Cefalexin i utrogestane ce ti jos prepisati. Sretno u subotu!
Hvala 😀 utrogestane imam cijelu kutiju, a koji Cefalexin 500 mg ili koji?
Jel zna koja od vas koji se antibiotik prepisuje na Vuku nakon punkcije. Da mogu nazvati doktoricu da mi prepiše
Cefaleksin :)
Mislim da je najpametnije da sve info za koje niste sigurne pitate doktore koji vas vode... Sigurno da svi ne dobivamo istu terapiju..
Jutrić cure,ništa se ne javljate,ima li kakvih novosti ? Rayna ti imaš uskoro punkciju ,sretno! Backinlack ,brojimo sitno još ja do bete a ti uzv.Kako si? Imaš li neke simptome? Mene je trbuh prestao boljeti,osjetim tu i tamo neko probadanje i sise su mi postale osjetljive i nekako teške😂,ostalo ništa,čak i ona mučnina je nestala- a možda sam ju bila umislila😂. Uglavnom čim ne osjetim trbuh odmah panika,pa radim test,crta se lijepo podebljala,srećom radim pa mi nekako prođe vrijeme.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Jutrić cure,ništa se ne javljate,ima li kakvih novosti ? Rayna ti imaš uskoro punkciju ,sretno! Backinlack ,brojimo sitno još ja do bete a ti uzv.Kako si? Imaš li neke simptome? Mene je trbuh prestao boljeti,osjetim tu i tamo neko probadanje i sise su mi postale osjetljive i nekako teške😂,ostalo ništa,čak i ona mučnina je nestala- a možda sam ju bila umislila😂. Uglavnom čim ne osjetim trbuh odmah panika,pa radim test,crta se lijepo podebljala,srećom radim pa mi nekako prođe vrijeme.
Hvala Beba 😀 ma ni ne razmišljam previse o punkciji, nema smisla se sekirati prije subote ujutro!
Da, jos malo do uzv...jedva cekam da vidim jel sve ok...inace se ne osjecam lose, umor me ubija...samo mi se spava...i od ponedjeljka sam krvarila iz nosa...svaki dan po 5 min i to dosta obilno...samo od sebe krene...bas sam se prvi dan uplasila...pa sam malo guglala i kao to je normalna pojava u trudnoci zbog sirenja zila.....no onda kad se i jucer ponovilo vec sam bila luda pa sam zvala bolnicu i rekli su mi da ne uzimam vise andol...da je moguce da zbog njega dolazi do krvarenja...uglavnom danas se nije ponovilo, a nadam se da ni nece...
Beba drago mi je da ti crtica postaje tamnija :-) sigurna sam da ce biti velika beta ;-)
Nadam se da ste i sve druge dobro ;-)
Grizli, samo polako i uzivaj u odmoru , mozda se za vrijeme godisnjeg sve poklopi :-)
38+6
Ja cekam menstruaciju,zadnji duphaston popila u subotu i nema je jos.pa da vidim ako cu krenut u postupak.sad kad je cekam onda je nema,uf..nestrpljenje
Bas mi je drago zbog crtice😘
Evo i mene drage žene nakon male stanke!!!! Dosta vas je novih ovdje i nemogu vise nista upratiti. Jedno vrijeme nisam uopce bila na forumu, tj svartila bih, al toliko novih objava pa stalno sam htjela da citam gdje sam stala ali nista od toga he he. Čestitam vam svima na plusićima, i upravo su vaši plusići ono sto me raduje i daje nadu. Ja ujutro krecem u nove pobjede... tj svoj drugi FET, prosli mjesec sam pauzirala zbog slabijeg endometrija. Imam jedno pocetnicko pitanje za vas. Zadnjih dana sam dosta jela ananas i pila caj od vrkute, radi poboljsanja endometrija( estrofem koristim od 10 dana ciklusa). Zanima me ima li smisla ananas i caj od vrkute piti i par dana nakon transfera? Negdje sam naletila da ananas nije dobar u trudnoci. Predpostavljam da ce mi doktor reci da nastavim s estrofemom kao i prvi FET. Veliki pozdrav svima od mene koja isčekuje sutrasnji transfer, a od sutra odbrojavam s vama do bete!
Sortiraj odgovore
Najstariji