Pozdrav cure, vec dvije godine citam vase postove po forumu i educiram se. Puno toga sam saznala i naucila od vas... Tek sad se javljam jer sam u ogromnoj nedoumici... Naime, transfer sam imala 04.07. Blastica i to FET. Test sam iz znatizelje napravila u kasnim jutarnjim satima (ne prvim urinom) i bio je blago pozitivan (intim plus). Danas sam 7 dan i napravila sam ga sa prvim jutarnjim urinom s tim da sam u 2h po noci ustajala pipi, a u 6 ujutro sam ga napravila i crtica je jedva vidljiva... Bas se treba jako zagledat... Je to ok? Sta vi mislite o tome?
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Samo da dodam prvi test sam napravila na 5ti dan!
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
To ti je ok,pozitivan test,a normalno da je blaga crtica kad je rano,ja sam isti dan radila različite testove i kod jednog jasno vidljiva a kod drugog tako slaba da ako je slikaš mobom ne vidi se. Super ti je to,bravo!
url=https://lilypie.com]
DANTE
To ti je ok,pozitivan test,a normalno da je blaga crtica kad je rano,ja sam isti dan radila različite testove i kod jednog jasno vidljiva a kod drugog tako slaba da ako je slikaš mobom ne vidi se. Super ti je to,bravo!
Hvala beba!!! Znaci to je to!
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Backinblack, ne zbog osjecaja nego da se ne uvrnu jajnici od naglog nekog pokreta. Tak su mi rekli.
Poznajem tri zene koje su zatrudnile inseminacijom. Jedna iz prve dvije iz druge.
Ne znam, meni dr nije rekao da ne preporuca, niti mi je ista o tome govorio, uvrtanje nije ni spomenuo, nego da cemo pratiti kako se sve razvija. Bila sam 2dc na uzv rekao je moze pa kad dodete iduci put vidjeti cemo kakvo je stanje i jel mozete i dalje, onda 7dc uzv i rekao je nema zapreke,a tako je bilo i 9dc i 12dc. 14dc je bila aspiracija, a 5 dana kasnije transfer. Mozda to ovisi i o samom polozaju jajnika, mozda je kod nekih zena rizicnije, mozda ovisi i o samom tvom stanju kao osobe, ono individualno. Nisam se previse opterecivala time, smatrala sam ga dovoljno strucnim, i dalje ga smatram, i ako je rekao da moze, vjerovala sam mu. Mislim da je najbitnije kako se ti osjecas.
38+6
Summer4 šaljem zagrljaje i pozitivu. Dogoditi će se u skorije vrijeme sigurno sam! Ako nije ove godine dobio + možda baš sljedeće dobije 👶🏻
Hvala ti..ma hvala svima na utjesi i podrsci...evo dobila opet 20.7.termin za uzv nadam se da ce opet bit ok pa da moze 2.pokusaj napravit i da ce taj biti uspjesan
Pinklife mene prvi put nakon pukncije je bolilo par dana, a kad sam dobila bilo je uobicajeno bolno. Al sad druga punkcija je bila bas bolna i sad vidim da je i menga bas bolna. Valjda to tako dodje. Sve cemo mi prezivit za male smotuljke.
Da.da to je bas rano pozitivan test drzim fige da to bude to i jaca crtica za par dana.
Summer4 sretno ovaj ciklus, znam tugu i zalost da osjecas danas al biti ce srece. Moja prijateljica je iz druge inseminacije dobila prekrasnu curicu. Pa eto drzim fige da se tebi dogodi slicno.
Ja iskreno ne vjerujem... Drzim taj test u ormaricu i stalno ga idem pogledavati. Od simptoma imam apsolutno sve... Od ogromne gladi, jako jako bolnih grudi do nocnog piskenja... I cim nesto malo duze radim po kuci jako me grci i pika blizu desnog jajnika... Btw ovaj fet sam cekala puna 3mjeseca i imam osjecaj da sve ovo sanjam
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Sortiraj odgovore
Najstariji