Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BackInBlack
    11. Srpanj 2018. 12:36

Kengurica

Backinblack, jel ti rekao da lagano vjezbanje ili full? Ja sam prestala kad sam klomifene pocela piti jer su mi rekli da se ipak jajnici uvecaju pa da ne bi bilo..

Rekao je normalno kao i do sada, jedino ako se pocnem osjecati lose da prestanem, da se ne forsiram...
    Meni nisu smetali uvecani jajnici, cak sam se osjecala i bolje nakon vjezbanja, i cak nisam imala neki veliki pritisak. To ovisi valjda od osobe do osobe, a ja sam bila na punoj stimulaciji, nisam klomifen koristila.

38+6

• BackInBlack
    11. Srpanj 2018. 12:40

pinklife

Backinblack💞 i sad još 9 mjeseci i to je to😊🤰🏻

Da 😊 nadam se da ce sve biti ok, sad sam na godisnjem pa uzivam 😊
    Zelim ti srecu u iducem ciklusu ❤

38+6

• BackInBlack
    11. Srpanj 2018. 12:41

Hvala cure ;-)
    Zelim sto prije sve dodete do pozitivne bete ;-) i skolske trudnoce ;-)

38+6

_lily_0
    11. Srpanj 2018. 12:42

Beba vauuuu jako ljepa betaaa cestitam ti od srca i zelim ti urednu i skolsku trudnocu

BackInBlack  cestitam i tebi i zelim ti urednu i skolsku trudnocu... 

Cure stalno vas pratim i citam da vidim kako napredujete i drzim vam svima fige da cim prije dodete do cilja samo hrabro i glavu gore 😘🤗

Grizli
    11. Srpanj 2018. 13:16

Backinblack super drzim fige sad da sve bude super. Hvala cure na info, upravo tako danas mi je 15 dana od punkcije i bogami dobila sam M, sa uzasnim bolovima. Ne sjecam se kad me zadnji put tako boljelo. 
    Pinklife sretno drugi mjesec za trasfer da bude uspjesan.

• pinklife
    11. Srpanj 2018. 13:24

BiB hvala, rekla sam hubbyu GO bumo proveli još mirno🌊☀️
    Grizli mene tog strah baš. I ovako još uvijek osjetim bol što mi je rekla da je normalno a onda si mislim tek kaj bu kad dođe?

summer4
    11. Srpanj 2018. 13:51

darliv

Beba čestitam 💓 kako je lijepo vidjeti tako velike brojke 😍
    Meni je u petak prosla prva inseminacija, za desetak dana moram vaditi betu..s obzirom da mi je O uranila imali smo i odnos vecer prije po navodu lijecnice i od tog dana stalno imam lagane bolove u jajnicima i danas sam ujutro bas imala onu jaku bol kakva me hvata u trenutku kad treba krenuti M… Iako sam svjesna da je uspjesnost vrlo mala, opet u meni cuci ono zrno nade koje mi svakodnevno neda mira 😂😂 i koristim tri puta dnevno po dva utrogestana vaginalno, i po uputstvima ne bi trebala imati nuspojave, ali mene toliko omame da bi ja samo spavala 🙈

I ja vam svima cestitam od srca...
    Voljela bi s vama podjelit svoje razocaranje...
    27.6.sam radila Inseminaciju i sutra sam trebala radit test da vidimo dal je uspjelo ali eto meni m vec danas dosta tako da nema ni potrebe sutra za testom
    Danas je mm rodjendan i mislila sam napravit test dan ranije,tj danas pa da mu i to poklonim za rodjendan,a sad pusiona,cim sam ustala,prvo piskenje i ona dosla..sve mu upropastila
    A bas sam se nadala da ce bit...
    Sljedeci tjedan imam opet uzv pa onda opet  ins.
    Dali je nekome uspjela inseminacija iz prvog il drugog pokusaja ? Hvala unaprijed
    Svima koje cekata zelim vam svu srecu i da vidite veeeeliki +++

• Kengurica
    11. Srpanj 2018. 14:46

Backinblack, ne zbog osjecaja nego da se ne uvrnu jajnici od naglog nekog pokreta. Tak su mi rekli.
    Poznajem tri zene koje su zatrudnile inseminacijom. Jedna iz prve dvije iz druge.

• pinklife
    11. Srpanj 2018. 14:54

Summer4 šaljem zagrljaje i pozitivu. Dogoditi će se u skorije vrijeme sigurno sam! Ako nije ove godine dobio +  možda baš sljedeće dobije 👶🏻

Beba
    11. Srpanj 2018. 15:35

BackinBlack super je to,ja sam ok,nema baš nekih simptoma,radim sve normalno osim šta ne kosim travu😃.Mene jedino zanima dali se smijemo kupati.
    Pinklife bolje da su pričekali ako je endo tanak.
    Summer ne brini,doći će ,nemoj dozvoliti da te jedan neuspjeh obeshrabri, samo idi pozitivno u sljedeći postupak ,a kad budeš mužu poklonila pozitivan test jednako će ga usrećiti bio rođendan ili ne.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.