Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Cvjetic
    07. Srpanj 2018. 09:04

Evo ja danas krecem sa pikanjem,pocinjem sa puregonom 100,u srijedu kontrola.ovaj put oprezno sa manjom dozom pa neznam sta da mislim.

• Kengurica
    07. Srpanj 2018. 09:14

Cvjetic ti si imala hiper?

• Rayna
    07. Srpanj 2018. 15:41

Kengurica

Rayna sretno danas! Nista se ne boj, sestre i doktori su njezni i divni, disi na usta i probaj ako mozes razgovarati s njima dok pikaju da se manje koncentriras na bol.

Hej draga, evo mene u stanu. Punkcija me nije bolila nista...malko sam osjetila kad je bocnula i to je sve. Bilo gotovo za 5 min, ni sam me nista ne boli 😀
    Od 6 jajnih stanica 2 su bile prazne a sa ove 4 je jako zadovoljna.
    e sad, ona je pitala koliko zelim da ih vratim. Ja sam rekla da neznam i da mi ona sugerira. Posto imam 31 godinu i sa nalazima sve uredu da vratimo 1 a ostalo zamrznemo ( ako se oplode sve).
    Ne znam jeli to ispravno sto sam napravila ali isla sam po njenom mišljenju jer je ipak doktorica i zna bolje i vise nego ja.

• Kengurica
    07. Srpanj 2018. 16:29

Ja sam prvi puta isto potpisala 1. Mislim da je manja sansa da se primi nego kad su 2 jer od dva jedan moze biti dobar, cista statistika, ali blizanacka trudnoca nosi svoje. Mlada si i ja isto smatram da si donijela dobru odluku. Da se barem sve oplode i dijele pa ces imati i 3 smrznuta. 

• Kengurica
    07. Srpanj 2018. 16:30

Jel ti dr. J bila?

• Rayna
    07. Srpanj 2018. 16:31

Da vas pitam za nekoliko informacija?
    Posto ce mi transfer biti u ponedjeljak ali možda i u utorak a mi nismo iz zagreba,da li moj muž ima pravo na bolovanje? Jer mora biti samnom na transferu zbog potpisivanja prestanka za zamrzavanje ostalih embrija?
    drugo, ja sam tražila bolovanje od 2.7. zbog ulutrazvuka svaki drugi dan i moja ginekologica je teškog srca dala bolovanje i šifru ja mislim A0. Posto je danas bila punkcija i biti ce transfer da li bi trebala zatvoriti tu šifru bolovanja i otvoriti novu jer imam pravo bolovanja od transfera do bete? Neznam kako ce mi to utjecati na bolovanje
    Hvala

• Rayna
    07. Srpanj 2018. 16:33

Kengurica

Jel ti dr. J bila?

Da, ona je bila. Mogu samo reci rijeci pohvale za nju. 
    Britka na jeziku ali jako nježna.

• Kengurica
    07. Srpanj 2018. 19:06

Nazalost nista ne znam o bolovanjima. Znam da mi je dr opce prakse rekao da za specijalisticki pregled imas pravo na bolovanje. Ak mu je doktor normalan dat ce mu, pa nitko ne radi kontrole za jedan dan bolovanja. 
    Bas mi je jako drago da ti je punkcija tako dobro prosla, neka sad i oplodnja tako prodje.
    Vidis nisam znala da te mogu kad dodjes u ponedjeljak spremna za transfer odgoditi za utorak odnosno za treci dan. Mislila sam da rade transfer 2. Ili 5. dan osim ak nisi imao punkciju u petak pa ne rade nedjeljom pa prilagodjavaju tome.

• Rayna
    07. Srpanj 2018. 19:19

Kengurica

Nazalost nista ne znam o bolovanjima. Znam da mi je dr opce prakse rekao da za specijalisticki pregled imas pravo na bolovanje. Ak mu je doktor normalan dat ce mu, pa nitko ne radi kontrole za jedan dan bolovanja.
    Bas mi je jako drago da ti je punkcija tako dobro prosla, neka sad i oplodnja tako prodje.
    Vidis nisam znala da te mogu kad dodjes u ponedjeljak spremna za transfer odgoditi za utorak odnosno za treci dan. Mislila sam da rade transfer 2. Ili 5. dan osim ak nisi imao punkciju u petak pa ne rade nedjeljom pa prilagodjavaju tome.

Tako je doktorica rekla za transfer, kao dođi u ponedjeljak ujutro u 8. ,a moguće da i u utorak. Jer to je rekla iz razloga da mora i muž biti samnom zbog potpisivanja prestanka ua zamrzavanje embrija ( ako se vise njih oplodi ). A muž se treba vratiti na posao. Kaže ona : da razumije frku zbog njegovog posla ali da mora biti samnom ili  ponedjeljak ili utorak.  Nema veze, uzeo je on godišnji do srijede. 
    Ali vise me zanima ovo sa siframa bolovanja zbog same sebe i u slučaju trudnoće i prosjeka primanja.

du1988
    07. Srpanj 2018. 20:26

rayna, nisam sad bas sto posto sigurna, ali mislim da AO sifra moze ici do 42 dana...ja sam bila na bolovanju od transfera i bilo je obicno bolovanje. FET je bio 8.5., 27.5.sam prokrvarila i zavrsila na hitnoj i kad je tamo potvrdjena trudnoca-sestra je rekla da od tog datuma mora otvoriti komplikacije. Eto toliko znam!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.