Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Rayna
    07. Srpanj 2018. 20:57

du1988

rayna, nisam sad bas sto posto sigurna, ali mislim da AO sifra moze ici do 42 dana…ja sam bila na bolovanju od transfera i bilo je obicno bolovanje. FET je bio 8.5., 27.5.sam prokrvarila i zavrsila na hitnoj i kad je tamo potvrdjena trudnoca-sestra je rekla da od tog datuma mora otvoriti komplikacije. Eto toliko znam!

du,to je meni jasno. Ali dali ima kakve razlike izemđu šifre A0 i N97? Jeli samo A0 na teret firme do 42 dana ili i N97?

du1988
    07. Srpanj 2018. 21:03

Nek me netko ispravi, ali mislim da su obje na teret firme. S tim da je N97 max 14 dana!

url=https://lilypie.com]

Grizli
    07. Srpanj 2018. 21:53

Rayna ovako AO je kao obicno bolovanje pod oznakom bolest i uvijek ide na teret firme. Ako nije navedeno AO1 ili neki drugi broj mislim da je do 42 dana al ovisi o sifri bolesti.Tu se ne dobije puna placa. Oznaka N97 je oznaka uzroka bolovanja odnosno bolesti zbog koje se ide na bolovanje i njome se odradjuje taj maximum bolovanja sto mozes dobiti pod tom sifrom. Da bi bila na teret hzzo trebala bi dobiti GO oznaku bolovanja. To je oznaka za komplikacije trudnoce i poroda i obda dobis 100% place odnosno nekih 4.200 ako se ne varam u iznos ukoliko ti je placa veca od tog iznosa. 
    Sretno na transferu i da se sve oplode i bude uspjesno. 

• Cvjetic
    07. Srpanj 2018. 22:39

Kengurica

Cvjetic ti si imala hiper?

Da,zato ovaj put idem sa malom dozom

• Kengurica
    07. Srpanj 2018. 23:02

Kod mene je ista lova na ciji god teret bilo jer je max cca 4600kn za cijeli mjesec. 

• Rayna
    08. Srpanj 2018. 10:20

Grizli

Rayna ovako AO je kao obicno bolovanje pod oznakom bolest i uvijek ide na teret firme. Ako nije navedeno AO1 ili neki drugi broj mislim da je do 42 dana al ovisi o sifri bolesti.Tu se ne dobije puna placa. Oznaka N97 je oznaka uzroka bolovanja odnosno bolesti zbog koje se ide na bolovanje i njome se odradjuje taj maximum bolovanja sto mozes dobiti pod tom sifrom. Da bi bila na teret hzzo trebala bi dobiti GO oznaku bolovanja. To je oznaka za komplikacije trudnoce i poroda i obda dobis 100% place odnosno nekih 4.200 ako se ne varam u iznos ukoliko ti je placa veca od tog iznosa.
    Sretno na transferu i da se sve oplode i bude uspjesno.

Hvala. Ma ja sam se pogubila vise sa tim siframa. Jer ja sam iz Požege i uzela sam bolovanje od 2.7. da nemoram putovati svaki drugi dan u zg. a doktorica mi dala A0  sifru. I sad ako ostanem trudna mislim kad se uzima prosjek plaća zadnjih 6 mjeseci da ce mi 5 i 7 mjesec pokvariti prosjek. 
    Hvala na željama, idem ujutro na transfer i reci ce mi koliko se oplodilo 😀 malo sam i nervozna!

• Rayna
    08. Srpanj 2018. 10:21

du1988

Nek me netko ispravi, ali mislim da su obje na teret firme. S tim da je N97 max 14 dana!

Pa ja isto mislim da je N97 maksimalno 14 dana jer to je bas od transfera do bete. 

• Kengurica
    08. Srpanj 2018. 12:12

Aaaa prosjek, ja nisam o tome razmisljala jer se nekako nadam da ako i zatrudnim da necu trudnocu provesti na bolovanju, al otom potom. U pravu si pokvari prosjek. Meni ti kad sam na ovim kratkim bolovanjima 70% place dobijem. Odnosno 70% je za te dane kad te nema. 

• pinklife
    08. Srpanj 2018. 12:39

Drage buduće mame😊 evo da vas prvo pozdravim i svima zaželim da što prije to budemo❤️ Oprostite nisam još sve čitala ali evo sad kad uhvatim malo vremena probat ću što više pohvatati. Ja sam prošla aspiracuju u petak i situacija je trenutno 5 od 6 oplođenih i u srijedu sam naručena ko dr.

• Kengurica
    08. Srpanj 2018. 12:51

Pinklife to je zasad odlican rezultat. Neka tako i ostane.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.