Uh koliko ste toga natipkale cure.
Blackinbaclk super beta. Cestitam od srca. Zelim ti urednu trudnocu i zdravu bebu.
Beba joj nikako da dodje taj 10., ja sam vec nestrpljiva, a mogu mislit kako je tebi.
Rayna sretno na pukciji da bude uspjesna i da se lijepo oplode sve js. 🤞
Ispricavam se ako sam koga zaboravila spomenut nisam sve popamtila.
Jel dobio od neke od vas muz da napravi pretragu odredjivanje parametara u ejakulatu autoanalizatorom? Niko nam nis nije rekao niti to spominjao, a njemu je samo iz KBC stigla uputnica za to.
Grizli to ti se rade biokemijske pretrage ejakulata tipa : citrati, fruktoza, cink, kisela fosfataza ili ovisno o potrebi drugi biokemijski parametri.
Beba osjetim trbuh…premda se meni sad smirilo, tu i tamo me malo probode…i povremeno me leda zabole, onako nekako kao da imam blagu upalu misica…mucnina jos nemam, samo sam strasno umorna….samo bi spavala 😄 al ne znam jel mi to mozda od duphastona…svaki dan si odspavam popodne barem sat vremena, a nikad prije nisam popodne spavala…niti sam isla prije ponoci na spavanje, a sad ako docekam 22h je super 😊
Kako se ti osjecas? Jesi radila jos koji kucni test?
Osim trbuha,i ovih mukica ništa,testove radim redovno😀.Još me čeka 3 testa,valjda će bit dovoljno do 10.😋 Nekad me ulovi takav strah,ne biokemijske već poslije,kad se sjetim šta sve može bit ,voljela bi da ništa ne znam.Neki dan je rodila poznanic trojke,ali 2 mj prije,pa su u inkubatoru.,isto mpo
Ma znam, i samoj mi je tako...jedva sam docekala tu pozitivnu betu pa se trudim ne razmisljati sto ako...rekla sam samo pozitivno :-) inace cu izludjeti.. a da ne kazem da sam se jutros ustala i nakon 5 min krv na nos...bas sam se uplasila, pa sam goglala kad se to primirilo i kao to je uobicajena pojava kod nekih za vrijeme trudnoce jer se krvne zile sire....u svakom slucaju trudim se sto vise biti pozitivna...
Beba sigurna sam da ce biti sve ok ;-)
Grizli mi to nismo trebali raditi, niti nam je to itko spominjao...nadam se da si ok i da uzivas koliko mozes..
Hvala svima na cestitkama ;-)
Svima od srca zelim sto prije da bude to to :-*
38+6
Ja ti to isto Grizli ne znam,mi budući da smo godinu dana čekali da uđemo u postupak jer sam ja radila pretrage krvi,poslala sam muža urologu da provjeri s njim da ne bi nas još to koliko. Ovaj ga je poslao na neke briseve i bakteriološke pretrage,a poslije mi je rekla moja mpo dr da to ne treba.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Djevojke, žene samo jedno pitanje... Folikulometrija mi je nakon letrozola na 10 dc pokazala tri folikula na lijevom jajniku od 14,16 i 18 mm, i tri na desnom od 4, 5 i 6 mm, endometrij 7,1, pa me zanima da li je to ok debljina endometrija za 10dc i za trenutno stanje? Doktorica koja me primila nije bas bila pricljiva i otisla sam sa sto upitnika iznad glave.. Ceka me prva inseminacija..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Djevojke, žene samo jedno pitanje… Folikulometrija mi je nakon letrozola na 10 dc pokazala tri folikula na lijevom jajniku od 14,16 i 18 mm, i tri na desnom od 4, 5 i 6 mm, endometrij 7,1, pa me zanima da li je to ok debljina endometrija za 10dc i za trenutno stanje? Doktorica koja me primila nije bas bila pricljiva i otisla sam sa sto upitnika iznad glave.. Ceka me prva inseminacija..
To ti je ok,nemoj se niti previše opterećivati,još će se to podebljat,ja sam prvi put na dan transfera imala endo mislim 8.5 a drugi put sam zaboravila i pitat😁
url=https://lilypie.com]
DANTE
Darliv, dobar je, moj je bio u to vrijeme 3.8mm 😂😂😂 ne brini se, sve iznad 7mm je dobro!
Hvala vam 💓
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Dobar ti je endo. Meni je 11. dan npr bio 7, vec 12. 8,5 sto je sve super
Hvala Monika, vidjet cemo. Nemam pojma jer ni nama nis nisu spominjali, nego samo postom mu doslo da je narucen. Bo vidit cemo.
Black jesam dobro sam, malo sam se za promjenu zamjenila na poslu sa kolegom jedinim da se maknem malo iz ureda pa vise se bavim fizickim poslom i to me spasilo mogu ti rec. Mozak na pasu malo i mislit o nekim drugim stvarima do 9 mj. Isplanirali muz i ja GO, sad gledamo da taman ce mi bi plodni dani pa gle cuda se dogadjaju. He he.
Sortiraj odgovore
Najstariji