Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Wonderland19
    29. Lipanj 2018. 08:43

Po tome ne mozes znati AMH!
    a na zalost koliko js ocekivat, to ti nitkoa ne moze odgovorit....

Grizli
    29. Lipanj 2018. 10:25

Evo samo da javim nista ovaj ciklus od et, js nije bila za oplodnju sto sam i ocekivala nekako posto je sve bilo zbrda zdola, bez stoperice, jako rano itd. Sad sam na cekanju do 9 mj.jer idu na godisnje. Moj dr bila spominjala da bi mi regulirala O sa kontracepcijom, al danas ovaj dr kad sam ga za to pitala reko nema sanse, vi se lijepo druzite intimno sa gospodinom uz sunce, ljeto i more. I to je to.

• Kengurica
    29. Lipanj 2018. 10:30

Rayna jesi pogledala na prvoj povijesti bolesti jel imas unesene vrijednosti s vadjenja krvi na Vuku? Gonal ti je dobar lijek.

• Rayna
    29. Lipanj 2018. 10:40

Kengurica

Rayna jesi pogledala na prvoj povijesti bolesti jel imas unesene vrijednosti s vadjenja krvi na Vuku? Gonal ti je dobar lijek.

Nema nista uneseno osim koliko je ciklus dana i osnovno. 
    a sto se tice bilo cega sto sam vadila na vuku,nemam nista 😒 

• Mala_martina1990
    29. Lipanj 2018. 11:16

Rayna

Mala_martina1990

Hvala na odgovoru,xali znate hoce li oni tražiti svoje nalaze ili ce priznati moje koji nisu stariji od 6mj?

Hej Martina, dobro nam dosla.
    ja sam ti isto iz Slavonije i idem na Vuk Vrhovac. Za tu bolnicu znam da se ne čeka i čula sam pohvale.
    Ja sam bila u 5 mjesecu na inseminaciji i sad ponovno za koji dan idem ali neznam sto ce biti, da li opet inseminacija ili ivf?! Odlučit ce doktorica.
    Od nalaza sto ce ti priznati je: Spolne bolesti,hiv ..sifilis i to, papa test i progesteron koji vadis 19.dan ciklusa. Spolne hormone mi nije priznala jer nisu bili dovoljno detaljizirani vec sam morala kod njih vaditi 4.dan ciklusa. Treba ti HSG nalaz da znaju da su ti propuhani i spermiogram muza rade oni.
    koliko znam oni primaju sad do 8.7. i onda idu na godinji cijeli 8mjesec i u 9 kreću ponovno.
    nadam se da si pročitala ovo i da ce ti pomoći, ako budes imala kakvih pitanja javi se

Joooj,sad sam tek vidila vaš odgovor...😯 puno vam hvala na odgovoru, sve te nalaze što ste naveli imam,ćak su i friški relativno,moj ginekolog me ponovno poslao da izvadim spolne hormone kao da imam friški nalaz i muž i ja također to za sifilis i spolne bolesti...to idem vadit sad kad mi dođe menstruacija i nakod toga bi trebala se negdje od Zagrebačkih bolnica prijavit...znaci vi ste na Vuk Vrhovcu to obavljali?

Beba
    29. Lipanj 2018. 12:22

Grizli

Evo samo da javim nista ovaj ciklus od et, js nije bila za oplodnju sto sam i ocekivala nekako posto je sve bilo zbrda zdola, bez stoperice, jako rano itd. Sad sam na cekanju do 9 mj.jer idu na godisnje. Moj dr bila spominjala da bi mi regulirala O sa kontracepcijom, al danas ovaj dr kad sam ga za to pitala reko nema sanse, vi se lijepo druzite intimno sa gospodinom uz sunce, ljeto i more. I to je to.

Baš mi je žao Grizli,odmori sad malo,možda možeš na konzultacije kod svoje dr da vidiš za kontracepciju.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Beba
    29. Lipanj 2018. 12:23

BackinBlack jesi izvadila betu?

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Pikica89
    29. Lipanj 2018. 12:27

Pozdrav cure evo bez obzira sto sam u 16tt jos uvijek vas citam i pratim i zelim od srca da cim prije dodete do svojih mrva a ja vjerujem da ce to bitii brzoo.... Saljemo vam 😘😘😘😘😘😘😘  

• Rayna
    29. Lipanj 2018. 12:44

e cure, daj mi recite koliko traje sve to od lokalna do transfera? bar okvirno da znam zbog stanovanja u zg.

Grizli
    29. Lipanj 2018. 13:18

Beba

Grizli

Baš mi je žao Grizli,odmori sad malo,možda možeš na konzultacije kod svoje dr da vidiš za kontracepciju.

Ma mislim da cu malo odmoriti od svih tih tableta. Ja i dalje sam bas skroz uvjerena da meni ciklus poremeti progesteron jer to mi se vec dogodilo kad sam na duphastonima bila. Vidit cu sad slijedeci ciklus ako mi opet O bude rana probat cu se naruciti na konzultacije kod nje pa da vidim. Dosta mi je putovanja za Ri trenutno. Uf

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.