Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Rayna
    11. Srpanj 2018. 20:39

Kengurica

Rayna, bio transfer.

Hej nije, evo sad doputovala u Zagreb i sjela citati forum i javiti se. 
    Trebao bi biti ujutro....ako bude sve u redu. Iskreno nisam previse razmišljala ovih dana o embrijima vec ono u glavi "mirna glava, mirna maternica ..." To sam od nekog cula i držim se toga! 
    Ja sw nadam samo da nijedna nije stala sa razvojem 😀 Sad vise neznam tko je napisao da se nakon transfera moze vježbati ?!? Sportaš sam pa zato... ako makar malo smijem 😀 ali pitat cu sutra još doktroricu J da mi tocno kaže sto mogu a sto ne.
    Kako se ti osjecas? Jel miruješ?

summer4
    11. Srpanj 2018. 23:49

Grizli

Pinklife mene prvi put nakon pukncije je bolilo par dana, a kad sam dobila bilo je uobicajeno bolno. Al sad druga punkcija je bila bas bolna i sad vidim da je i menga bas bolna. Valjda to tako dodje. Sve cemo mi prezivit za male smotuljke.
    Da.da to je bas rano pozitivan test drzim fige da to bude to i jaca crtica za par dana.
    Summer4 sretno ovaj ciklus, znam tugu i zalost da osjecas danas al biti ce srece. Moja prijateljica je iz druge inseminacije dobila prekrasnu curicu. Pa eto drzim fige da se tebi dogodi slicno.

Hvala ti..stvarno se nadam da ce ovaj ciklus uspjeti😊

• Kengurica
    12. Srpanj 2018. 01:36

Rekla mi je sa nikako ne lezim i strogo ne mirujem pa ne mirujem doslovce. Ali veceras nakon ove tekme ne mogu reci ni da sam mirna iznutra, hahahah. Puls mi je bio preko 100, inace sam na 60 :)
    Sretno ti sutra!

• Rayna
    12. Srpanj 2018. 05:50

Kengurica

Rekla mi je sa nikako ne lezim i strogo ne mirujem pa ne mirujem doslovce. Ali veceras nakon ove tekme ne mogu reci ni da sam mirna iznutra, hahahah. Puls mi je bio preko 100, inace sam na 60 :)
    Sretno ti sutra!

uh super!! Pitat cu i ja nju danas da mi kaže i onda trk kuci 😀 
    Ja nisam shvatila nikoga. Znaci budes npr na injekcijama..imas nekoliko JS, prođe punkcija...cekas transfer i onda jos uvjek mozes dobiti hiperstimulaciju,jesam dobro shvatila? I ns kraju ga ne moze biti zbog toga
    Hvala kengurice 😀 

• Gonal
    12. Srpanj 2018. 08:24

Rayna

Kengurica

Sretno ti sutra!

uh super!! Pitat cu i ja nju danas da mi kaže i onda trk kuci 😀
    Ja nisam shvatila nikoga. Znaci budes npr na injekcijama..imas nekoliko JS, prođe punkcija…cekas transfer i onda jos uvjek mozes dobiti hiperstimulaciju,jesam dobro shvatila? I ns kraju ga ne moze biti zbog toga
    Hvala kengurice 😀

Rayna, tako je. Evo mog primjera. Imala sam 9 js, punkcija prosla super i onda me uhvatio hiper. Sve odgodjeno al hvala Bogu 4 smrzlica imamo koji nas cekaju ovaj mjesec.
    A isti broj stanica sam imala i u prvom postupku i nije bilo hipera. 

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

• Wonderland19
    12. Srpanj 2018. 08:31

Evo i ja jutros 7dnt 1 blastociste ulovila jedva vidljivu drugu crticu! 

Beba
    12. Srpanj 2018. 08:45

Wonderland19

Evo i ja jutros 7dnt 1 blastociste ulovila jedva vidljivu drugu crticu!

Tool! Bravo cure,ajmo sad ostale kad je već krenulo, Kengurice,S0102 i sve ostale ,baš sam happy!

url=https://lilypie.com]
    DANTE

4 sreća
    12. Srpanj 2018. 08:56

Cestitam svima na plusićim i onima koji to izčekuju da dodje do plusa držim fige.Ovako imam pitanje za vas,dali je itko u splitu na firulama od vas

• Wonderland19
    12. Srpanj 2018. 09:05

Sva sam sad u panici, imala jednu biokemijsku pa me straah
    Samo mi se vrti po glavi koja je sansa da se opet dogodi! Nikad mira kod nas, zeludac mi u grlu od jutra

• pinklife
    12. Srpanj 2018. 09:09

Rayna sretno danas!!
    Wonderland19 držimo fige da je to to i da je na sljedećem testu baš-baš vidljiv.
    Gonal imamo isti broj smrzica😊 najbolje mi je bilo pitanje prije smrzavanja...kaj mislite o blizancima?...a mi pa nismo na ti ciljali ali ako bude ok😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.