• Wonderland19
    10. Srpanj 2018. 16:05

Beba cestitaaaam! 😘❤

Grizli
    11. Srpanj 2018. 07:02

Jel zna koja kako si odrediti kad bi dobila mengu nakon punkcije bez transfera? Imam bolove kao pred mengu, al to bi onda dobila 7 dana prije uobicajenog. Doduse os punkcije je proslo 15 dana. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.