Pozdrav cure evo bez obzira sto sam u 16tt jos uvijek vas citam i pratim i zelim od srca da cim prije dodete do svojih mrva a ja vjerujem da ce to bitii brzoo.... Saljemo vam 😘😘😘😘😘😘😘
e cure, daj mi recite koliko traje sve to od lokalna do transfera? bar okvirno da znam zbog stanovanja u zg.
Evo samo da javim nista ovaj ciklus od et, js nije bila za oplodnju sto sam i ocekivala nekako posto je sve bilo zbrda zdola, bez stoperice, jako rano itd. Sad sam na cekanju do 9 mj.jer idu na godisnje. Moj dr bila spominjala da bi mi regulirala O sa kontracepcijom, al danas ovaj dr kad sam ga za to pitala reko nema sanse, vi se lijepo druzite intimno sa gospodinom uz sunce, ljeto i more. I to je to.
Baš mi je žao Grizli,odmori sad malo,možda možeš na konzultacije kod svoje dr da vidiš za kontracepciju.
Ma mislim da cu malo odmoriti od svih tih tableta. Ja i dalje sam bas skroz uvjerena da meni ciklus poremeti progesteron jer to mi se vec dogodilo kad sam na duphastonima bila. Vidit cu sad slijedeci ciklus ako mi opet O bude rana probat cu se naruciti na konzultacije kod nje pa da vidim. Dosta mi je putovanja za Ri trenutno. Uf

Grizli, zao mi je :-( Sad preko ljeta odmori pa najesen u nove pobjede ;-)
Vadila sam betu jutros, jos cekam nalaze...
38+6
Stigli nalazi, beta 85.9…cure jel to ok za 11dnt?
Meni to izgleda ok,imaš kome poslat mail da ti to provjere?

url=https://lilypie.com]
DANTE
Rayna, ja sam bila vec na negdje 12. dan ciklusa imala punkciju. Znaci od 3. D.c. Kad dobijes lijekove do 8. D.c. Nista ne moras, a nakon toga svaka 2 dana imas ultrazvuk pa racunaj 12.-14. D.C. Je otprilike punkcija i onda transfer moze biti za 2 dana ili 5 dana ovisno o broju zametaka. S tim da svakako drugi dan nakon punkcije moras doci cuti da li su se i koliko oplodili.

Zvala sam odjel i razgovarala sa sestrom...rekla mi je da je to pozitivno i da u pon ponovim betu pa se onda u pon ponovno cujemo...nadam se da ce porasti do pon....
38+6
Zvala sam odjel i razgovarala sa sestrom…rekla mi je da je to pozitivno i da u pon ponovim betu pa se onda u pon ponovno cujemo…nadam se da ce porasti do pon….
Da,mislim da je sad najvažnije da se pravilno dupla,uff, uvijek neko čekanje

url=https://lilypie.com]
DANTE
Rayna, ja sam bila vec na negdje 12. dan ciklusa imala punkciju. Znaci od 3. D.c. Kad dobijes lijekove do 8. D.c. Nista ne moras, a nakon toga svaka 2 dana imas ultrazvuk pa racunaj 12.-14. D.C. Je otprilike punkcija i onda transfer moze biti za 2 dana ili 5 dana ovisno o broju zametaka. S tim da svakako drugi dan nakon punkcije moras doci cuti da li su se i koliko oplodili.
Hvala na odgovoru. Bar tako okvirno da znam. A bas me zanima koliko ce biti folikula i hoce li valjati.. Nadam se da hoce! Sad me hvata frka. U ponedjeljak je prvi ultrazvuk a nista dole ne osjecam od grčeva a 3.dan pijanka. Pikam se sa gonalom 2 puta od 75ul
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji