Rayna, ne brini, ne rade oni do tog datuma nego do tog datuma primaju u nove postupke bas zato sto su izracunali da ce tako stici odraditi sve transfere, za postupke zapocete do tog datuma, prije godisnjih.
Ovo ti super zasad zvuci. Jos do punkcije ce ti ih se mozda jos pojaviti, meni je na zadnjem ultrazvuku bilo 4 folikula, na kraju 7. Cetrotide si mozda dobila.
Cetrotide da 😀
Ima tih 6 velikih a ima i 2-3 manja po 3-4 mm ali to je rekla da ce usput pokupiti.
Znam da ovo zvuci grozno, koliko god sam je jedva dočekala IVF jer se mogu nečemu nadati ali strah me punkcije.
Kad sam bila na propuhivanju jajnika ali na stari način bilo mi je odvratno bolno. Sad se samo nadam da punkcija nije takva
Rayna, ne brini, ne rade oni do tog datuma nego do tog datuma primaju u nove postupke bas zato sto su izracunali da ce tako stici odraditi sve transfere, za postupke zapocete do tog datuma, prije godisnjih.
Ovo ti super zasad zvuci. Jos do punkcije ce ti ih se mozda jos pojaviti, meni je na zadnjem ultrazvuku bilo 4 folikula, na kraju 7. Cetrotide si mozda dobila.
Cetrotide da 😀
Ima tih 6 velikih a ima i 2-3 manja po 3-4 mm ali to je rekla da ce usput pokupiti.
Znam da ovo zvuci grozno, koliko god sam je jedva dočekala IVF jer se mogu nečemu nadati ali strah me punkcije.
Kad sam bila na propuhivanju jajnika ali na stari način bilo mi je odvratno bolno. Sad se samo nadam da punkcija nije takva
Rayna, ne brini se za punkciju.... bit ce prije gotovo nego sto pocne 😂... sama priprema je duza od postupka... doslovno je gotovo za par minuta! Bitno ti je da si samo opustena sto vise i da ne mislis uopce na punkciju. Ja sam ti gledala okolo sto ima na policama i citala etikete na lijekovima... sestre te drze za ruku, pricaju s tobom i fakat je brzo gotovo.. nemoj previse mislit i brinut! Vidjet ces da si gotovo za manje od 5min 😊
Cetrotide da 😀
Rayna, ne brini se za punkciju…. bit ce prije gotovo nego sto pocne 😂… sama priprema je duza od postupka… doslovno je gotovo za par minuta! Bitno ti je da si samo opustena sto vise i da ne mislis uopce na punkciju. Ja sam ti gledala okolo sto ima na policama i citala etikete na lijekovima… sestre te drze za ruku, pricaju s tobom i fakat je brzo gotovo.. nemoj previse mislit i brinut! Vidjet ces da si gotovo za manje od 5min 😊
Nadam se da ce folikuli biti jedni do drugih da ih samo usisa 😂
Jesi li ti bila na Vuku Vrhovac? Znam da se dobije injekcija za smirenje i protiv bolova
Cetrotide da 😀
Rayna, ne brini se za punkciju…. bit ce prije gotovo nego sto pocne 😂… sama priprema je duza od postupka… doslovno je gotovo za par minuta! Bitno ti je da si samo opustena sto vise i da ne mislis uopce na punkciju. Ja sam ti gledala okolo sto ima na policama i citala etikete na lijekovima… sestre te drze za ruku, pricaju s tobom i fakat je brzo gotovo.. nemoj previse mislit i brinut! Vidjet ces da si gotovo za manje od 5min 😊
Nadam se da ce folikuli biti jedni do drugih da ih samo usisa 😂
Jesi li ti bila na Vuku Vrhovac? Znam da se dobije injekcija za smirenje i protiv bolova
Jesam...imala sam preko 20 folikula, nisu mi sve vadili ali veliku vecinu jesu... dobila sam 12 jajnih stanica 😊 dobijes dvije pikice 😊 tramal i nesto slicno normabelu... i u 9i15 ides u sobu! Nemas se razloga bojat, vjeruj mi! Ono sto malo zaboli je samo dok udju u jajnik i to je to... malo zapecka! Bit ces brzo gotova. Bitno ti je samo da ne mislis o tome uopce. Razgledavaj salu 😀
Evo da javim da sam danas ponovno vadila betu...iznosi 294.7 :-) narucili su me za uzv 11.7.
Sad samo da sve prode ok....bas sam sretna :-)
Svima zelim da sto prije dobijete pozitivne bete ;-)
Beba kako si ti?
38+6
BackinBlack cestitam!
Atremida bas si hrabra, ali stvarno. Mene vecina nije nimalo boljela, ko vadjenje krvi, jedan je dosta, al ni to nije neizdrzivo i kratko traje.
Evo da javim da sam danas ponovno vadila betu…iznosi 294.7 :-) narucili su me za uzv 11.7.
Sad samo da sve prode ok….bas sam sretna :-)
Svima zelim da sto prije dobijete pozitivne bete ;-)
Beba kako si ti?
Super,znala sam da će bit dobro,sada samo uživaj,čestitam ti od 💓. Ja sam ok, odlučila sam pričekat sa betom do 10.7.kako mi je rekla dr,stavila sam ružičaste naočale i vjerujem da je to to.Ne mogu se stalno zbog svega brinut kada ne mogu ništa promijeniti
url=https://lilypie.com]
DANTE
Mene je isto bilo strah iako mi je to treca punkcija bila 😊 prve dvije su bile na klomifenima (5 folikula i 3 folikule), a sad su mi dali stimulaciju. Zbog prijeteceg hipera su mi odgodili transfer, tak da sad cekam povratak prvog para eskima 😂😂😂! VV definitivno ima najbolji tim...maksimalno se trude biti susretljivi i ogromna su podrska za vrijeme punkcije, drze te za ruku, pricaju s tobom, ako bas ne mozes izdrzat stanu..ugl ja sam s njima bas zadovoljna iako sam se dvoumila jer su jedini koji ne uspavljuji, ali sad, nakon ove punkcije mislim da ni nema potrebe... kod same punkcije najvise bole male folikule jer nisu zrele pa im je opna cvrsca, sve iznad 18mm je kao balon na iglici 😊.
Ja sam na Vuku i zadovoljna sam generalno. Ne svidja mi se sto ne rade nedjeljom. Osobljem samim sam zadovoljna, ali to sto se izmjenjuju doktori i ne razmisljaju jednako mi je recimo minus. Svejedno ostajem tamo jer sam kako sam rekla generalno zadovoljna. Jesi ti PCOS? Kakve su ti bile stanice na klomifenu? To mene ceka.
Ja sam na Vuku i zadovoljna sam generalno. Ne svidja mi se sto ne rade nedjeljom. Osobljem samim sam zadovoljna, ali to sto se izmjenjuju doktori i ne razmisljaju jednako mi je recimo minus. Svejedno ostajem tamo jer sam kako sam rekla generalno zadovoljna. Jesi ti PCOS? Kakve su ti bile stanice na klomifenu? To mene ceka.
Ja sam imala tu srecu pa sam ugl kod jednog lijecnika... ali slazem se s tim da im je to minus! Jesam, blago desni jajnik ali su rekli da je to nista znacajno. Imam dobru rezervu jajnika pa i sa klomofenom dobijem dobre js. Prvi put 3 od toga je ostala 1blastica i drugi put 2 koje su vracene 3 dan... za sve su mi rekli da su super. Jedini problem je bio endometrij koji mi katastrofa reagira na klomifen, jako ga stanji... s druge strane simulacija mu pase ali mi izazove hiper 😂😂😂😂😂😂 nikako na zelenu granu. Ali klomofen ugl daj dobre jajne stanice ( nije bitna kvantiteta nego kvaliteta) zato ga i prepisuju..mana mu je sto stanji endometrij ( ne svima). Curka koja je sa mnom bila na proslom procesu ostala je trudna sa klomofenom, prije toga je bila na neuspjesnoj stimulaciji... 😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji