Rayna kad je punkcija?
Hej, sad sam čitala ovaj forum od 1200 stranice i bome sam se umorila
Ujutro idem gore na Vuk na ulutrazvuk pa ce mi reci točan dan. dr J je rekla jučer kad sam bila da ce punkcija biti ili petak ili subota... A transfer neznam ( ako se oplodi koja ) jer spermiogram je los od muza. Sad kad sam čitala vidim da uopće nisam vodila racuna oko endometrija a nadam se da ce biti dobre se ljube.
I razmišljam ja tako... Kad sam sve ovo pročitala koliko pojma nemam o moć i sa čime se mi se žene susrecemo!
Ma ne moraš ti vodit računa o endo ,bit će ti to sve ok,a dr vodi o tome računa,ti samo vodi računa da budeš opuštena. Ja znam da dr nisu baš uvijek pozitivni,meni bi na dan punkcije na uzv uvijek govorili "da vidimo da l je folikul još tu" a moj odgovor je uvijek bio" tu je ,di bi drugdje bio"😁😁😂😂
url=https://lilypie.com]
DANTE
Slažem se sa Bebom... Bez brige Rayna, već bi ti oni rekli da je tanak... meni je čak Podgajski predlagao da smrznem pa pričekam da bude deblji, ali je meni fakat bio tanak zbog klomifena! Definitivno moraš biti pozitivna i vjerovat da ce sve uspijet :) To sam i ja neki dan komentirala, tek kad te zahvati mašinerija i sustav MPO-a shvatiš kroz što sve žena mora proći, ali izdrži se pogotovo kad znaš što je cilj :)! Ja se često zapitam kak je moguće da netko ostane slučajno trudan
Slažem se sa Bebom… Bez brige Rayna, već bi ti oni rekli da je tanak… meni je čak Podgajski predlagao da smrznem pa pričekam da bude deblji, ali je meni fakat bio tanak zbog klomifena! Definitivno moraš biti pozitivna i vjerovat da ce sve uspijet :) To sam i ja neki dan komentirala, tek kad te zahvati mašinerija i sustav MPO-a shvatiš kroz što sve žena mora proći, ali izdrži se pogotovo kad znaš što je cilj :)! Ja se često zapitam kak je moguće da netko ostane slučajno trudan
Šogorica mi je bila na Vuku kod Alebića i na prvom IVF dobila sina, evo ga sad ima 5 godina. Znala sam ja otprilike sto ona prolazi ali tek sad vidim sto je to zapravo. Ali ja znam, MI žene mozemo to i dovoljno smo jake da preživimo sve to, jednom ili nekoliko puta 😀. Iskreno, jesam pozitivna ali .... Ali... Opet sve uzimam sa rezervom da mozda i nece biti sve onako kako ja prizeljkujem.
Imala sam spontani 2015 godine i 9.tjednu ali sto je zanimljivi, uopće nismo ni planirali nego onako..slucajno a sad, sad kad vulkani idemo neće. Tako da sam bas uvjerenja da kad smo opusteni - onda će biti.
primjer opet: Šogorica koja je na IVF dobila sina, nakon 5.5 godina ostala trudna i dobila ponovno sina koji sad ima 10 mjeseci a ona 41 godina. Tako da...
Ma ne moraš ti vodit računa o endo ,bit će ti to sve ok,a dr vodi o tome računa,ti samo vodi računa da budeš opuštena. Ja znam da dr nisu baš uvijek pozitivni,meni bi na dan punkcije na uzv uvijek govorili "da vidimo da l je folikul još tu" a moj odgovor je uvijek bio" tu je ,di bi drugdje bio"😁😁😂😂
Hahaha, pa dobro si i rekla " di bi bio".
Ja kad legnem na stol i kreće ulutrazvuk uvjek meljem previse od treme i straha da nece reci da nesto nevalja 🤔
Ali sve ovisi i kako procjenim volju doktorice...ako je dobre volje onda se ja zezam , ako je ostra onda povučem rucnu i samo potvrđujem njene komentare 😂
Rayna znam da te trema opere vjerojatno vecinu nas, ponekad mi je gotovo nemoguce smiriti se kad cekam one uzv i sl., ako te umiruje kad pricas s njima pricaj, bilo sto samo da si sto opustenija. Puno je tu emocija kad si u postupku i mislim da svi ti dr koliko god mozda izgledaju hladno ipak imaju razumjevanja i ponasaju se humano. Ne znam bar sam ja to tako dozivjela u Rijeci. I vjeruj da nesto nije kako treba rekli bi ti. Mene uvijek umiri cinjenica ako dr ne komentira nista znaci sve je dobro. Sretno na punkciji.
Rayna znam da te trema opere vjerojatno vecinu nas, ponekad mi je gotovo nemoguce smiriti se kad cekam one uzv i sl., ako te umiruje kad pricas s njima pricaj, bilo sto samo da si sto opustenija. Puno je tu emocija kad si u postupku i mislim da svi ti dr koliko god mozda izgledaju hladno ipak imaju razumjevanja i ponasaju se humano. Ne znam bar sam ja to tako dozivjela u Rijeci. I vjeruj da nesto nije kako treba rekli bi ti. Mene uvijek umiri cinjenica ako dr ne komentira nista znaci sve je dobro. Sretno na punkciji.
Hvala ti 😀
Koliko sam puta vec bila tamo u čekaonici... mogu slobodno reci da tamo ima istovremeno i plaća,suza ali i radosti! Sestre su jako dobre, posebno teta Đurđica koja zna doci do nas,pitati kako smo i utješiti 😃
Bila sam jutros na ultrazvuku i ima 3 folikula na lijevom i 3 na desnom jajniku, kaže dr J malko su manji i povećala mi dozu gonala danas i sutra na 3 i po jos jedan Citrotid i štoperica sutra navecer u 21.30h. A punkcija je u subotu ujutro i ako se oplode biti ce transfer sljedeći tjedan.
Koliko sam ja kao laik vidjela na ekranu folikuli su jedan do drugog pa sta god to značilo 😀
Jel zna koja od vas koji se antibiotik prepisuje na Vuku nakon punkcije. Da mogu nazvati doktoricu da mi prepiše
Sortiraj odgovore
Najstariji