Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Atremida
    02. Srpanj 2018. 14:29

*klomifen 😂😂😂😂😂😂 (mob si sam pise sto mu pase)

• Rayna
    02. Srpanj 2018. 15:09

Atremida i Kengurice, hvala vam na utjesi 😀 puno mi to znaci,sjetit cu vas se na punkciji.
    Ja sam na Klomifenima (2 dnevno po 50mg ) imala 2 JS. 
    A sad,tj zasad na gonalima 6 većih i 2-3 manja. Samo da se oplode i bude bete pozitivne 😀😍 

• Kengurica
    02. Srpanj 2018. 15:15

Atremida, hvala, super su mi ove info. 
    Rayna sretno, neka to bude to.

Beba
    02. Srpanj 2018. 15:29

Rayna sretno,bit će to sve ok kako su ti cure rekle,ne boli to toliko.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Beba
    02. Srpanj 2018. 15:31

BackinBlack osjetiš li ti trbuh,ja ga osjećam svaki dan,ne kao da ću dobit,drugačija neka vrsta boli .A i mislim da su počele blage mučnine,doduše nisam u to sigurna jer njih sam znala imati i prije a nisam bila trudna😄😋

DANTE

• BackInBlack
    02. Srpanj 2018. 20:06

Beba osjetim trbuh...premda se meni sad smirilo, tu i tamo me malo probode...i povremeno me leda zabole, onako nekako kao da imam blagu upalu misica...mucnina jos nemam, samo sam strasno umorna....samo bi spavala 😄 al ne znam jel mi to mozda od duphastona...svaki dan si odspavam popodne barem sat vremena, a nikad prije nisam popodne spavala...niti sam isla prije ponoci na spavanje, a sad ako docekam 22h je super 😊
    Kako se ti osjecas? Jesi radila jos koji kucni test?

38+6

s0102
    02. Srpanj 2018. 20:16

Beba

BackinBlack osjetiš li ti trbuh,ja ga osjećam svaki dan,ne kao da ću dobit,drugačija neka vrsta boli .A i mislim da su počele blage mučnine,doduše nisam u to sigurna jer njih sam znala imati i prije a nisam bila trudna😄😋

Draga... Sretno sa cekanjem... Da bude ogroma/a biti ce/beta 10.7....❤️❤️
    Ja bi ju do tog datuma vjerojatno 3 puta vadila da je test pozitivan😂😂😂😂

Beba
    02. Srpanj 2018. 20:26

BackInBlack

Beba osjetim trbuh…premda se meni sad smirilo, tu i tamo me malo probode…i povremeno me leda zabole, onako nekako kao da imam blagu upalu misica…mucnina jos nemam, samo sam strasno umorna….samo bi spavala 😄 al ne znam jel mi to mozda od duphastona…svaki dan si odspavam popodne barem sat vremena, a nikad prije nisam popodne spavala…niti sam isla prije ponoci na spavanje, a sad ako docekam 22h je super 😊
    Kako se ti osjecas? Jesi radila jos koji kucni test?

Osim trbuha,i ovih mukica ništa,testove radim redovno😀.Još me čeka 3 testa,valjda će bit dovoljno do 10.😋 Nekad me ulovi takav strah,ne biokemijske već poslije,kad se sjetim šta sve može bit ,voljela bi da ništa ne znam.Neki dan je rodila poznanic trojke,ali 2 mj prije,pa su u inkubatoru.,isto mpo

DANTE

Beba
    02. Srpanj 2018. 20:40

s0102

Beba

Draga… Sretno sa cekanjem… Da bude ogroma/a biti ce/beta 10.7….❤️❤️
    Ja bi ju do tog datuma vjerojatno 3 puta vadila da je test pozitivan😂😂😂😂

Hvala ti draga,ma i ja sam nestrpljiva vjeruj mi,ali znam da to nikad ne prestane,sad beta ,pa ako. Bog da uzv i stalno nešto,pokušavam se svim snagama skontrrolirat i ne brinuti,a ne ide mi uvijek😁

DANTE

Grizli
    03. Srpanj 2018. 06:11

Uh koliko ste toga natipkale cure. 
    Blackinbaclk super beta. Cestitam od srca. Zelim ti urednu trudnocu i zdravu bebu. 
    Beba joj nikako da dodje taj 10., ja sam vec nestrpljiva, a mogu mislit kako je tebi. 
    Rayna sretno na pukciji da bude uspjesna i da se lijepo oplode sve js. 🤞
    Ispricavam se ako sam koga zaboravila spomenut nisam sve popamtila.
    Jel dobio od neke od vas muz da napravi pretragu odredjivanje parametara u ejakulatu autoanalizatorom? Niko nam nis nije rekao niti to spominjao, a njemu je samo iz KBC stigla uputnica za to. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.