Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Rayna
    04. Srpanj 2018. 10:57

Bila sam jutros na ultrazvuku i ima 3 folikula na lijevom i 3 na desnom jajniku, kaže dr J malko su manji i povećala mi dozu gonala danas i sutra na 3 i po jos jedan Citrotid i štoperica sutra navecer u 21.30h. A punkcija je u subotu ujutro i ako se oplode biti ce transfer sljedeći tjedan. 
    Koliko sam ja kao laik vidjela na ekranu folikuli su jedan do drugog pa sta god to značilo 😀 

• Rayna
    04. Srpanj 2018. 11:04

Jel zna koja od vas koji se antibiotik prepisuje na Vuku nakon punkcije. Da mogu nazvati doktoricu da mi prepiše 

• Kengurica
    04. Srpanj 2018. 11:11

Cefalexin i utrogestane ce ti jos prepisati. Sretno u subotu! 

• Rayna
    04. Srpanj 2018. 11:24

Kengurica

Cefalexin i utrogestane ce ti jos prepisati. Sretno u subotu!

Hvala 😀 utrogestane imam cijelu kutiju, a koji Cefalexin 500 mg ili koji?

• Atremida
    04. Srpanj 2018. 12:59

Rayna

Jel zna koja od vas koji se antibiotik prepisuje na Vuku nakon punkcije. Da mogu nazvati doktoricu da mi prepiše

Cefaleksin :)

• Kengurica
    04. Srpanj 2018. 13:13

E ne znam nazalost, a nisam doma da pogledam.

noisette
    04. Srpanj 2018. 14:22

Mislim da je najpametnije da sve info za koje niste sigurne pitate doktore koji vas vode... Sigurno da svi ne dobivamo istu terapiju.. 

Beba
    05. Srpanj 2018. 10:00

Jutrić cure,ništa se ne javljate,ima li kakvih novosti ? Rayna ti imaš uskoro punkciju ,sretno! Backinlack ,brojimo sitno još ja do bete a ti uzv.Kako si? Imaš li neke simptome? Mene je trbuh prestao boljeti,osjetim tu i tamo neko probadanje i sise su mi postale osjetljive i nekako teške😂,ostalo ništa,čak i ona mučnina je nestala- a možda sam ju bila umislila😂. Uglavnom čim ne osjetim trbuh odmah panika,pa radim test,crta se lijepo podebljala,srećom radim pa mi nekako prođe vrijeme.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Rayna
    05. Srpanj 2018. 13:50

Beba

Jutrić cure,ništa se ne javljate,ima li kakvih novosti ? Rayna ti imaš uskoro punkciju ,sretno! Backinlack ,brojimo sitno još ja do bete a ti uzv.Kako si? Imaš li neke simptome? Mene je trbuh prestao boljeti,osjetim tu i tamo neko probadanje i sise su mi postale osjetljive i nekako teške😂,ostalo ništa,čak i ona mučnina je nestala- a možda sam ju bila umislila😂. Uglavnom čim ne osjetim trbuh odmah panika,pa radim test,crta se lijepo podebljala,srećom radim pa mi nekako prođe vrijeme.

Hvala Beba 😀  ma ni ne razmišljam previse o punkciji, nema smisla se sekirati prije subote ujutro!  

• BackInBlack
    05. Srpanj 2018. 14:35

Da, jos malo do uzv...jedva cekam da vidim jel sve ok...inace se  ne osjecam lose, umor me ubija...samo mi se spava...i od ponedjeljka sam krvarila iz nosa...svaki dan po 5 min i to dosta obilno...samo od sebe krene...bas sam se prvi dan uplasila...pa sam malo guglala i kao to je normalna pojava u trudnoci zbog sirenja zila.....no onda kad se i jucer ponovilo vec sam bila luda pa sam zvala bolnicu i rekli su mi da ne uzimam vise andol...da je moguce da zbog njega dolazi do krvarenja...uglavnom danas se nije ponovilo, a nadam se da ni nece...
    Beba drago mi je da ti crtica postaje tamnija :-) sigurna sam da ce biti velika beta ;-)
    Nadam se da ste i sve druge dobro ;-)
    Grizli, samo polako i uzivaj u odmoru , mozda se za vrijeme godisnjeg sve poklopi :-)

38+6

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI