Babylove a bas mi je zao da vam nije uspio prirodni. Tko zna sto se dogodilo. Joj ti nasi ciklusi su zaista cudo. Mozda zaista ti treba pauza i malo odmora, pa ces odluciti vec do 9 mj hoce li ici. A nikad se ne zna mozda ti se i posreci u kucnoj radinosti do onda. 😉 🤞

Babylove,žao mi je to čuti,ali i kod zdravih žena je normalno da nije baš svaki mjesec ovulacija.

url=https://lilypie.com]
DANTE
Babylove, meni je rekla doktorica da probam piti vitamin d (ne smije se dulje od 8 tjedana) i ako bas zelim onaj inositol ili mioinositol, tako se nekako zove. To neki smatraju da pomaze kvaliteti jajnih stanica. I rekla mi je da vitamin d sigurno imamo u deficitu bez obzira sto sad odemo malo na sunce i ja ga vadila i zbilja deficit.

Hvala Vam cure na svemu.. sad cemo se odnoriti i predahnuti od svega.. posvetit se renovaciki i poslu.. a i obitelji i prijateljima.. jer nikuda nismo stigli ovih mjeseci niti smo bas imali volje... a onda u jove borbe 💪💪 zbilka se nadam napokon pozitivnim betama... sretno cure svima 😊
neznam jesam li uspjela staviti sliku. To mi je nalaz što sam ja vadila kod sebe u bolnici. A na vuku sto sam vadila, te nalaze nemam.
Rayna, na prvoj povijesti bolesti vidi da li ti sitnijim slovima pisu vrijednosti za vadjenja krvi. Meni nisu dali zaseban nalaz nego je dr sve to prekucala na tu povijest bolesti. Onako hrpa vrijednosti zaredom.

Cure, jel vam od injekcija bila kraja menstruacija? Meni je slabija bila.. Jeli to normalno?
nakon sto mi je doktorica rekla za smanjenje rezerve sva sam izbezumljena
Rayna drzim fige da sve bude ok…
Zvala sam danas bolnicu i rekli su mi nek idem vaditi betu u petak, tako da sam sad jos vise nervozna
Cekamo ❤

Cure, jel vam od injekcija bila kraja menstruacija? Meni je slabija bila.. Jeli to normalno?
nakon sto mi je doktorica rekla za smanjenje rezerve sva sam izbezumljena
Meni inace traje M oko 6 dana.. i obilna je.. a kada sam se pikala trajala je 4 dana i nije tako obilna bila.. rekli su mi da je to normalno.. ali zato nakon stimulacije i neuspjesnog transfera je nadoknadila sve i curila ko iz kabla ali doslovno i trajala je 9 dana..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji