Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mala_martina1990
    29. Lipanj 2018. 17:58

Rayna

Mala martina,
    osobno sam razmišljala da idem tamo ali necu jos. Na Vuku sam odradila inseminaciju i sad idem na IVF isto tamo. možda necu biti zadovoljna tko zna… Vidjet cu na zimu ako sad ne bude nista. Osijek mi ne pada napamet tako da …ili tamo gdje jesam sad ili poliklinika. I od moga muza je koma spermiogram ali vjeruj mi da ima i gorih.

Da,Škvorc radi IVF preko HZZO al inseminaciju ne...Naše iz broda ti ugl.šalju kod škvorca na IVF.. Meni također Osijek ne pada na pamet...nisu mi pouzdani cak sumnjam i u njihove spermiograme koje smo napravili...možda griješim...😣😣😣

• Rayna
    29. Lipanj 2018. 18:06

Mala_martina1990

Rayna

Mala martina,
    osobno sam razmišljala da idem tamo ali necu jos. Na Vuku sam odradila inseminaciju i sad idem na IVF isto tamo. možda necu biti zadovoljna tko zna… Vidjet cu na zimu ako sad ne bude nista. Osijek mi ne pada napamet tako da …ili tamo gdje jesam sad ili poliklinika. I od moga muza je koma spermiogram ali vjeruj mi da ima i gorih.

Da,Škvorc radi IVF preko HZZO al inseminaciju ne…Naše iz broda ti ugl.šalju kod škvorca na IVF.. Meni također Osijek ne pada na pamet…nisu mi pouzdani cak sumnjam i u njihove spermiograme koje smo napravili…možda griješim…😣😣😣

Cula sam svasta za Os ali nista pozitivno! Sretno ti 😀 

• Mala_martina1990
    29. Lipanj 2018. 18:11

Rayna

Mala_martina1990

Rayna

Mala martina,

Da,Škvorc radi IVF preko HZZO al inseminaciju ne…Naše iz broda ti ugl.šalju kod škvorca na IVF.. Meni također Osijek ne pada na pamet…nisu mi pouzdani cak sumnjam i u njihove spermiograme koje smo napravili…možda griješim…😣😣😣

Cula sam svasta za Os ali nista pozitivno! Sretno ti 😀

😄😉😉😉

Beba
    29. Lipanj 2018. 18:54

Grizli

Backinblack super bas lijepo, sad drzim fige da se beta podupla i jos malo vise od toga. 🤞sretno! Ja ne znam zasto al toliko me ovo danas sa tim sto se stanica nije oplodila isfrustriralo i izbediralo da je to strasno. A svjesna sam od starta bila da je sansa minimalna. Strasno sto zene nama mozak radi.
    Rekla mi cura na drugoj temi da vitamin B pomaze u regulaciji ovulacije tj pomaze da ona dodje pravovremeno u sredini ciklusa imate vi kakve spoznaje o tome?

Pokušaj sve to prihvatit kao nešto šta treba proći  da dođeš do cilja, pokušaj bit strpljiva i doći će. Grozno je sve ovo,ali mi to možemo.A šta se tiče vitamina,gle ne znam,ja sam odavno sve to odbacila,pijem Andol 100 po preporuci hematologa i folacin,pitala sam mpo dr rekla je da je to ok,kad smo prvi put vadili spermiogram ,nakupovali smo hrpu tih vitamina koje je preporučio dr opće prakse mom mužu.Taj dr je također studirao u Kini kinesku medicinu ,bavi se i akupukturom,ali poboljšanje je bilo zanemarivo.Osobno smatram da ne treba trošiti novac na to.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Rayna
    29. Lipanj 2018. 19:03

Grizli

Beba

Grizli

Evo samo da javim nista ovaj ciklus od et, js nije bila za oplodnju sto sam i ocekivala nekako posto je sve bilo zbrda zdola, bez stoperice, jako rano itd. Sad sam na cekanju do 9 mj.jer idu na godisnje. Moj dr bila spominjala da bi mi regulirala O sa kontracepcijom, al danas ovaj dr kad sam ga za to pitala reko nema sanse, vi se lijepo druzite intimno sa gospodinom uz sunce, ljeto i more. I to je to.

Baš mi je žao Grizli,odmori sad malo,možda možeš na konzultacije kod svoje dr da vidiš za kontracepciju.

Ma mislim da cu malo odmoriti od svih tih tableta. Ja i dalje sam bas skroz uvjerena da meni ciklus poremeti progesteron jer to mi se vec dogodilo kad sam na duphastonima bila. Vidit cu sad slijedeci ciklus ako mi opet O bude rana probat cu se naruciti na konzultacije kod nje pa da vidim. Dosta mi je putovanja za Ri trenutno. Uf

Grizli, pratim i tebe i jako mi je zao 😌 odmori se sad preko ljeta,opusti i skupljaj snagu za dalje!!! Vjerujem da cemo ove godine ugledat plus na testu 😀♥ 
    Drži se!
    BlackinBlack , čestitam ti i neka se beta dupla ♥😀 

• BackInBlack
    29. Lipanj 2018. 22:09

Hvala cure  treba sad docekati ponedjeljak...
    Drzim fige za sve vas, da sto prije budu pozitivne bete ;-)

38+6

• FreakyStyley
    30. Lipanj 2018. 11:20

BackInBlack

Stigli nalazi, beta 85.9…cure jel to ok za 11dnt?

Mislim da je to super! 😀 Meni je 12dnt bila 122.3 i evo me sada u 9 tjednu tako da mi se cini da je to taman to! Ponovi za dva dana da vidis jel se dupla (meni je ta dva dana duze trajalo nego svih onih 12!) i onda ti mozemo cestitati! 😉

Beba
    30. Lipanj 2018. 13:19

Da li ima koja cura iz Ri koja je imala pozitivan test ovdje? Ne znam kad da vadim betu ni kome da nosim rezultat da kaže da li je ok. Dr mi je napisala da vadim 10.7. ,a to bi bilo 3 tj nakon transfera,danas mi je 11. Dnt treći dan

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• BackInBlack
    30. Lipanj 2018. 13:23

FreakyStyley

BackInBlack

Stigli nalazi, beta 85.9…cure jel to ok za 11dnt?

Mislim da je to super! 😀 Meni je 12dnt bila 122.3 i evo me sada u 9 tjednu tako da mi se cini da je to taman to! Ponovi za dva dana da vidis jel se dupla (meni je ta dva dana duze trajalo nego svih onih 12!) i onda ti mozemo cestitati! 😉

Idem u pon vaditi ponovno...ne mogu docekati :-)

38+6

• Kengurica
    30. Lipanj 2018. 15:40

Beba ti si vec 9. dan imala plus na testu? To je za trodnevni bas rano. Ja mislim da u Rijeci tako kasno pisu vadjenje bete jer tad vec mora biti visoka i ne moras ju ponavljati. Tad se veczna jel biokemijska. Ti sad ako izvadis moras ponavljati za dva dana, ako se dupla ti nitko ne mora ni reci da li je ok, ok je. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.