Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Atremida
    02. Srpanj 2018. 13:45

Mene je isto bilo strah iako mi je to treca punkcija bila 😊 prve dvije su bile na klomifenima (5 folikula i 3 folikule), a sad su mi dali stimulaciju. Zbog prijeteceg hipera su mi odgodili transfer, tak da sad cekam povratak prvog para eskima 😂😂😂! VV definitivno ima najbolji tim...maksimalno se trude biti susretljivi i ogromna su podrska za vrijeme punkcije, drze te za ruku, pricaju s tobom, ako bas ne mozes izdrzat stanu..ugl ja sam s njima bas zadovoljna iako sam se dvoumila jer su jedini koji ne uspavljuji, ali sad, nakon ove punkcije mislim da ni nema potrebe... kod same punkcije najvise bole male folikule jer nisu zrele pa im je opna cvrsca, sve iznad 18mm je kao balon na iglici 😊.

• Kengurica
    02. Srpanj 2018. 14:07

Ja sam na Vuku i zadovoljna sam generalno. Ne svidja mi se sto ne rade nedjeljom. Osobljem samim sam zadovoljna, ali to sto se izmjenjuju doktori i ne razmisljaju jednako mi je recimo minus. Svejedno ostajem tamo jer sam kako sam rekla generalno zadovoljna. Jesi ti PCOS? Kakve su ti bile stanice na klomifenu? To mene ceka. 

• Atremida
    02. Srpanj 2018. 14:28

Kengurica

Ja sam na Vuku i zadovoljna sam generalno. Ne svidja mi se sto ne rade nedjeljom. Osobljem samim sam zadovoljna, ali to sto se izmjenjuju doktori i ne razmisljaju jednako mi je recimo minus. Svejedno ostajem tamo jer sam kako sam rekla generalno zadovoljna. Jesi ti PCOS? Kakve su ti bile stanice na klomifenu? To mene ceka.

Ja sam imala tu srecu pa sam ugl kod jednog lijecnika... ali slazem se s tim da im je to minus! Jesam, blago desni jajnik ali su rekli da je to nista znacajno. Imam dobru rezervu jajnika pa i sa klomofenom dobijem dobre js. Prvi put 3 od toga je ostala 1blastica i drugi put 2 koje su vracene 3 dan... za sve su mi rekli da su super. Jedini problem je bio endometrij koji mi katastrofa reagira na klomifen, jako ga stanji... s druge strane simulacija mu pase ali mi izazove hiper 😂😂😂😂😂😂 nikako na zelenu granu. Ali klomofen ugl daj dobre jajne stanice ( nije bitna kvantiteta nego kvaliteta) zato ga i prepisuju..mana mu je sto stanji endometrij ( ne svima). Curka koja je sa mnom bila na proslom procesu ostala je trudna sa klomofenom, prije toga je bila na neuspjesnoj stimulaciji... 😊😊

• Atremida
    02. Srpanj 2018. 14:29

*klomifen 😂😂😂😂😂😂 (mob si sam pise sto mu pase)

• Rayna
    02. Srpanj 2018. 15:09

Atremida i Kengurice, hvala vam na utjesi 😀 puno mi to znaci,sjetit cu vas se na punkciji.
    Ja sam na Klomifenima (2 dnevno po 50mg ) imala 2 JS. 
    A sad,tj zasad na gonalima 6 većih i 2-3 manja. Samo da se oplode i bude bete pozitivne 😀😍 

• Kengurica
    02. Srpanj 2018. 15:15

Atremida, hvala, super su mi ove info. 
    Rayna sretno, neka to bude to.

Beba
    02. Srpanj 2018. 15:29

Rayna sretno,bit će to sve ok kako su ti cure rekle,ne boli to toliko.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Beba
    02. Srpanj 2018. 15:31

BackinBlack osjetiš li ti trbuh,ja ga osjećam svaki dan,ne kao da ću dobit,drugačija neka vrsta boli .A i mislim da su počele blage mučnine,doduše nisam u to sigurna jer njih sam znala imati i prije a nisam bila trudna😄😋

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• BackInBlack
    02. Srpanj 2018. 20:06

Beba osjetim trbuh...premda se meni sad smirilo, tu i tamo me malo probode...i povremeno me leda zabole, onako nekako kao da imam blagu upalu misica...mucnina jos nemam, samo sam strasno umorna....samo bi spavala 😄 al ne znam jel mi to mozda od duphastona...svaki dan si odspavam popodne barem sat vremena, a nikad prije nisam popodne spavala...niti sam isla prije ponoci na spavanje, a sad ako docekam 22h je super 😊
    Kako se ti osjecas? Jesi radila jos koji kucni test?

38+6

s0102
    02. Srpanj 2018. 20:16

Beba

BackinBlack osjetiš li ti trbuh,ja ga osjećam svaki dan,ne kao da ću dobit,drugačija neka vrsta boli .A i mislim da su počele blage mučnine,doduše nisam u to sigurna jer njih sam znala imati i prije a nisam bila trudna😄😋

Draga... Sretno sa cekanjem... Da bude ogroma/a biti ce/beta 10.7....❤️❤️
    Ja bi ju do tog datuma vjerojatno 3 puta vadila da je test pozitivan😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI