Aha ok hvala za info. A ja se nadam da ce ti ovaj put biti plus ko kuca velik! 🤞🤞🤞🤞
Jutro cure,Klaus možeš već napraviti test ako si imala transfer 5.dan.
Čitala sam jučer malo rodin forum di pišu ne baš lijepe stvari o Ri,sad ne znam da li je istina ali da u Ri sugeriraju da ne oplodiš maksimalni broj stanica,dakle 12 nego da ih zamrzneš neoplođene,što drastično smanjuje šanse za trudnoćom.Osobno nisam imala iskustva,ali ako je tako ,žalosti me to,da ti daju te papire da potpisujem dok se budiš iz anestezije. Jel ima koja cura ovdje takvih iskustava?
Ja sam imala to iskustvo di mi se nakon anastezije prodavala prica o visku embrija itd,neda mi se uopce prisjecivat toga i ja sam u oplodnju stavila samo 7stanica ostalo mi se zamrznulo.ali to je bilo dok nisam znala sve a sad me vjeruj mi nemoze nitko zaje..
Čitala sam jučer malo rodin forum di pišu ne baš lijepe stvari o Ri,sad ne znam da li je istina ali da u Ri sugeriraju da ne oplodiš maksimalni broj stanica,dakle 12 nego da ih zamrzneš neoplođene,što drastično smanjuje šanse za trudnoćom.Osobno nisam imala iskustva,ali ako je tako ,žalosti me to,da ti daju te papire da potpisujem dok se budiš iz anestezije. Jel ima koja cura ovdje takvih iskustava?
Ja sam imala to iskustvo di mi se nakon anastezije prodavala prica o visku embrija itd,neda mi se uopce prisjecivat toga i ja sam u oplodnju stavila samo 7stanica ostalo mi se zamrznulo.ali to je bilo dok nisam znala sve a sad me vjeruj mi nemoze nitko zaje..
Drago mi je da si se javila,sjećam se toga ,mislim da je bilo lani,pratim dugo forum jer mi je trebalo godinu dana da uđem u postupak.Osobno ne vjerujem da ću ikad imati više od 12 jer mi iz jednog jajnika ne mogu ništa uzet a imam i 36 god,ali zbog drugih cura koje čitaju.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Koja je ono cura bila na akunpukturi?ja pocela ovaj tj i danas sam bila i prosli put taj dan sam ful osjetila jajnike,ko da se mozda nesto pokrenulo.
Drago mi je da si se javila,sjećam se toga ,mislim da je bilo lani,pratim dugo forum jer mi je trebalo godinu dana da uđem u postupak.Osobno ne vjerujem da ću ikad imati više od 12 jer mi iz jednog jajnika ne mogu ništa uzet a imam i 36 god,ali zbog drugih cura koje čitaju.
Da,prosle godine u 11mj sam ja krenula u 1.postupak.ma jednom me zeznula,drugi put se nedam iako neznam da li cu i ja dobit vise toliko stanica,ovaj put idem sa blagom stimulacijom
Drage mame,
Imam nekoliko pitanja.
Suprug i ja moramo na IVF oplodnju.
Zanima me sta hzzo pokriva , a sta moramo sami placati. Muz ima sporije pojretne i mali broj, ja endometriozu i radi toga smo iskljucivo za In vitro.Te zanima me koje je doba najboljeza ici?
Meni je 34 godine muzu 41 godina.
Radi tlaka i kojeg kila ne olaniram nista prije jeseni.Zapocela sam u petrovoj i sve pretrage obavila.Molim Vas vase misljenje i iskustva..hvala
Drage mame,
Imam nekoliko pitanja.
Suprug i ja moramo na IVF oplodnju.
Zanima me sta hzzo pokriva , a sta moramo sami placati. Muz ima sporije pojretne i mali broj, ja endometriozu i radi toga smo iskljucivo za In vitro.Te zanima me koje je doba najboljeza ici?
Meni je 34 godine muzu 41 godina.
Radi tlaka i kojeg kila ne olaniram nista prije jeseni.Zapocela sam u petrovoj i sve pretrage obavila.Molim Vas vase misljenje i iskustva..hvala
Dobrodošla draga,. HZZO-a ti pokriva sve ako ideš u državne bolnice uključujući putne troškove ako putuješ,šta se tiče ZG javit će se cure sa svojim iskustvima .A koje je doba najbolje za ić to je teško reć,kako kome odgovara,rijetki su sretnici koji idu samo jednom,ja počela na zimu ,a evo sad ljeto,nadam se da neću morati pokriti sva godišnja doba😂
url=https://lilypie.com]
DANTE
Cvjetic koliko si na kraju dobila embrija,i koliko si imala transfera da ides tek sad na drugi stimulacijski i sta je s tim smrznutim stanicama sta nisu oplodili?
Cure.. prijateljica je danas radila betu.. 7.33 je.. danas je 13 dpt.. vraceni su joj ako se ne varam 2 embrija treci dan od punkcije... dali je moguce da beta tako mala zbog kasnije inplatacije.. ili je biokemijska
Cvjetic ja sam na akupunkturu i bas tokom tretmana osjetim kao strujanje neko u maternici i jajnicima, nakon ET mi je radila drugaciji tretman i onda to nisam osjetila. Mislim da je to dobr znak da osjetis tokom tretmana.
Giannina dobrodosla i puno uspjeha zelim ti.
Babylove nisam sigurna da se tu radi o uspješnoj, al kasnoj implatacijski. Sve je moguce jer ako bi se pravilbo duplala ta beta oko 21 dnt bi joj beta bila preko 100 sto je ok. Jel imala icsi mozda pa beta sporije raste u pocetku?! Nadam se da je ipak u pitanju uspjesna trudnoca kod tvoje prijateljice. Nek ponovi betu za 2 dana da bude sigurna da je ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji