Grizli, zao mi je :-( Sad preko ljeta odmori pa najesen u nove pobjede ;-)
Vadila sam betu jutros, jos cekam nalaze...
38+6
Stigli nalazi, beta 85.9…cure jel to ok za 11dnt?
Meni to izgleda ok,imaš kome poslat mail da ti to provjere?
url=https://lilypie.com]
DANTE
Rayna, ja sam bila vec na negdje 12. dan ciklusa imala punkciju. Znaci od 3. D.c. Kad dobijes lijekove do 8. D.c. Nista ne moras, a nakon toga svaka 2 dana imas ultrazvuk pa racunaj 12.-14. D.C. Je otprilike punkcija i onda transfer moze biti za 2 dana ili 5 dana ovisno o broju zametaka. S tim da svakako drugi dan nakon punkcije moras doci cuti da li su se i koliko oplodili.
Zvala sam odjel i razgovarala sa sestrom...rekla mi je da je to pozitivno i da u pon ponovim betu pa se onda u pon ponovno cujemo...nadam se da ce porasti do pon....
38+6
Zvala sam odjel i razgovarala sa sestrom…rekla mi je da je to pozitivno i da u pon ponovim betu pa se onda u pon ponovno cujemo…nadam se da ce porasti do pon….
Da,mislim da je sad najvažnije da se pravilno dupla,uff, uvijek neko čekanje
url=https://lilypie.com]
DANTE
Rayna, ja sam bila vec na negdje 12. dan ciklusa imala punkciju. Znaci od 3. D.c. Kad dobijes lijekove do 8. D.c. Nista ne moras, a nakon toga svaka 2 dana imas ultrazvuk pa racunaj 12.-14. D.C. Je otprilike punkcija i onda transfer moze biti za 2 dana ili 5 dana ovisno o broju zametaka. S tim da svakako drugi dan nakon punkcije moras doci cuti da li su se i koliko oplodili.
Hvala na odgovoru. Bar tako okvirno da znam. A bas me zanima koliko ce biti folikula i hoce li valjati.. Nadam se da hoce! Sad me hvata frka. U ponedjeljak je prvi ultrazvuk a nista dole ne osjecam od grčeva a 3.dan pijanka. Pikam se sa gonalom 2 puta od 75ul
Backinblack cestitam i nek to bude to!
Rayna, no sikiriki, ja nisam grceve imala, tek zadnjih dana stimulacije mi je tezina neka postala u jajnicima i bolno kad piskim, al ne jako. Meni su na zadnjem ultrazvuku bila 4 folikula, a na kraju 7 jajnih stanica tako da se ne zamaraj. Sve stignes. Imas jos bar 5 dana do punkcije.
Cure jel neka prokrvarila dok je pila duphaston?sutra moram popit zadnju a sve me boli ko da cu dobit.i sad me strah ako sutra dobijem,moram se 2dc javit na ultrazvuk a nedjelju radim i nikako se nemogu mjenjat.nadam se da do nedjelje necu,joj sva sam sad u panici.do sad nikad nisam,uvijek par dana poslije zadnje tablete😔
Backinblack super bas lijepo, sad drzim fige da se beta podupla i jos malo vise od toga. 🤞sretno! Ja ne znam zasto al toliko me ovo danas sa tim sto se stanica nije oplodila isfrustriralo i izbediralo da je to strasno. A svjesna sam od starta bila da je sansa minimalna. Strasno sto zene nama mozak radi.
Rekla mi cura na drugoj temi da vitamin B pomaze u regulaciji ovulacije tj pomaze da ona dodje pravovremeno u sredini ciklusa imate vi kakve spoznaje o tome?
Sortiraj odgovore
Najstariji