Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    30. Lipanj 2018. 16:21

Kengurica

Beba ti si vec 9. dan imala plus na testu? To je za trodnevni bas rano. Ja mislim da u Rijeci tako kasno pisu vadjenje bete jer tad vec mora biti visoka i ne moras ju ponavljati. Tad se veczna jel biokemijska. Ti sad ako izvadis moras ponavljati za dva dana, ako se dupla ti nitko ne mora ni reci da li je ok, ok je.

8.dan sam imala plus ,ma nisam ni sama sigurna šta da radim,ne znam da li da čekam 10. jer ionako ništa ne mogu napraviti,ali bilo bi mi puno lakše da mi neko kaže da je ok ili ne. Pokušat ću u pon zvat moju ginekologicu,ako je na go,pretpostavljam da je neko mijenja,uff,mogu vam reći da ni ovaj dio nije ništa lakši ,toliko čekaš taj plus i onda kad dođe opet nešto čekaš,samo ovaj put imaš osjećaj da možeš nešto i izgubiti.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Nonina
    30. Lipanj 2018. 16:26

Pozdrav svima......evo mene malo nakon dužeg vremena. Pratim vas  povremeno  i  uvijek držim fige  svima koji su u postupku. Vesele me pozitivne bete, a i na žalost žaloste negativne.. ali jake  smo mi. Možemo mi to. 
    U sljedeći postupak idem u 10 mj . Tko me  se ne sjeca.. 3 postupka prošla. Bez ikakvih dodatnih vitamina sa stimulacijom bila je 1 js ,  samo klomifen  0 js,   sa elevit i matična mliječ  3 mjeseca i stimulacija  2 js,   Nula  me nekako najviše pogodila, toliko toga prođeš a na kraju se nemaš čemu nadati.  Spermiogram je prilično dobar pa je očito problem loša kvaliteta js. nizak amh :-( zato sam  za sljedeći postupak pripremila gomilu tabletica koje počela piti. ovaboost, novalac prenetal, q10, vitamin D, vitamin C,  omega 3, l-arginin, i prehrana još više povrća i voća nego prije. Valjda sad neću pretjerati :)   samo ih je toliko da si plan uzimanja po satima slažem.  Mana mi je pušenje, koje se polako svodi na minimum minimuma, ono baš ako me kriza ulovi . Javljam se sa rezultatima sveg navedenog u  10 mj kada počne naša  ponovna borba. 
    Naravno, svaki dodatni savjet uvijek dobro dođe . Mislim na vas i nadam se da ćemo svi ubrzo  dočekati svoje  bebice  :-) :-) 

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

s0102
    30. Lipanj 2018. 17:05

Beba

Kengurica

Beba ti si vec 9. dan imala plus na testu? To je za trodnevni bas rano. Ja mislim da u Rijeci tako kasno pisu vadjenje bete jer tad vec mora biti visoka i ne moras ju ponavljati. Tad se veczna jel biokemijska. Ti sad ako izvadis moras ponavljati za dva dana, ako se dupla ti nitko ne mora ni reci da li je ok, ok je.

8.dan sam imala plus ,ma nisam ni sama sigurna šta da radim,ne znam da li da čekam 10. jer ionako ništa ne mogu napraviti,ali bilo bi mi puno lakše da mi neko kaže da je ok ili ne. Pokušat ću u pon zvat moju ginekologicu,ako je na go,pretpostavljam da je neko mijenja,uff,mogu vam reći da ni ovaj dio nije ništa lakši ,toliko čekaš taj plus i onda kad dođe opet nešto čekaš,samo ovaj put imaš osjećaj da možeš nešto i izgubiti.

Beba….  Si ponavljalo test? Sada bi ti crta trebala biti vec dosta tamna... 10 ti dan ti je? S obzirom da je vik ne mozes nista... Vidi sa svojom gin da ti da vadenje bete u pon i sri i petak ili ako ne stignes u utorak i cet...
    U ri je praksa kasno vadenja bete jer je to tada vec sigurna trudnoca... Svima to tako kasno pisu... 

Beba
    30. Lipanj 2018. 17:57

s0102

Beba

Kengurica

Beba…. Si ponavljalo test? Sada bi ti crta trebala biti vec dosta tamna… 10 ti dan ti je? S obzirom da je vik ne mozes nista… Vidi sa svojom gin da ti da vadenje bete u pon i sri i petak ili ako ne stignes u utorak i cet…
    U ri je praksa kasno vadenja bete jer je to tada vec sigurna trudnoca… Svima to tako kasno pisu…

Ponavljam ga svaki dan,crtica je tamnija ,ali nije jako tamna,obično ga napravim popodne,jer kao odlučim da neću taj dan,pa kad se vratim s posla ga ipak napravim😀

DANTE

Beba
    30. Lipanj 2018. 18:00
    Ova je od danas popodne,o
    Ova je od danas popodne,o

DANTE

Beba
    30. Lipanj 2018. 18:01

Prekjučer se na ovom testu je bila duplo slabija crtica,pokušat ću vidjet sa mojom gin ili u Medicu di vadim betu

DANTE

Grizli
    30. Lipanj 2018. 18:08

Beba prejaka si odlucis ne radit al opet napraviš to bi i ja radila. Ako ti gin ne da uvijekozes opcu dr pitat. Meni moja opce rekla da ne idem placat to nego nek dodjem k njoj ona pod izlikom da ti hoce prepisat lijek koze trazit betu da vadis s time da ona ne moze opet dat uputnicu ti za 2 dana. Al ja sam sigurna da je sve ok kod tebe.

s0102
    30. Lipanj 2018. 18:19

Beba

Prekjučer se na ovom testu je bila duplo slabija crtica,pokušat ću vidjet sa mojom gin ili u Medicu di vadim betu

U Medico mozes sama otici i izvaditi... A mislim da ti i tvoja gin moze uputnicu dati... Samo ne znam da li ces kod svoje stici u pon... A sigurno si vec nestrpljiva... 

Beba
    30. Lipanj 2018. 18:39

Jaaako sam nestrpljiva,svaki dan ga napravim jer se bojim da ne nestane😂

DANTE

s0102
    30. Lipanj 2018. 19:35

Beba

Jaaako sam nestrpljiva,svaki dan ga napravim jer se bojim da ne nestane😂

Neee eee nestati❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.