Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    06. Srpanj 2018. 11:21

Sad sam se čula da svojom gin koja kaže da se strpim do 10. i onda vadim betu,za uzv je rano da se bilo šta vidi ,ali ne sviđa joj se to šta mi izlazi sa crinone i nada se da će ostat samo na tome.Sve sam to i sama znala ,ah nadam se da će bit sve ok.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Beba
    06. Srpanj 2018. 11:25

Kengurica

Beba ja isto kad vidim tekst se razveselim ko mala beba, pomaze mi to plus drago mi za tu osobu. Za tebe mi je posebno drago, to znas. Progesteroni vaginalni znaju izazvati krvarenje pa mislim da ti je to to. Nemoj se jako uspanicariti.

Hvala ti draga, pokušavam ostat mirna,ionako sam napravila sve u mojoj moći,nema smisla da se nerviram kada ne mogu utjecati na ishod, vjerujem da je sve dobro. 

DANTE

Grizli
    06. Srpanj 2018. 12:51

Beba ma ja vjerujem da je sve super kod tebe. Crinone moze uzrokovat krvarenja posebno ako uzimas i andol 100 uz to. 🤞🤞🤞🤞 i smireno do 10 i onda da nam javis betu troznamenkastu.

Grizli
    06. Srpanj 2018. 12:51

Cetveroznamenkastu krivo napisala 

• Kengurica
    06. Srpanj 2018. 18:26

Ja napisala tekst umjesto test. Beba milijun cura je krvarilo i to bas krvarilo i sve je bilo u redu. 

• Radost81
    06. Srpanj 2018. 18:30

Hvala vam na lijepim željama i savjetima. FET je ok prošao, a sada u isčekivanje! Beba samo mirno kao sto si i sama napisala i sretno kao i svima nama. 

Beba
    06. Srpanj 2018. 20:11

Hvala vam cure, ma znam ,ali eto bilo je to jače od mene,sad sam se skulirala i nažicala muža da me vodi na kolače 😋.Sretno Radost nek ti brzo prođe čekanje!

DANTE

Grizli
    06. Srpanj 2018. 21:43

Radost ti si pitala za ananas... Evo nasla ja clanak danas. Znaci ananas sadrzi tvar koja se zove bromelain. Inace to je enzim koji razgradjuje bjelancevine i recimo zgrusava mlijeko, ali povoljsava cirkulaciju i djeluje protuupalno. Da bi imao stetnog djelovanja na trudnocu trebalo bi pojest otprilike 2 cijela ananasa, dok kod zena koje doje je vec nakon par feta moze izazvat probleme. Tako da ako ti pojedes za gust 1-2 fete nis nece se dogoditi ili 5-6 salica tjedno, ali naravno ta kolicina nema ni utjecaja na endometrij. Istrazivanja su pokazala da prevelike kolicine ananas u postupcima MPO nakon transfera mogu dovesti do ometanja implantacije jer izaziva kontrakcije maternice. Najpozeljnije je mjesec prije odlasna na MPO postupak uzimat ananas do memstruacije, a u mjesecu postupka izbjegavat, posebno kod zena koje uzimaju lijekove za razrijedjivanje krvi treba biti oprezan. Sretno iscekivanje Radost!

• Radost81
    06. Srpanj 2018. 22:57

Hvala puno Grizli. Preskacem ananas sigurno! 

• Kengurica
    07. Srpanj 2018. 08:48

Rayna sretno danas! Nista se ne boj, sestre i doktori su njezni i divni, disi na usta i probaj ako mozes razgovarati s njima dok pikaju da se manje koncentriras na bol.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.