Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pinklife
    09. Srpanj 2018. 12:43

Rayna odlično! Ma biti će to super za četvtrak🙏🏻
    Kengurica i za tebe🙏🏻
    Curke koje čekaju betu, oprostite nisam pohvatala sve, isto želim veliku betu!

• Kengurica
    09. Srpanj 2018. 13:47

Rayna, sad kad vrtim film nema sanse da se sjetim jesam te dobro pogledala, ali jesam pomislila visoka crna cura no ona nekud odlazi pa to nije ona. :) Sad mi bas krivo. Mozda bude prilike, na vadjenju bete.

• Rayna
    09. Srpanj 2018. 14:56

pinklife

Rayna odlično! Ma biti će to super za četvtrak🙏🏻
    Kengurica i za tebe🙏🏻
    Curke koje čekaju betu, oprostite nisam pohvatala sve, isto želim veliku betu!

Nadam se,, dugo mi sad nekako do četvrtka. Čekati. Punkcija bila u subotu pa..... Posjedit cu do četvrtka haha

• Rayna
    09. Srpanj 2018. 15:00

Kengurica

Rayna, sad kad vrtim film nema sanse da se sjetim jesam te dobro pogledala, ali jesam pomislila visoka crna cura no ona nekud odlazi pa to nije ona. :) Sad mi bas krivo. Mozda bude prilike, na vadjenju bete.

A kad ono ja 😀 a dobro,nema veze! Bar razgovaramo preko foruma. Isla sam odmah za Požegu čim je rekla da nema transfera. 
    A ja sad kad vrtim film, vidjela sam ja tebe gore vec dva puta, pamtim lica. :)
    Sto ti je rekla za mirovanje? Strogo ili ... ? Pitam zbog sebe jer citam po netu i mišljenja su podjeljena...kao, par dana odmarati strogo a kasnije laganini

• Kengurica
    09. Srpanj 2018. 15:21

Ja slabo promatram gore jer ne znam jel nekome neugodno da ga pogledam. Ne strogo, dapace setnje su pozeljne. Rekla je da je lezanje kontraproduktivno. Znaci bez velikih naprezanja, ali normalan zivot.

• Rayna
    09. Srpanj 2018. 15:29

Kengurica

Ja slabo promatram gore jer ne znam jel nekome neugodno da ga pogledam. Ne strogo, dapace setnje su pozeljne. Rekla je da je lezanje kontraproduktivno. Znaci bez velikih naprezanja, ali normalan zivot.

To mi odgovara, nemogu zamisliti da moram biti pikovana za krevet. Super za setnje jer inače sam planinar i visokogorac pa mi i šetnja puno znaci 😀😀😀
    a sinoć sam čitala neke stručne literature sto sam nasla na netu i bas pise da prvih par dana lagano sve bez naprezanja a kasnije normalan zivot. Jer plod NE MOZE ispasti i da šetnja odgovara zbog cirkulacije krvi i gnjeznjenja. Huh, laknulo mi je,😀 

• Rayna
    09. Srpanj 2018. 15:41

Jeli normalno da me bole grudi nakon punkcije a nisam imala jos transfer?

• Kengurica
    09. Srpanj 2018. 16:23

Mene su boljele u prvom pokusaju odmah cak i prije punkcije i nabubrile ko lude. Tako da je moguce. Sad drugi put su jos male. Ali nakon te stimulacije prve mi opcenito kao da ne rastu u tom drugom dijelu ciklusa, a prije jesu.

• Rayna
    09. Srpanj 2018. 16:46

Kengurica

Mene su boljele u prvom pokusaju odmah cak i prije punkcije i nabubrile ko lude. Tako da je moguce. Sad drugi put su jos male. Ali nakon te stimulacije prve mi opcenito kao da ne rastu u tom drugom dijelu ciklusa, a prije jesu.

I mene su počele boliti prije punkcije i to je od hormona. Ali mislila sam ds ce mi nakon punkcije prestati a ono jos gore. Ne znam sto je sa spolnim odnosima? Smijem li ih imati ili ne?

• Kengurica
    09. Srpanj 2018. 16:51

Ma sad ce ti se trk napuhivati od tog silnog progesterona. E to pitaj doktoricu, ja prvi put nisam imala jer me dosta sve dole boljuckalo. Sad nisam bila u stimulaciji pa je sve manje bolno. Probaj se sjetiti na dan transfera pitati. I ako ti nije tesko ako se sjetis, pliz pitaj da li oni koriste embryoglue. To neke klinike naplacuju dodatno, a netko je rekao da Vuk to ima po defaultu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.