Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    s0102
    30. Lipanj 2018. 19:35

s0102

Beba

Jaaako sam nestrpljiva,svaki dan ga napravim jer se bojim da ne nestane😂

Neee eee nestati❤️❤️

NECE.   

Beba
    30. Lipanj 2018. 19:43

s0102

s0102

Beba

Jaaako sam nestrpljiva,svaki dan ga napravim jer se bojim da ne nestane😂

Neee eee nestati❤️❤️

NECE.

💓💓

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Beba
    30. Lipanj 2018. 20:12

Nonina

Pozdrav svima……evo mene malo nakon dužeg vremena. Pratim vas povremeno i uvijek držim fige svima koji su u postupku. Vesele me pozitivne bete, a i na žalost žaloste negativne.. ali jake smo mi. Možemo mi to.
    U sljedeći postupak idem u 10 mj . Tko me se ne sjeca.. 3 postupka prošla. Bez ikakvih dodatnih vitamina sa stimulacijom bila je 1 js , samo klomifen 0 js, sa elevit i matična mliječ 3 mjeseca i stimulacija 2 js, Nula me nekako najviše pogodila, toliko toga prođeš a na kraju se nemaš čemu nadati. Spermiogram je prilično dobar pa je očito problem loša kvaliteta js. nizak amh :-( zato sam za sljedeći postupak pripremila gomilu tabletica koje počela piti. ovaboost, novalac prenetal, q10, vitamin D, vitamin C, omega 3, l-arginin, i prehrana još više povrća i voća nego prije. Valjda sad neću pretjerati :) samo ih je toliko da si plan uzimanja po satima slažem. Mana mi je pušenje, koje se polako svodi na minimum minimuma, ono baš ako me kriza ulovi . Javljam se sa rezultatima sveg navedenog u 10 mj kada počne naša ponovna borba.
    Naravno, svaki dodatni savjet uvijek dobro dođe . Mislim na vas i nadam se da ćemo svi ubrzo dočekati svoje bebice :-) :-)

Držim fige da ovaj bude dobitni! Nemam neki savjet ,vidim da si poduzela sve šta je u tvojoj moći,a sada samo hrabro naprijed.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• BackInBlack
    30. Lipanj 2018. 20:21

Beba nece nestati ;-) 

38+6

• Kengurica
    30. Lipanj 2018. 21:40

Ma Bebaja ne bih izdrzala da ne izvadim privatno betu. Inace, 11. dnt trodnevne je tek 15. dan nakon ovulacije tako da ti ni ne treba biti nesto taman test. 
    Nonina, sretno! Jos samo onaj inositol mi pada na pamet da je za kvalitetu jajnoh stanica, ali vec pijes cuda pa se nadam da ce to sve pomoci.

Grizli
    30. Lipanj 2018. 21:53

evo sam napisala vec na jednoj drugoj temi al ponavljam tu mozda kojoj treba i pomogne. Za nekvalitetnim oocitima, to je objavljeno u nekoliko studija koje sam proucavala jucer.
    Dakle mora se uzimat:
    Biotin (vit. H) - 50ug ; Kolin - 6,0 mg ; B12 - 25 mg (to je puuuno više od preporucene dnevne doze, al se sav visak izbaci mokracom tako da ne postoji mogucnost talozenja u organizmu), folna 400 ug (po mogucnosti aktivan obilk), Inozitol - 6,25 mg, omega masne kis. - 330 mg, vitamin E - 6,5 mg, ulje noćurka - 500 mg (s time da ga ne smije se uzimati u trudnoci, eventualno moze nekoliko poslijednjih tjedana trudnoce za omeksat grlic maternice), B3 - 25 mg (ne smije se pretjerat zbog nus pojava), B 5, B 6, B 2, B 1 - po 5,0 mg svakog… kod nas na trzistu jedino sto sam nasla da je priblizno tome je b kompleks od pyrusa + dodatno ulje nocurka, dok se iz Irske moze naruciti kod nas nisam nasla da se prodaje Sona Stress Remedy tablete koje imaju sve to skupa skoro tocno tako kako sam nasla u istrazivanjima. 
    Beba 👶 nece nestati crtica. Malo se opusti ako ikako mozes do pon pa idi vaditi betu. 💕 

• Kengurica
    30. Lipanj 2018. 23:37

Svaka cast Grizli!

• Rayna
    02. Srpanj 2018. 11:25

Beba ♥ 

• Rayna
    02. Srpanj 2018. 11:29

Cure, bila sam na ulutrazvuku i imam 6 folikula 13-14mm a 8 dan ciklusa je. Dobila sam jos danas i sutra Gonale da se pikam i jos nešto ali zaboravila sam sto. U srijedu ponovno ulutrazvuk a rekla je da ce punkcija biti petak ili subota. E sad problem je sto Vuk rafi do utorka ( 10.7. ) i brine me hoce li biti transfer? 
    bilo bi debilno da ne bude i da ide na zamrzavanje jer nije ista kvaliteta kad se odmrzava 😯 

• Kengurica
    02. Srpanj 2018. 11:41

Rayna, ne brini, ne rade oni do tog datuma nego do tog datuma primaju u nove postupke bas zato sto su izracunali da ce tako stici odraditi sve transfere, za postupke zapocete do tog datuma, prije godisnjih. 
    Ovo ti super zasad zvuci. Jos do punkcije ce ti ih se mozda jos pojaviti, meni je na zadnjem ultrazvuku bilo 4 folikula, na kraju 7. Cetrotide si mozda dobila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.