Hvala Vam cure na svemu.. sad cemo se odnoriti i predahnuti od svega.. posvetit se renovaciki i poslu.. a i obitelji i prijateljima.. jer nikuda nismo stigli ovih mjeseci niti smo bas imali volje... a onda u jove borbe 💪💪 zbilka se nadam napokon pozitivnim betama... sretno cure svima 😊
neznam jesam li uspjela staviti sliku. To mi je nalaz što sam ja vadila kod sebe u bolnici. A na vuku sto sam vadila, te nalaze nemam.
Rayna, na prvoj povijesti bolesti vidi da li ti sitnijim slovima pisu vrijednosti za vadjenja krvi. Meni nisu dali zaseban nalaz nego je dr sve to prekucala na tu povijest bolesti. Onako hrpa vrijednosti zaredom.
Cure, jel vam od injekcija bila kraja menstruacija? Meni je slabija bila.. Jeli to normalno?
nakon sto mi je doktorica rekla za smanjenje rezerve sva sam izbezumljena
Rayna drzim fige da sve bude ok…
Zvala sam danas bolnicu i rekli su mi nek idem vaditi betu u petak, tako da sam sad jos vise nervozna
Cekamo ❤
Cure, jel vam od injekcija bila kraja menstruacija? Meni je slabija bila.. Jeli to normalno?
Meni inace traje M oko 6 dana.. i obilna je.. a kada sam se pikala trajala je 4 dana i nije tako obilna bila.. rekli su mi da je to normalno.. ali zato nakon stimulacije i neuspjesnog transfera je nadoknadila sve i curila ko iz kabla ali doslovno i trajala je 9 dana..
Babylove zao mi je sto nije doslo do punkcije! Drzi se, odmori glavu malo od svega i hrabro dalje 😘
Rayna ne znam koliko ti je smanjena amh... al na zalost na to ne mozes utjecati... moja prijateljica isto ima niski punkcijom je dobila 4js i sve su se oplodile! Sto je opet super rezultat! S cim se pikas?
Meni inace traje M oko 6 dana.. i obilna je.. a kada sam se pikala trajala je 4 dana i nije tako obilna bila.. rekli su mi da je to normalno.. ali zato nakon stimulacije i neuspjesnog transfera je nadoknadila sve i curila ko iz kabla ali doslovno i trajala je 9 dana..
Uf, utješila si me! Laknulo mi je makar malo ...
Babylove zao mi je sto nije doslo do punkcije! Drzi se, odmori glavu malo od svega i hrabro dalje 😘
Rayna ne znam koliko ti je smanjena amh… al na zalost na to ne mozes utjecati… moja prijateljica isto ima niski punkcijom je dobila 4js i sve su se oplodile! Sto je opet super rezultat! S cim se pikas?
FSH 8.1, prolaktin 23.21, to j nalaz ali iz Požege ali ne tako detaljan.
pikam se sa Gonalom pa neznam koliko očekivati js
Sortiraj odgovore
Najstariji